Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове - архив до 01.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеЦКБ и ПИБ губят съответно 4,1% и 0,6% в началото на сесията*
Това горното е заглавие на "новина" в Инвестора, отразяваща факта, че между 9:30 и 10:30 цената на ПИБ се е "сринала" от 3.38 (цена на затваряне вчера) до 3.361.....
Евалла Инвесторе! Продължавайте в същия дух!Я всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Q35 Разгледай мнениеСори - въобще не съм го видял-прати ми го приятел на скайпа и ми се стори интересен!
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение50 кинта глоба за виц 10 поста надолумненията ми не са препоръка за каквито и да е действия
Коментар
-
Първоначално изпратено от 1914 Разгледай мнениеКъде в цялата статия видя дори намек за срив? На мен пък ми е по-добре като извадят някой сектор/акция като акцент, отколкото да ми пускат всеки ден - софикс напредва/съответно софикс отстъпва
А ако ти смяташ въпросния факт (движението между 3.38 и 3.36) за достоен да бъде "акцент" на търговията между 9:30 и 10:30, това вече е друга работаHe was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеСтига ве... Ква е таз инфлация. Ено време глобата беше педесе стинки..
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение50 кинта глоба за виц 10 поста надолуНе спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеЦКБ и ПИБ губят съответно 4,1% и 0,6% в началото на сесията*
Това горното е заглавие на "новина" в Инвестора, отразяваща факта, че между 9:30 и 10:30 цената на ПИБ се е "сринала" от 3.38 (цена на затваряне вчера) до 3.361.....
Евалла Инвесторе! Продължавайте в същия дух!
А по националното радио в 12.15 казват какво се е случило на борсата към 10.30ч. И го броят за новина!Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Евалла Инвесторе! Продължавайте в същия дух!
Коментар
-
Извинявам се за сръбския ама на български ще звучи по калпаво!
Две госпожи во най-добри години решиле да излезат надвечер
сами без мажите, ове е праздника
Вечерали се, напиле бааги и дошло време за дома. По пат им се
примочало.
За да не им светкаат белите газишта во градска темнина, решиле да
скршнат во гробиштата, покрай кои минувале, и таму да ги изврашат
природните обврски.
Нормално немале тоалет хартиа. Првата се забришала со своите гашти и
фрлила. На второто и било жал за гаштите па откинала парче од венец и
завршила работа.
Утредента двамцата мажи си пожалиле междусебно:
- Знаеш, жена ми синошта се врати дома пияна и без гашти -
рекол единииот.
- Не е тоа ништо - одговорил другиот. - Моята исто се врати
дома пияна а од газот и штрчеше лента на коя пишуваше: "... никогаш
нема да те заборавиме. Перо, Миле и све фудбалски клуб "Партизан"!мненията ми не са препоръка за каквито и да е действия
Коментар
-
ЦКБ и ПИБ губят съответно 4,1% и 0,6% в началото на сесията*
Евалла Инвесторе! Продължавайте в същия дух!He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
Коментар