Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове - архив до 01.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
SoKoLoV
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеЧудих се къде да го пусна, обаче понеже няма тема за РЕВЕ МИ СЕ го пускам тук.
http://dnes.dir.bg/news/hrani-mirosl...e-8347227?nt=4
Единият ме кара да садя картофи, другият да транжирам агнешко, третият ми казва да вдигна заплатите с 11%Спрете се бе хора
Такев ако чете, направо да направи един сегмент за БФБ за такива сделки!
Коментар
-
Чудих се къде да го пусна, обаче понеже няма тема за РЕВЕ МИ СЕ го пускам тук.
http://dnes.dir.bg/news/hrani-mirosl...e-8347227?nt=4
Единият ме кара да садя картофи, другият да транжирам агнешко, третият ми казва да вдигна заплатите с 11%Спрете се бе хора
Коментар
-
SoKoLoV
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеКаква 1 паница ориз бре? Тогава хладилниците на хората бяха пълни, не както сега! Храната бе истинска и по-евтина. А и много по-малък % от доходите на хората отиваше за храна. Сега почти целия доход на средния българин отива за храна, ток, парно, вода и различни данъци... ако изобщо му стигне дохода за всичко това!
Какви визи, кви 5 лева? Те сега хората нямат пари да вземе автобуса до града и да иде до болницата, той взел да говори за визи и за хонгконг...
Коментар
-
Това е от Медиапул:
Цветанов: Кандидатът за президент на ГЕРБ ще е мъж или жена
3 Април 2011
Кандидат-президентът на ГЕРБ ще бъде много подходящ човек, коментираме мъж и жена, ще обявим името през юни или юли. Това съобщи в неделя пред ТВ7 вицепремиерът и вътрешен министър Цветан Цветанов, който оглавява предизборният щаб на ГЕРБ.
Но сърце юнашко "журналистическо" не трае...... и резултатът е "брилянтното" заглавие. Браво на журналистите от сайта "Драгалевски глас"! Продължавайте в същия дух!He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
„НСО вече стреля на пътя”, съобщава „Труд”. МС приел наредба, според която гардовете на премиера, президента и Тетка имали право да стрелят по колите, които доброволно не отстъпвали предимство на кортежите.
Тая наредба, дали щото наскоро четох „Сътворението” на Гор Видал, но ми се струва заимствана от древните перси. Персийските царе Кир Велики, Дарий, Ксеркс, син му Артаксеркс също са строили много пътища, да не кажа магистрали. Но когато минавал господарят, всички падали ничком и лежали неподвижно доде мине. И ако някой не се сети да се помести навреме, там на място го таковат, хич не са си играли да му тропат по капака на колесницата…
Само малко ме притеснява, че председателят на ГЕРБ Красимир Велчев рече оня ден, че нямало да е лошо да се раздаде оръжие на „честните хора”. Може да стене комплицирано, ако кортежът на Бойко, еле па на Гоце, попадне на некой честен човек… Не ли?
Коментар
-
Две стихчета от вестник "Сега"
Цепеница на име Цвинокио
имал нос от Каварна до Токио;
имал силни уши
и когато реши,
имал достъп до всякоя Нокия.
Дипломиран за ветеринар
станал цар на програма САПАРД
но Калинка-Малинка -
как успя сам-саминка? -
му превърна живота в кошмар.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениея пак некой виц за мене че не съм се смял отдавна от сърце
http://e-vestnik.bg/4285
Коментар
Коментар