IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
    BooP не е ли по-правилно да бъде, а !? )))
    Само със силиконови импланти

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
      BooP не е ли по-правилно да бъде, а !? )))
      Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
        ЦКБ и ПИБ губят съответно 4,1% и 0,6% в началото на сесията*

Това горното е заглавие на "новина" в Инвестора, отразяваща факта, че между 9:30 и 10:30 цената на ПИБ се е "сринала" от 3.38 (цена на затваряне вчера) до 3.361.....

Евалла Инвесторе! Продължавайте в същия дух!
        Евалата и от мен. Нали са решили, че сме баламурници, нека пишат и бришат.
        Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Поручик Ржевски е целият пребит.
          - Господи! Поручик, какво е станало!
          - Скарах се с полковника!
          - Полковникът е стар, хилав…
          - В ръката си държеше бастун!
          - А вие?
          - В моята ръка беше цицата на жена му. Приятно нещо да ви кажа, но в бой – абсолютно безполезно!

Коментар

• Първоначално изпратено от Q35 Разгледай мнение
            Сори - въобще не съм го видял-прати ми го приятел на скайпа и ми се стори интересен!
            Бъзикам се. Вицът е чуден

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
              50 кинта глоба за виц 10 поста надолу
              Сори - въобще не съм го видял-прати ми го приятел на скайпа и ми се стори интересен!
              мненията ми не са препоръка за каквито и да е действия

Коментар

• Първоначално изпратено от 1914 Разгледай мнение
                Къде в цялата статия видя дори намек за срив? На мен пък ми е по-добре като извадят някой сектор/акция като акцент, отколкото да ми пускат всеки ден - софикс напредва/съответно софикс отстъпва
                Затова съм сложил "срив" в кавички. Въпросът е именно, че са извели ПИБ като акцент в заглавието. Това е смешното. Защото всъщност нищо не се е случило. Те и затова не казват нищо за ПИБ в самата статия. Но заглавието е трепач направо

А ако ти смяташ въпросния факт (движението между 3.38 и 3.36) за достоен да бъде "акцент" на търговията между 9:30 и 10:30, това вече е друга работа
                He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                  Стига ве... Ква е таз инфлация. Ено време глобата беше педесе стинки..
                  хихих много си дрът бре. То и подстригването беше 20 стинки тогава

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                    Стига ве... Ква е таз инфлация. Ено време глобата беше педесе стинки..
                    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Това горното е заглавие на "новина" в Инвестора, отразяваща факта, че между 9:30 и 10:30 цената на ПИБ се е "сринала" от 3.38 (цена на затваряне вчера) до 3.361.....

Абе пак добре. Щото статията са я пуснали в 10.48ч.
                      А по националното радио в 12.15 казват какво се е случило на борсата към 10.30ч. И го броят за новина!
                      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Q35 Разгледай мнение
                        "!

Коментар

Къде в цялата статия видя дори намек за срив? На мен пък ми е по-добре като извадят някой сектор/акция като акцент, отколкото да ми пускат всеки ден - софикс напредва/съответно софикс отстъпва

Коментар

• Извинявам се за сръбския ама на български ще звучи по калпаво!

Две госпожи во най-добри години решиле да излезат надвечер
                            сами без мажите, ове е праздника
                            Вечерали се, напиле бааги и дошло време за дома. По пат им се
                            примочало.
                            За да не им светкаат белите газишта во градска темнина, решиле да
                            скршнат во гробиштата, покрай кои минувале, и таму да ги изврашат
                            природните обврски.
                            Нормално немале тоалет хартиа. Првата се забришала со своите гашти и
                            фрлила. На второто и било жал за гаштите па откинала парче од венец и
                            завршила работа.
                            Утредента двамцата мажи си пожалиле междусебно:
                            - Знаеш, жена ми синошта се врати дома пияна и без гашти -
                            рекол единииот.
                            - Не е тоа ништо - одговорил другиот. - Моята исто се врати
                            дома пияна а од газот и штрчеше лента на коя пишуваше: "... никогаш
                            нема да те заборавиме. Перо, Миле и све фудбалски клуб "Партизан"!
                            мненията ми не са препоръка за каквито и да е действия

Коментар

• ЦКБ и ПИБ губят съответно 4,1% и 0,6% в началото на сесията*

He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Boobs

Коментар

Working...
                                X