If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Добрия бизнес изисква много информация;-)))Ето пример за ниво на достоверност при "интернет икономиката";-)))))))))
"Сърбия инвестира ?12 млн. в завод за риба във Врачанско" http://news.ibox.bg/news/id_134540985
И коментар на читател
"Пуснато на: 20.05.2008, 09:23
Тази информация е стара от една седмица. И не е точно това, което се пише в тази статия. Става въпрос за намерение на сръбска фирма от Ниш да кандидатства с проект за финансиране по европейски програми, който ще бъде осъществен в Хайредин. А фирмата е регистрирана в България, собственикът (май се казваше Зоран Тодорич) е от Ниш. "
Не знаех, че брат ми има сключен договор с фонд "Републиканска пътна инфраструктура". Това заяви тази сутрин пред Би Ти Ви бившият шеф на пътния фонд Веселин Георгиев, който подаде оставка месец след разкритието, че управляваната от брат му - Емил Георгиев, фирма "Биндер" е спечелила поръчки за 120 млн. от фонда.
Не знаел, че брат му има договор :-)))))))))))))))) хахахахахехехехе
Не знаех, че брат ми има сключен договор с фонд "Републиканска пътна инфраструктура". Това заяви тази сутрин пред Би Ти Ви бившият шеф на пътния фонд Веселин Георгиев, който подаде оставка месец след разкритието, че управляваната от брат му - Емил Георгиев, фирма "Биндер" е спечелила поръчки за 120 млн. от фонда.
Не знаел, че брат му има договор :-)))))))))))))))) хахахахахехехехе
МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар