Ето още: Някой беше написал:А и от ника май следва, че си жена, но си остави емоционалността преди да започнеш да се занимаваш с акции и инвестора.
Към Елизабет :От няколко месеца чета само този форум и не смея нищо да питам. Защо: защото съм жена и в този форум се гледа на нас сякаш сме няколко степени под мъжа.Когато се опитах да се включа ме нарекоха "манипулаторка" (после ми се извиниха, разбира се) - само давам пример за отношение към нас.
Така че ако искаш да те приемат почти като равна на тях "боговете"- съвет от мен - чети много и не показвай какво знаеш - сигурно пак ще ги вбесиш.
Към колегата, който пише че сме много емоционални жените:
А вие, мъже - които продавате непрекъснато и сривате акциите.
Имам чувството че един друг форум се пренесе днес тук.
Към Елизабет :От няколко месеца чета само този форум и не смея нищо да питам. Защо: защото съм жена и в този форум се гледа на нас сякаш сме няколко степени под мъжа.Когато се опитах да се включа ме нарекоха "манипулаторка" (после ми се извиниха, разбира се) - само давам пример за отношение към нас.
Така че ако искаш да те приемат почти като равна на тях "боговете"- съвет от мен - чети много и не показвай какво знаеш - сигурно пак ще ги вбесиш.
Към колегата, който пише че сме много емоционални жените:
А вие, мъже - които продавате непрекъснато и сривате акциите.
Имам чувството че един друг форум се пренесе днес тук.
Коментар