IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Edin malko necenzoren, no mnogo dobur viz. Molq moderatora da me izvini!

Vurvql Tzar Luv iz gorata, i suzdava haos. Reve che e Tzar na zivotnite, skacha na boi, zaplashva vseki, koito vidi. Kresti iz cqlata gora che e naj-silniq i naj-vlastniq v cqlata gora.

Srestnal magareto. Skochil mu na boi i reve:

Tzar Luv: Az sam Tzarq na zivotnite vsichki se strahuvat ot men. Az sam naj-velikiq.

Magareto dori ne go udostoilo s pogled. Luva poludql, zapochnal da se peni ot qrost. Magareto nikakav respekt ne proqvqvalo.

Tzar Luv: Az sam tzarq na zivotnite i ako ne proqvish respekt ste te razkusam.

Magareto: Ti ne si nikakav tzar na zivotnite, zastoto ne si naj-golemiq eba4

Tzar Luv: Az sam naj-dobriq vuv vsichko, ste ti dokaza che sam naj-golemiq ebach

Magareto: Kak ste stane tova?

Tzar Luv: Ste se ebem

Magareto: Koi ste e purvi?

Luva se zamislil - kazal si na um (Tova magare ste znae nqkakvi trikove, po-dobre toj da me ebe purvi, posle az napravo ste mu razkaza igrata)

Tzar Luv: Davai ti si purvi

Magareto go nadurvil i pochnalo brutalnoto ebane, napravo go prusnal. Shamari, boi, ebane Luva napravo ne znael kakvo stava.

Luva se zamislil na um (Tova magare napravo mi eba maikata, ste vzema da si zavurtq gaza na edna strana, za da svurshi po-burzo i posle napravo ste go razcepq)

Zavurtql si Luva gaza na edna strana

Togava magareto go izpliustqlo po guza i izrevalo: Tzar si Luvchooooooooo

Коментар

• http://veselba.kafence.com/show.pl?id=26647 напоследък е актуално)))

Коментар

• http://dockera.com/pics/index.php?file=./fun/24.jpg

Коментар

• В БФБ-София АД е постъпила следната информация от Оргахим АД-Русе /ORGH/:
          Във връзка със задължението ни по чл. 95а, т. 2 ЗППЦК и чл. 31, ал. 3, т. 2 от Наредба N 2/17.09.2003 год. за представяне на тримесечни консолидирани отчети Ви уведомяваме, че срещнахме огромни затруднения при смяната на използвания от дружеството софтуер, поради което е невъзможно да изготвим и предадем консолидирания тримесечен отчет на дружеството в законоустановения срок, 60 дни след завършване на тримесечието.
          За огромно наше съжаление, впредвид проблемите, които срещаме в процеса на смяната, не можем да се ангажираме с реален срок за представяне на отчетите - тримесечен и консолидиран тримесечен за първото тримесечие на 2007 год.
          Уверявам Ви, че при първа възможност ще изпълним незабавно задълженията си.

Съобщение от БФБ София

"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Един който илюстрира голяма част от решенията и последствията на родния капиталов пазар

Вървял си един милионер и по едно време гледа пред него едно куцо куче.
            - Здравейте, г-н милионер!
            - Здравей, куцо куче!
            - Как сте, г-н милионер?
            - Добре съм, куцо куче. Ти как си?
            - Добре. Утре ще участвам в състезание по бягане и ще спечеля.
            - Как ще спечелиш, бе, куцо куче, нали си куцо?
            - А бе, ще спечеля бе, г-н милионер, сигурен съм. Можеш да заложиш на мен.
            Естествено милионера не повярвал на куцото куче и си продължил по пътя. Вечерта като се прибрал и заспал, сънувал как куцото куче печели състезанието. На сутринта като станал отишъл и заложил всичките си пари на него.
            Състезанието започнало. Куцото куче стартирало последно. Минала една обиколка - куцото куче - последно, минала втора - куцото куче пак последно,...
            И така куцото куче завършило последно. След състезанието милионера отишъл при куцото куче, умирайки от яд че е загубил всичко и дърпайки си косите. Едвам с последни сили успял да промълви:
            - Какво стана бе, куцо куче, нали беше сигурно, нали щеше да спечелиш, какво стана?
            - 'Ба ли му майката к'во стана!

Коментар

• Хаххахахаах!

Коментар

• VICA NA GODINATA!

Хванал един котарак една мишка и й казал: - Ша та изям!!! Тя го погледнала
                изплааашено и му рекла: - Ако не ме изядеш, ще ти дам да ме опънеш,ммммм...
                Котарака помислил, помислил, пък я пуснал, а тя, избягала и преди да се
                завре в дупката му казала:
                - Един курвенски номер знам и винаги ме измъква от ситуация!

Котарака се ухилил под мустак, застанал пред дупката и започнал да лае
                като куче. Мишката се заслушала и се зачудила: "Каква е, аджеба, тая интрига
                отвън, май кучето опъва котарака, ехехехееее". И се показала... Котарака
                хванал мишката за врата и докато я опъвал преди да я излапа й прошепнал на
                ушенцето:
                - Един чужед език да знаеш и всички курви са твои...

Коментар

• http://rendeto.ucoz.ru/publ/1-1-0-79 ..

А, Колчо, тоя виц направо за разкази с неочакван край... )

Коментар

• Крал Артур бил пленен в една битка и враговете му казали:

- Има само един начин да избегнеш смъртта, която те очаква. Трябва да отговориш на един въпрос. Но той е изключително труден. За сметка на това ще имаш цяла година да намериш отговора. Сега ще те пуснем, а ти ни дай своята рицарска дума, че ако не откриеш отговора, ще се върнеш, за да бъдеш посечен. И така, въпросът е: Какво най-много искат жените?

Върнал се крал Артур в своето кралство, разпитал всички жени там, но никоя не успяла да му даде смислен отговор. Вече се бил отчаял, когато един старец го посъветвал:

- Иди в старата гора, потърси вещицата, която живее там. Тя знае отговора, но и цената, която ще поиска, е изключително висока.

Крал Артур отишъл при вещицата и тя му казала:

- Да, зная отговора, но ако искаш и ти да го научиш, ще трябва да се ожениш за мен.

Погледнал Артур ужасната вещица, гърбава, мръсна, дрипава и само с един зъб в устата и рекъл:

- Не - по-добре да умра.

Но всички рицари от кръглата маса го замолили да се съгласи, защото иначе кралството ще загине. Отстъпил крал Артур на молбите, съгласил се и вещицата му открила отговора:

- Жените - казала му тя - най-много от всичко искат сами да управляват живота си и да не им се пречи на свободата.

Това бил верният отговор и Артур спасил живота си, но трябвало да плати ужасната цена. На сватбата редом с блестящия рицар се мъдрела вещицата, която воняла нетърпимо, оригвала се и лапала с ръце от изисканите блюда. Но кралят бил истински рицар и нито веднъж не показал, че това му е неприятно. Настъпила първата брачна нощ, но когато Артур влязъл в спалнята, неочаквано видял в леглото прекрасна млада девойка, а от вещицата нямало и следа.

- Какво става тук? - попитал Артур, а девойката отговорила:

- Задето се ожени за мен и ме търпя на сватбата, ще ти направя подарък - половината денонощие ще бъда вещица, а половината - девойка. Остава ти да избереш кога да съм вещица - през деня или през нощта?

Замислил се Артур - какво да избере? Да го виждат през деня редом с прекрасна девойка, а през нощта да трябва да спи с вещица, или обратното? След това казал:

- Ти сама избери кога каква да бъдеш.

Усмихнала се девойката и рекла:

- Защото зачиташ волята ми и прояви уважение към мен - през цялото време ще бъда девойка.

И така те заживели щастливо до дълбоки старини.

Поука: Няма значение каква е жената - умна или глупава, стара или млада, грозна или красива.

В душата си тя винаги е вещица!!!
                    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• http://www.dnevnik.bg/show/index.php?storyid=343662

"Според слухове емисионната цена при увеличението на капитала на ЦКБ ще бъде между 4 и 5 лв. за акция. На ОСА ще бъде решено капиталът на ЦКБ да се увеличи от 72.76 млн. лв., минимум на 84.9 млн. лв., а мксимум 145.5 млн. лв.
                      ...
                      Всеки интерес над котата за минимално увеличение на капитала ще е добре дошъл за банката. Ако интересът към емисията не е голям, свободно търгуваемите акции могат да се свият до към 15%, но минилното ниво при което капиталът ще бъде увеличен, ще бъде изпълнено. При по голям интерес свободните акции едва ли ще качат над 25%, дори и това да изпоти Групата."

Коментар

• Първоначално изпратено от експерт-строител
                        В САЩ реалните доходи падат от почти 50г., а в БГ това не е така.
                        http://forum.investor.bg/viewtopic.p...=desc&start=15
                        експертчо ти си едно живо недоразумение(виц):

http://www.csmonitor.com/2006/0227/p01s04-usec.html

Ако сметнеш real income на домакинство спрямо цените на пазара на НИ, за което става дума в темата, ще видиш, че си доста заблуден.

Освен това, трябва да правиш разлика между младите домакинства, които са основен двигател на пазара на НИ и по-старите индивиди.

Коментар

• В САЩ реалните доходи падат от почти 50г., а в БГ това не е така.
                          http://forum.investor.bg/viewtopic.p...=desc&start=15

Коментар

• каква е разликата между педераста и хладилника ?

... Когато извадиш месото от хладилника, той не пърди...
                            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
                              Знаеш как е - REUNITED.RZA и бригада пак са избухнали.Жалко за ODB - щеше да се супер като лице на кампанията
                              Only God Can Judge me...

Коментар

• Перфектният ден на един мъж:
                                06.00 Будилникът звъни.
                                06.15 Свирка.
                                06.30 Мощно и задоволително сутрешно сране. Четене на спорта и последната страница на вестника.
                                07.00 Закуска: пържола и яйца, кафе и тост, приготвени от гола прислужница.
                                07.30 Лимузината пристига
                                07.45 1-2 малцови уискита по пътя към летището.
                                08.00 Полет в частен самолет. Свирка от стюардесата.
                                09.30 Лимузина с шофьор. Благи дръпки от холандска трева.
                                09.45 Голф с Робърт де Ниро и Пъф Деди
                                11.45 Обяд: Fast food, 3 бири, бутилка Дом Периньон.
                                12.15 Свирка.
                                12.30 Малко баскет. Игра на вързано с Джордан и Леброн. Победа след забивка през Майкъл.
                                14.15 1-2 уискита в лимузината по път към летището.
                                14.30 Полет към Монте Карло.
                                15.30 Следобеден излет в морето. Риболов. Всички придружителки са голи.
                                17.00 Полет към къщи. Масаж от Анджелина Джоли.
                                18.45 Сране, душ, бръснене
                                20.00 Новините по тв: Майкъл Джексън екзекутиран, Царя заминава за Мадрид (и няма да се връща повече), марихуаната, кокаина и белите робини са легализирани.
                                20.30 Вечеря: Омари за предястие, Дом Периньон (реколта 1953), голяма сочна пържола, сладолед сервиран върху голи цици.
                                21.00 Коняк и кубинска пура пред телевизора. България бие Англия с 4:0.
                                21.30 Секс с 3 жени (всичките и с лесбийски наклонности)
                                23.00 Масаж. Вкусна пица и студена бира в джакузито.
                                23.30 Свирка за лека нощ.
                                23.45 Сам в леглото.
                                23.50 10-секундна пръдня, която сменя 4 пъти звученето, разтърсва прозореца и кара кучето да излезе от стаята

Коментар

Working...
                                X