Първоначално изпратено от TopKaiser
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове - архив до 01.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от KaroЕто че днес ударихме дъното най-после.
Сега остава само да растем и да възстановим час по-скоро загубите от последните дни. Успех.
Не е препоръка.
Това от темАта за KREM... човекът, който пропагандираше отвързване на акцията, за да си "живеела собствен живот"...
Коментар
-
от собственик на iPhone
Анонимен, Неутрално
днес, 01:36
Най мразя това качество на българина да плюе нещо което не е опитал. "Не съм ял маслини, но съм ял едни барбонки на вид като маслини. Бяха ужасни, значи маслината е отвратителна..." Както и да е, тъчскринна на този телефон е забележителен и тепърва ще навлиза тази технология при компютрите. Не там му е слабото място на телефона, но няма да го коментирам точно сега. Въпреки че не далеч от определението "скъпа играчка" (което може да се даде за всеки мобилен телефон), iPhone има нещо което няма до момента никой телефон, смартфон или дори PDA... А именно - свестен, лесен за ползване и работещ браузер. Който си изкарва прехраната със или чрез интернет, ще ме разбере.
Коментар
-
Мнения на 1.песимист и 2.либераториянец;-))))
"По-скъп ток заради "народната" НЕК През електрокомпанията се субсидират парното, скъпи централи и мегаломански проекти, плаща индустрията от Сия Велинова, Галя Александрова от Капитал [1192 прочитания]
06 юни, 18:10
1 "В етапа на т.н. преход енергетиците, аптекарите и гробарите удариха кьоровото. Лешояди " i 2."НЕК ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЛИКВИДИРАН, А СОБСТВЕНОСТТА РАЗПРОДАДЕНА НА ПАРЧЕТА НА ЧАСТНИЦИ. ТРЯБВА ДА ИМА РЕАЛНА КОНКУРЕНЦИЯ В ОТРАСЪЛА, ЗА ДА СПАДНАТ ЦЕНИТЕ ИНАЧЕ ТОЯ КРАДЛИВ ДЪРЖАВЕН МОНОПОЛ ЩЕ НИ ДОВЪРШИ. " http://www.dnevnik.bg/show/?storyid=506750
Коментар
-
ДА УТОЧНИМ НЕЩАТА ПРЕДВАРИТЕЛНО
ОТКРИТО ПИСМО ДО ЖЕНА МИ
Скъпа,
1.От 9 юни до 9 юли чети спортната страница за световното, за има за какво да си говорим. В противен случай, не се учудвай, че не ти обръщам внимание.
2.По време на световното телевизорът е мой по всяко време, без изключение. Дистанционното … не си и помисляй дори да го погледнеш, камо ли д го пипнеш.
3.Няма проблеми да минаваш пред телевизора по време на мач, винаги когато го правиш пълзешком и без да ми отвличаш вниманието.
4.По време на мачовете съм глух и сляп. Не очаквай да те чуя, да отварям вратата, да вдигам телефона или детето, което е паднало от горния етаж. В никакъв случай.
5.Няма да е зле винаги да има бира в хладилника, сандвичи в изобилие и да се усмихваш на приятелите, които са дошли да гледат мач. В знак на благодарност, ще ти позволя да гледаш телевизия от 6 до 6.30 сутринта винаги, когато по някой от каналите няма повторение на мач.
6.Много те моля, ако видиш, че съм ядосан, защото Аржентина губи, не казвай “какво толкова” или “е, ще спечелим следващия мач”, защото това ще ме ядоса още повече.
7.Можеш да гледаш един мач с мен и дори да говориш с мен между полувремената, но само и единствено по време на рекламата. И недей да прекаляваш, казах ЕДИН мач.
8.Повторенията на головете са изключително важни. Няма значение дали вече съм ги гледал, или не, искам да ги гледам отново и много пъти.
9.Да не и хрумне на някоя от твоите приятелки да кръщава дете, да празнува рожден ден, да прави първо причастие или да умре по време на световното, защото:
А) Няма да отида.
Б) Няма да отида.
В) Няма да отида.
Г) Няма да отида.
10.Ако някой приятел ни покани в неделя да гледаме мач (каква покана!), разбира се, че ще отидем.
11.Прегледът за деня от световното е толкова важен, колкото самите мачове; да не с посмяла да кажеш: “Ама това вече си го гледал, защо не пуснем нещо друго?”
12.Възможно е по време на световното да не се къпя и бръсна и край мен да мирише на диво животно. Ти също не винаги миришеш добре, но аз нищо не ти казвам.
13.Коста де Марфил, Тринидад и Тобаго, Сърбия и Черна Гора не са магазини за дрехи. Това са държави, чиито отбори участват в световното и техните мачове също ме интересуват, въпреки че ги чуваш за пръв път.
14.Още нещо, Дрогба НЕ е име на нов наркотик; Тиери Енри НЕ е име на парфюм; Уайн Руни НЕ е вино нито пък Хайнце е марка кетчуп.
15.И накрая, спести си изразите като “Колко хубаво, че световното е само веднъж на 4 години!”, защото след него идва Шампионската Лига, Купата на Америка, Откриването, Закриването, Испанското първенство, Английската лига и т.н.
16.Ако Аржентина спечели световното, ще изчезна за 2 дни, достатъчно време за да го отпразнувам с приятелите. Когато се върна ще имам право да разполагам с телевизора през следващите 30 дни, за да преживея отново всяка секунда от победата. Ако Аржентина бъде елиминирана, ще ти предоставя телевизора и дистанционното за 60 дни. Достатъчно време за траур. (Разбира се, след финала на световното, защото ако ни елиминират, ще подкрепям най-слабия отбор.)
Ясно ли е? ОК? Cappicci? Do you understand? Isquiri voche Naniastka?
С обич Мъжа ти
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minavast5000% процента печалба от симбиозата на съда с едрия бизнес;-)))
!"Състав на окръжния съд в Монтана издаде ефективни присъди на четирима мъже за измами с компенсаторни бонове.
Те се снабдили с тях чрез фалшификации на документи. От измамата са ощетени над 60 собственици на имоти, съобщава БНР.
Присъдата с обем над 40 страници е за Димитър Николов и Емил Цветков от Брусарци, Петър Гаврилов от София и Румен Барболов от Лом.
Чрез бащата на първия от тях, който бил технически сътрудник в поземлената комисия в Брусарци, измамниците се снабдили със скици на имотите в общината. След като установили кои земи не са потърсени от собствениците или техните наследници, те си осигурили пълномощни с фалшиви и подписи на нотариус и подали заявление, че се отказват от връщане в реални граници, в замяна на което искат да получат компенсаторни записи. Това е станало през 2002 г. Престъплението е разкрито, след като един от истинските собственици си поискал земята.
Измамниците продали боновете и получили за тях 2, 800 млн. лв.
Четиримата трябва да платят глоби от 500 до 1000 лв. Присъдите могат да бъдат обжалвани пред Апелативния съд.
Етикети: компенсаторни бонове монтана съд фашификации " http://news.ibox.bg/news/id_1603475571
Коментар
-
5000% процента печалба от симбиозата на съда с едрия бизнес;-)))
!"Състав на окръжния съд в Монтана издаде ефективни присъди на четирима мъже за измами с компенсаторни бонове.
Те се снабдили с тях чрез фалшификации на документи. От измамата са ощетени над 60 собственици на имоти, съобщава БНР.
Присъдата с обем над 40 страници е за Димитър Николов и Емил Цветков от Брусарци, Петър Гаврилов от София и Румен Барболов от Лом.
Чрез бащата на първия от тях, който бил технически сътрудник в поземлената комисия в Брусарци, измамниците се снабдили със скици на имотите в общината. След като установили кои земи не са потърсени от собствениците или техните наследници, те си осигурили пълномощни с фалшиви и подписи на нотариус и подали заявление, че се отказват от връщане в реални граници, в замяна на което искат да получат компенсаторни записи. Това е станало през 2002 г. Престъплението е разкрито, след като един от истинските собственици си поискал земята.
Измамниците продали боновете и получили за тях 2, 800 млн. лв.
Четиримата трябва да платят глоби от 500 до 1000 лв. Присъдите могат да бъдат обжалвани пред Апелативния съд.
Етикети: компенсаторни бонове монтана съд фашификации " http://news.ibox.bg/news/id_1603475571
Коментар
Коментар