IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Мариян Йорданов
    голям майтап
    http://www.vbox7.com/play:f773a596
    Tova e veliko

Коментар

• голям майтап
      http://www.vbox7.com/play:f773a596

Коментар

• Върви човек през пустинята и гледа некъв влачи едно въже - дъъллго, дъъъълго, краят му се губи зад хоризонта.
        - Абре, човече, защо теглиш това дъълго въже, дет края му не се вижда?
        - Ти кво предлагаш? Да го бутам ли?

---

Приятел отива на кооператето в Люлин да си купи шампоан за коса, вероятно за първи път в живота си.
        - За каква коса да бъде шампоана, господине?
        - Миии... за мръсна.

Отишли чукчето и жена му в Москвааа
        Да ама Москва голяма и много народ, та по едно време се загубили.
        Търси чукче тук и там, няма е за срам.
        Та тогава, чукчето търси помощ от милиционера
        - загубих си жената може ли да ми помогнете?
        - мога другарю чукче, ама направете ми описание нещо, словесен портрет и ще отидем да я потърсим
        Мига чукче, идва му да плаче
        - какво е това словесен портрет
        - ми ще ти дам пример, ето да вземем моята жена, тя е висока стройна, умна с ей такива големи...
        - чукчето замигало
        - дрударю милиционер, другарю милиционер заебия мойта аде да вървим да търсим твойта

След настъпилите демократични промени в БГ Асан решил да ограмоти Айшето на тема демокрация.Та започнал той с обясненията....
        И Айше като се върнеш изненадващо в къщи и ме завариш с комшийката на калъп да нема гирлотия ( цигански работи ), та слагаш кафе и бисквитки и се държим все едно нема нищо.Те това е демокрация.
        Ха сега Айше повтори да видя какво си разбрала.
        Та значи, казваш Асане , като се върнеш изненадващо в къщи и ме завариш с комшията няма да правим цигански работи, слагаш кафе...
        И тук Асан гордо казва:
        Айше, дай да се уточним: Недей да бъркаш боят с демокрацията.

Двама младоженци. Мъжът разправял на жената:

-Като ме видиш, че се прибирам в къщи намусен и кепето ми е килнато надясно, направо да се събличаш и скачаш в леглото готова! Като видиш че се прибирам намусен и кепето ми е килнато наляво, слагаш бързо софрата и после пак скачаш съблечена в леглото.

Пък жена му отговаря:

- Като се върнеш и ме видиш с кафето и цигарката крастосала крака, да знаеш че ми е през оная работа на теб накъде ти е килнато кепето!

Мъжът се прибира в къщи и намира жена си с друг мъж в леглото
        -Ей,какво става тука ,бе.Какво прави тоя в леглото.
        А жената се протегнала блаженно и отговорила:
        -Чудеса прави,чудеса....

На женско парти англичанката казва :
        -Искам да съм ябълка ,да ме ръфат ,да ме ръфат и накрая да ме изхвърлят като огризката.
        Французойката:
        -Искам да съм сладолед на клечка,да ме лижат,да ме лижат докато накрая остане само клечката.
        Българката :
        -Аз пък искам да съм грамофонна плоча ,да ме въртят ,да ме въртят на едната страна и като свърша да ме обърнат на другата.
        Тогава Айшето казала :
        -Аз пък искам Асан един път сам да си измие краката

Рано сутринта в събота жена се събужда. Става и отива в кухнята. Взима сатърчето и накълцва въдиците, нарязва влакното, полива с киселина плувките, с ножицата нарязва гумените ботуши на лентички, отваря прозореца и изхвърля стръвта. Удовлетворена от извършеното тя ляга отново в леглото и прегръща спящият си съпруг....
        Остават и още два часа живот ...

Никулден. Въпреки големия пълнен шаран, на масата цари мъртвешка тишина. Домакинята бута мъжа си:
        - Кажи, че ти си хванал тоя шаран, да поразвеселиш гостите.

Син пита баща си:
        - Тате, ти молиш ли се преди да отидеш за риба?
        - Да, синко.
        - Ами на Господ ли молиш, или на Нептун?
        - На друг синко.
        - Кой е той?
        - На майка ти ... - изръмжава бащата.

- Утре отивам на риба, искаш ли да дойдеш с мен?
        - Искам, но не умея ...
        - Че какво има толкова има? Просто наливаш и пиеш!

Говорят си двама стари приятели. Единия пита:
        - Може ли да те питам един личен въпрос?
        - Разбира се, питай не се притеснявай. От теб не мога да имам тайни.
        - Кога за последен път си правил секс?
        - Ако не ме лъже паметта - когато ти за последен път ходи за риба.

Седи си един с тухла на главата и си лови риба.
        От някаде се появява мадама. Позавърта се, а пича си мълчи. Лови риба много съсредоточено. Мадамата гледа тухлата на главата му, чуди се. Накрая го заговаря.
        - Здрасти, как е? Кълве ли?
        - Кълве, кълве.
        - Абе.... такова.... защо ти е тая тухла на главата?
        - Аааааа тайна. Щи кажа ако ми пуснеш
        - Их пък, значиииииииии
        Седят си така, обче мадамата не мирясва
        - Е кажи де.... защо ти е тухлата
        - Ааааа, не. Щи кажа ако ми пуснеш.
        Накрая мадамата не издържала, гризе я любопитство.
        - Айде, щи пусна. Ама кажи ми защо ти е тая тухла на главата. Какво общо има с риболова?
        Оправил я пича, седнал доволен и казал:
        - Абе не кълве бе. Риба че няма да хвана, няма. Ама ти си третата днес която се хваща на тухлата.

Седи един човек на брега на реката и лови риба. До него е приседнало кучето му. Изведнъж от водата изплува една крава и го пита:
        - Човече, да имаш някоя цигарка?
        Мъжът машинално бърка в джоба, вади кутия цигари и дава на кравата.
        Кравата взима една цигара и се потапя във водата. Минават няколко минути и кравата отново се показва:
        - Кибритче да ти се намира?
        Мъжът вади кибрит и й го мята. Кравата го улавя и отново се потапя. Мъжът секунди преди да припадне се обръща и поглежда изумено към седящото до него куче.
        Кучето с изненада:
        - К'во ме гледаш, бе? И аз се ошашавих…

Коментар

• Жена разправя на мъжа си:
          - В живота си съм имала само двама истински мъже...
          - Кой е бил първият?
          - Абе, и двамата не ги познаваш...

Жена звъни по телефона на приятелка:
          - Здравей Маре, абе чух че моя мъж тръгнал по курви, та рекох да не е у вас?

Какво е необходимо, за да направите впечатление на една жена:
          - говорете й комплименти
          - уважавайте я
          - ласкайте я
          - прегръщайте я
          - защитавайте я
          - пръскайте пари по нея
          - хранете я в ресторанти
          - купувайте й това, което иска
          - слушайте я
          - подкрепяйте я
          - идете заради нея до края на света...

Как да направите впечатление на един мъж:
          - съблечете се и направете нещо за ядене.

- У нас всичко решава баща ни. А кой е баща ни, решава мама!

Съдията:
          - И вие твърдите, че вашият мъж, който в момента стои пред нас на патерици, ви е пребил?
          Жената:
          - Ами, когато започна, той още не беше с патерици.

Жена се кара на мъжа си:
          - Казах ти да не ми пречиш! Заради тебе изпуснах готварската книга, тя се затвори и сега не знам какво съм сготвила за обяд...

Някаква мадама споделя с приятелка:
          - Вчера казах и на двете си гаджета, че съм бременна. И двамата ми дадоха пари за аборт! Сега съжалявам, че имам само двама.

- Скъсах с гаджето си!
          - Защо?
          - Не само, че ми обърка целия живот, но снощи ми провали и вечерта.

- Скъпи, ще ми купиш ли килим?
          - Това е прекален лукс! Лети си на метлата...

Коментар

• Трима студенти отиват на изпит. Първият от тях - голям връзкар сяда. Професора го пита:
            - През 1945 година над Нагазаки и Хирошима американците пускат две атомни бомби, има много жертви и…
            - Разрушения.
            - Браво колега, отличен.
            Сяда втория – по малък връзкар.
            - През 1945 година над Назасаки и Хирошима американците пускат две атомни бомби и…
            - Има много жертви и разрушения.
            - Браво колега, отличен.
            Сяда третия – никакъв връзкар.
            - Колега , някога някъде да е падало нещо?
            - Да, през 1945 година над Нагазаки и Хирошима американците пускат две атомни бомби, има много жертви и разрушения
            - Поименно, колега поименно.

Коментар

• Безмозъчни има и във Франция:

http://www.membrana.ru/lenta/?7482

Коментар

• Първоначално изпратено от bondinio
                Първоначално изпратено от factor
                светът все още е пълен с бедни хора.
                Тази снимка е направена в сърцето на Мадрид и показва, че бедността присъства на всякъде. Снимката на жена,която ходи по улицата в разкъсани дрехи и с пликове в ръце, действа впечатляващо.
                Не бъди безчуствен и изпрати тази снимка на своите приятели, та и те да станат очевидци на тази неправда.

http://i.data.bg/07/07/04/447311_orig.jpg
                и 'малкият bondinio' не остана безчуствен към горката испанка...
                Като гледам червената Жигулка в горния ляв ъгъл май е снимана Русия.

Коментар

• http://www.youbcww.de/player.aspx?Vi...5-8fcb8c5e29b6

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal
                    именно, а не е хубава гледка
                    Що бе човек?панталоните му ме кефят.и аз бих сложил такива в неговото положение :Р
                    Only God Can Judge me...

Коментар

• именно, а не е хубава гледка

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal
                        http://photofile.ru/photo/fishki_net/2895681/58265787.jpg
                        На картинката виждате човек в крайна фаза на заболяването "инвеститория". :-D

Коментар

• http://photofile.ru/photo/fishki_net...1/58265787.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от T.A.D.
                            Е, това със скандинавците е навсякъде, където няма държавна политика за ограничаване на консумацията. Някъде на север има руски круизен кораб, в който се возят скандинавци и на порт Петербург винаги чакат 10 дежурни линейки с много активен въглен. Още справки: "Особености на руския национален лов" и ".....риболов" А евреите по същия начин избягват "религиозните си разбирания за вредата от хазарта"-идват тук да си поиграят. И в САЩ е така, а Вегас е забит на .аината си..
                            И к'во лошо, ако са кротки и весели пияници... 'Щото повечето българи са - Много пием и много се бием ! Кои са най-вредни и най-дразнещи... за мен са последните[/list]
                            Донякъде си прав батка,но наред със случаите,които са описани в медиите(електронни или каквито иу да са...) почти всяка вечер има и такива,за които не се споменава нищо.Майкъл Шийлдс и компания бяха просто черешката върху тортата за съжаление,добре че момчето оцеля
                            Only God Can Judge me...

Коментар

• Съпруг отишъл за охлюви, но заседнал със свой приятел да пие и осъмнал. На сутринта се прибира в къщи с охлювите, но за да не му се кара жена му ги наредил по стълбите, изчакал да се покажат от черупките и звъннал на вратата:
                              - Къде ходи цяла нощ бе, хаймана?
                              А той най-спокойно взел да подкарва животинките:
                              - Пррррр, хайде по-живо момчета, почти стигнахме.

Коментар

• Е, това със скандинавците е навсякъде, където няма държавна политика за ограничаване на консумацията. Някъде на север има руски круизен кораб, в който се возят скандинавци и на порт Петербург винаги чакат 10 дежурни линейки с много активен въглен. Още справки: "Особености на руския национален лов" и ".....риболов" А евреите по същия начин избягват "религиозните си разбирания за вредата от хазарта"-идват тук да си поиграят. И в САЩ е така, а Вегас е забит на .аината си..
                                И к'во лошо, ако са кротки и весели пияници... 'Щото повечето българи са - Много пием и много се бием ! Кои са най-вредни и най-дразнещи... за мен са последните[/list]

Коментар

Working...
                                X