IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ех, спомени, спомени-и-и....
    Аз имах двуцевка, оформена с дръжки като на автомат и с мерници! И разбира се направена от тръби от антена. Имам и лоши спомени обаче - улучиха ме в лявото око с фунийка и ходих после сума ти време с превръзка и имах одраскване на роговицата. Докторите казаха, че съм имал късмет, че не са ме улучили в зеницата, а по-отстрани!
    He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Вие откачихте , а и аз цяла сутрин се разсейвам да се чудя де ми е тръбата (пушка с много як дървен приклад облепена с черно тиксо, и място за фунийки). Сташна тръба честно.

Коментар

• Аз сим фен на фибро-то,никога не е "запичала".
        "НИКОГА НЕ ПРЕНЕБРЕГВАЙ ИНТУИЦИЯТА СИ. НО И НЕ МИСЛИ, ЧЕ САМО ТЯ СТИГА."

Коментар

• ... Немо, тръбата е задължително от антена (от ония с 4 лъча)

има ги на покрива на всеки блок

иначе за фишките си абсЕлютно прав...
          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
            Първоначално изпратено от GALBA
            И да се разберем,без карфици в фунииките! Имам лош спомен -боли!:-)
            Забивам ти фунийката през дънки в дупето без никакви карфици и проблеми...
            Тънкостта е в навиването! Навива се така,че на 0,5-1 см от върха на фунийката ъгълът на листчето да легне и само той се плюнчи, в никакъв случай върхът. Никога не са ме лъгали,че не са "убити", вокалите и възклицанията ми го подсказваха. Това в комбинация с тръба от фибро-стъкло !
            "НИКОГА НЕ ПРЕНЕБРЕГВАЙ ИНТУИЦИЯТА СИ. НО И НЕ МИСЛИ, ЧЕ САМО ТЯ СТИГА."

Коментар

• Първоначално изпратено от GALBA
              Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
              Това и аз го мога ,с туткал(старомодно лепило)връхчетата стават като стомана:-)
              само плюнка бе човек...
              и хубава хартия...
              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• В този ред на мисли: Срещали ли сте някъде по сървърите всички серии на "Летящия Честмир"?

Коментар

• Първоначално изпратено от lond2001
                  Boshko, а голям размер гащета имаш ли Не предполагах, че от тънкокракото с ожулени колена момче ще стане такова масивно създание
                  Нямаш проблеми! Веднага ти уреждам чифт гащета. Ще взема и ластик в случай че съм те "надценил". :-D

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
                    Това и аз го мога ,с туткал(старомодно лепило)връхчетата стават като стомана:-)

Коментар

• Първоначално изпратено от GALBA

Коментар

• Boshko, а голям размер гащета имаш ли Не предполагах, че от тънкокракото с ожулени колена момче ще стане такова масивно създание

Коментар

• трябва и по един скобник да си направим

Коментар

• Първоначално изпратено от lond2001
                            Имам проблем, гащетата и тениската не ми ставатИма ли някой динамо за фара на балканчетозаменям го за прашка с оранжеви ластици от плондер
                            Аз имам динамо! Заменям го за комплект светлоотразители за моето балканче. :-D

Коментар

• Имам проблем, гащетата и тениската не ми ставатИма ли някой динамо за фара на балканчетозаменям го за прашка с оранжеви ластици от плондер

Коментар

• И да се разберем,без карфици в фунииките! Имам лош спомен -боли!:-)

Коментар

Working...
                                X