Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове - архив до 01.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от BamkerТЪРСЯ!Търся си ей такъв магазинер:
Младо момче американче решило да се премести да живее от провинциалното градче в което живеело към Сидни. Отишло в най-големия мол в града и попитало за работа.
Мениджъра на магазина го запитал:
- Имаш ли предишен опит в продажбите?
То отговорило:"
- Имам, в моя роден град продавах в магазина откак се помня.
Мениджъра го харесал и го наел. На края на първия работен ден отишъл да провери как се справя момчето.
- Колко продажби направи днес? - попитал мениджъра
- Ами-и-и, една.
- Една?!? Обикновено продавачите правят 20-30 дневно. И за каква сума?
- За 115 237,64 долара
- Какво? За 115 237,64 долара? И какво продаде?
- Ами дойде един човек и аз му продадох малка кукичка за риба. После му продадох средна кукичка. След това му продадох голяма кукичка. После му продадох нова въдица. Попитах го къде смята да отиде на риболов, той каза "надолу по крайбрежието", аз му казах че ще му е необходима лодка, заведох го на долния етаж и му продадох модела на Hains Hunter с двата двигателя. После той спомена, че неговата Хонда Сивик едва ли ще може да влачи тази лодка, и аз го заведох при автомобилите и му продадох едно Паджеро 4Х4.
Мениджърът бил абсолютно шокиран. Едва намерил в себе си сили да го попита:
- Ти искаш да ми кажеш, че човекът е дошъл да си купи малка кукичка за риба, а ти си му продал моторница и кола?!?
Момчето отговорило:
- Не, всъщност беше дошъл да купи тампони за жена си и аз му казах, че така и така уикенда му е прее*ан, защо да не вземе да отиде на риба.
Коментар
-
ТЪРСЯ!Търся си ей такъв магазинер:
Младо момче американче решило да се премести да живее от провинциалното градче в което живеело към Сидни. Отишло в най-големия мол в града и попитало за работа.
Мениджъра на магазина го запитал:
- Имаш ли предишен опит в продажбите?
То отговорило:"
- Имам, в моя роден град продавах в магазина откак се помня.
Мениджъра го харесал и го наел. На края на първия работен ден отишъл да провери как се справя момчето.
- Колко продажби направи днес? - попитал мениджъра
- Ами-и-и, една.
- Една?!? Обикновено продавачите правят 20-30 дневно. И за каква сума?
- За 115 237,64 долара
- Какво? За 115 237,64 долара? И какво продаде?
- Ами дойде един човек и аз му продадох малка кукичка за риба. После му продадох средна кукичка. След това му продадох голяма кукичка. После му продадох нова въдица. Попитах го къде смята да отиде на риболов, той каза "надолу по крайбрежието", аз му казах че ще му е необходима лодка, заведох го на долния етаж и му продадох модела на Hains Hunter с двата двигателя. После той спомена, че неговата Хонда Сивик едва ли ще може да влачи тази лодка, и аз го заведох при автомобилите и му продадох едно Паджеро 4Х4.
Мениджърът бил абсолютно шокиран. Едва намерил в себе си сили да го попита:
- Ти искаш да ми кажеш, че човекът е дошъл да си купи малка кукичка за риба, а ти си му продал моторница и кола?!?
Момчето отговорило:
- Не, всъщност беше дошъл да купи тампони за жена си и аз му казах, че така и така уикенда му е прее*ан, защо да не вземе да отиде на риба.
Коментар
-
Първоначално изпратено от NiaПървоначално изпратено от alex2511http://www.dnes.bg/article.php?id=43241
А за свещеници клавиатурата ще е само с няколко клавиша, свързани с края на всяка литургия:
И да ви помага F1!
И да ви пази F2!
В името на Контрол-а, Алт-а и светия Дел - Ентер!
Коментар
-
Първоначално изпратено от alex2511http://www.dnes.bg/article.php?id=43241
А за свещеници клавиатурата ще е само с няколко клавиша, свързани с края на всяка литургия:
И да ви помага F1!
И да ви пази F2!
В името на Контрол-а, Алт-а и светия Дел - Ентер!NIAMAM KIRILICA V OFICCEamolia, budete tolerantni...
Коментар
-
AfterDark
Първоначално изпратено от Палечка - МалечкаПървоначално изпратено от boshkoИнженер, счетоводител, химик и държавен служител започнали спор чий котарак е най-умен.
Инженерът повикал своя котарак:
- Хикс на квадрат, демонстрирай!
Хикс на квадрат се качил на масата, взел хартия и молив и нарисувал кръг, квадрат и триъгълник.
Всички се съгласили, че котаракът е много як.
Счетоводителят казал на своя котарак:
- ДДС, демонстрирай!
ДДС отишъл в кухнята и се върнал с 12 кюфтета, които подредил в 4 купички по 3 кюфтета в купа.
На другите им харесал номерът.
Химикът се обърнал към своя любимец:
- Епруветка, давай!
Епруветка донесъл кутия мляко от хладилника и отсипал точно 150 милилитра в една чаша.
И другите се впечатлили от тази точна лапа.
Накрая дошъл ред на държавния служител. Попитали го:
- А твоят котарак какво умее?
Държавният служител казал:
- Хрантутник, демонстрация!
Хрантутник изял кюфтетата, изпил млякото, препикал чертежа, изнасилил другите три котарака, оплакал се, че го боли гърба, написал жалба срещу лошите условия на труд, изпратил я в службата за предотвратяване на епидемии и си взел болнични за един месец.
Коментар
-
Първоначално изпратено от boshkoИнженер, счетоводител, химик и държавен служител започнали спор чий котарак е най-умен.
Хикс на квадрат се качил на масата, взел хартия и молив и нарисувал кръг, квадрат и триъгълник.
- ДДС, демонстрирай!
ДДС отишъл в кухнята и се върнал с 12 кюфтета, които подредил в 4 купички по 3 кюфтета в купа.
- Епруветка, давай!
Епруветка донесъл кутия мляко от хладилника и отсипал точно 150 милилитра в една чаша.
Хрантутник изял кюфтетата, изпил млякото, препикал чертежа, изнасилил другите три котарака, оплакал се, че го боли гърба, написал жалба срещу лошите условия на труд, изпратил я в службата за предотвратяване на епидемии и си взел болнични за един месец.
Коментар
-
Инженер, счетоводител, химик и държавен служител започнали спор чий котарак е най-умен.
- ДДС, демонстрирай!
- Епруветка, давай!
Коментар
-
Ето един хубав виц :
"ФЕД понижи лихвите в САЩ
От: Андрей Любенов
a.lubenov@investor.bg
31.10.2007 18:37
Федералният резерв на САЩ понижи лихвите в страната с 0,25 процентни пункта до 4,50 на сто. Този ход беше очакван от инвеститорите, тъй като данните за американската икономика за последните месеци показват, че страната е изправена пред сериозна криза.''
От Инвестор занят преди ФЕД,че лихвата ще бъде намалена и с колко
Браво на Андрей,той сигурно е много близък с Берананке :-)
Коментар
Коментар