IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ето още: Някой беше написал:А и от ника май следва, че си жена, но си остави емоционалността преди да започнеш да се занимаваш с акции и инвестора.
    Към Елизабет :От няколко месеца чета само този форум и не смея нищо да питам. Защо: защото съм жена и в този форум се гледа на нас сякаш сме няколко степени под мъжа.Когато се опитах да се включа ме нарекоха "манипулаторка" (после ми се извиниха, разбира се) - само давам пример за отношение към нас.
    Така че ако искаш да те приемат почти като равна на тях "боговете"- съвет от мен - чети много и не показвай какво знаеш - сигурно пак ще ги вбесиш.
    Към колегата, който пише че сме много емоционални жените:
    А вие, мъже - които продавате непрекъснато и сривате акциите.

Имам чувството че един друг форум се пренесе днес тук.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
      More on the topic:
      Първоначално изпратено от уплашена
      Искам да споделя с вас какво направих: накарах съпруга си да си внесе парите в Макса когато дяловете бяха 46,00лв. От тогава всеки вторник и петък ме чака от работа с думите- днес как е Капман. В началото казвах - не се бой всичко е в реда на нещата, но сега вече мое чудо никъде го няма.Довечера ме е страх да се прибера. Това дет е кътал толкова години отиде по дяволите. Знам, че на едни ще им е смешно, други -да си мислила,да си чела проспекта ,но на мен ми идва се хръля под влака. И тези които разпродават като луди сигурно се чустват така. Пиша за пръв, но може и за последен път. Успех на издържалите, а на Капман да не му тежи на съвестта един страхлив /моя/ човешки живот.
      АХАХАХАХАХАХАХАХАААААА
      че откачим...
      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Знаете ли какво е това - икономист?
        Това е човек, който знае за парите повече от тези, които ги имат! Астрологията е измислена специално, за да може в сравнение с нея икономиката да минава за точна наука!
        http://milom.blog.bg/

Коментар

• More on the topic:
          Първоначално изпратено от уплашена
          Искам да споделя с вас какво направих: накарах съпруга си да си внесе парите в Макса когато дяловете бяха 46,00лв. От тогава всеки вторник и петък ме чака от работа с думите- днес как е Капман. В началото казвах - не се бой всичко е в реда на нещата, но сега вече мое чудо никъде го няма.Довечера ме е страх да се прибера. Това дет е кътал толкова години отиде по дяволите. Знам, че на едни ще им е смешно, други -да си мислила,да си чела проспекта ,но на мен ми идва се хръля под влака. И тези които разпродават като луди сигурно се чустват така. Пиша за пръв, но може и за последен път. Успех на издържалите, а на Капман да не му тежи на съвестта един страхлив /моя/ човешки живот.

Коментар

• Първоначално изпратено от vomitus
            Първоначално изпратено от Investorrr
            Това, по позицията си е чисто клане, да знаете....
            графиката е като на покойник. _________________________________
            Mislq che ot tazi korekcia nai-cennoto shte budat bieserite

Коментар

• Първоначално изпратено от mysterious
              Първоначално изпратено от Nia
              Първоначално изпратено от niki5
              Vidjano iz facebook

Това, че сте излезни от село не означава, че селото е излезнало от вас!
              Niki beee ) vse me provaliate kato kazvate, che ste me vijdali i sum gotina macka :P
              Ами като си готина мацка, как да не го кажем? ;-)
              /нищо, че си известна още и като Здравко ;-)/
              Ще си позволя и една перифраза на Ники /той живее ъброуд, така че може би няма да ми се разсърди/ - можете да изкарате момчето от селото, но не и селото от момчето.
              Успех!
              А, и една история по темата все пак - знаете ли защо няма жена пазач на овошна градина.
              Отговорът е мръсен - ами тя една сл.ва не може да опази, какво остава за цяла градина ;-)
              Az na edin FRM ne moga da se razsardja, vig ako beshe CFA, moge bi stjah

Коментар

• Първоначално изпратено от Nia
                Vidjano iz facebook

Niki beee ) vse me provaliate kato kazvate, che ste me vijdali i sum gotina macka :P
                Ами като си готина мацка, как да не го кажем? ;-)
                /нищо, че си известна още и като Здравко ;-)/
                Ще си позволя и една перифраза на Ники /той живее ъброуд, така че може би няма да ми се разсърди/ - можете да изкарате момчето от селото, но не и селото от момчето.
                Успех!
                А, и една история по темата все пак - знаете ли защо няма жена пазач на овошна градина.
                Отговорът е мръсен - ами тя една сл.ва не може да опази, какво остава за цяла градина ;-)
                "Силата е нищо без контрол" ... не е Pirrelli

Коментар

• Re: Бисери и вицове

Първоначално изпратено от ARICH
                  Влиза един в кабинета на шефа си, чупи му компютъра и телефона, удря му два шамара, скача отгоре върху бюрото, изритва абсолютно всичко и почва да танцува пред вцепенения от ужас началник. Изведнъж вратата се отваря, подава се един негов колега и казва:
                  - Стига бе, Тошко! Пошегувахме се, не си спечeлил джакпота...

Коментар

• Първоначално изпратено от Investorrr
                    Майка с бебе пътува във рейса. Детето станало неспокойно и започнало да плаче. Майката започнала да го кърми, но то упорствало.
                    - Яж мама, защото ще я дам на чичкото!
                    Минало малко време и човекът до нея не се стърпял и казал:
                    - Госпожо, ако ще я давате, давайте я, защото вече трета спирка изпускам!
                    Това ми напомня на един случай който ми е разказвала една позната.
                    В автобуса хлапе непрекъснато дразни баща си. На края той не изтърпява и му плясва един зад врата. При което хлапето изревава с цяло гърло:
                    - Не ме бий бе, щото ще кажа на мама, че пикаеш в мивката в кухнята!
                    В автобуса първоначално започва леко хихикане което пререства в буен смях. За щастие на бащата в този момент пристигат на спирката. Той грабва детето и изхвъчат навън като очевидно това не е тяхната спирка.
                    Какво е станало после моята позната не е видяла, но ако аз бях бащата щях да го смажа от бой на нлапето.
                    Ако знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат

Коментар

• Майка с бебе пътува във рейса. Детето станало неспокойно и започнало да плаче. Майката започнала да го кърми, но то упорствало.
                      - Яж мама, защото ще я дам на чичкото!
                      Минало малко време и човекът до нея не се стърпял и казал:
                      - Госпожо, ако ще я давате, давайте я, защото вече трета спирка изпускам!

Коментар

• Първоначално изпратено от Nick Leesоn
                        Първоначално изпратено от B.Graham
                        Първоначално изпратено от maverik
                        виж к'во прави "Армагедон"
                        Другата неделя пак има катастрофичен филм
                        Само да не е The Day After Tomorrow, че отиде амбулантния бизнес на БФБ
                        --

Коментар

• Инструкция за туристите в Скалистите планини:

1. В Скалистите планини се срещат опасните за човека мечки гризли. Те нападат човека и го изяждат.

2. За да не ви нападнат мечките гризли, трябва да си окачите на шията звънче. Звънът на звънчето плаши мечките гризли.

3. Как да разберете има ли наблизо мечка гризли и трябва ли да звъните със звънчето? Трябва да погледнете земята. Ако видите пресни изпражнения, значи мечката е наблизо и трябва да звъните със звънчето.

4. Как да различите изпражненията на мечката гризли от тези на другите животни? Наведете се и внимателно огледайте изпражнението - там трябва да има звънче.

Коментар

• Гора. Поляна. Огромно дърво. В дървото - хралупа. В хралупата - семейство мечки. Малкото мече се глези:
                            - Тате, разкажи ми приказка!
                            - Остави ме на мира!
                            - Ама разкажи ми приказка...
                            - Ох, добре де, коя приказка?
                            - Ами за хората ми разкажи.
                            Мечокът взима от рафта два черепа, надява си ги на лапите и прави с тях куклен театър:
                            "Не те ли е страх в тази тъмна гора? Ами ако има мечки?"
                            "Какви ти мечки бе, никакви мечки няма тука..."

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
                              Vidjano iz facebook

Не из фейс бук, а от профила ми в инвестора! хахаха
                              verno, vse taja

Коментар

• Първоначално изпратено от niki5
                                Vidjano iz facebook

Не из фейс бук, а от профила ми в инвестора! хахаха

Коментар

Working...
                                X