Първоначално изпратено от _1912_
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове - архив до 01.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от psycoholicЗабелязахте ли, че на всеки мач на Швеция коментаторът обясняваше как имената на шведите се произнасят на шведски по различен начин, от този на който сме свикнали! Блестящите му прозрения разкриха, че вместо Люндберг, в същност било Люндбергий и вместо Ларсон било Ларсоний!
Та се замислих дали коментатора не е играч на БФБ с много активий! ;-)
коментатора го забелязахме , но не разбрахме ти как стигна до извода, че e "играч на БФБ с много активий"НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Забелязахте ли, че на всеки мач на Швеция коментаторът обясняваше как имената на шведите се произнасят на шведски по различен начин, от този на който сме свикнали! Блестящите му прозрения разкриха, че вместо Люндберг, в същност било Люндбергий и вместо Ларсон било Ларсоний!
Та се замислих дали коментатора не е играч на БФБ с много активий! ;-)BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Коментар
-
Пухче
Бизнесмен решил за първи път в живота си да отиде в данъчното и да декларира доходите си. Започнал да разпитва приятелите си, как да се облече.
Един му казал:
- Облечи се като скитник, може да мине номера и да платиш по малко данъци!
Друг пък го съветва:
- Защо като скитник, бе? По добре се облечи изискано. Нека мислят, че си авторитетен човек. Може да се уплашат и да ти вземат по-малко...
Накрая бизнесменът пита жена си.
Жената:
- Слушай сега, какво ще ти кажа. Когато щяхме да се женим, майка ми ме съветваше, да се облека с дълга рокля. Ти пък искаше да съм с къса рокля с цепка....
- Не мога да разбера, защо ми разказваш всичко това!?
- Затова, защото, с каквото и да си облечен - все едно накрая ще те чукат.....!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ИмператорътИ не че не ми се случва да се разболея - имал съм и имам своите болежки като всички хора, ама сам си поставям диагноза, сам си предписвам лечение и сам се лекувам... само зъбите не мога да си правя сам.
Даже и преди 12 години, като бях на доктор за последно (камъни в бъбреци) пак си бях поставил диагноза и предписал лекарства - отидох само да видя на ехото колко са големи
Коментар
-
Е той Жорж и Закона за космическите совалки е написал, кво знаеш ти:-)
Първоначално изпратено от memoсутринта по Канал1 се появи Жорж Ганчев и между хилядите глупости дето изговори каза и следното :
"Ние написахме и много закони - Закона за ценните книжа, Закона за кооперациите......"
малеййййй но комент.
Коментар
-
Релакс и фетиши на Варвара;-))) ;-)))
iPhoff - Лятна среща на феновете на iPhone
http://iphone-bulgaria.com/forum/vie...hp?f=30&t=3003 "bastun
Мнение Re: iPhoff - Лятна среща на феновете на iPhone
аз предлагам състезание за най-далечно хвърляне на айФони в две категории
- оригинален айФон
- 3Г айФон
други условия
- състезателите трябва да са боси и да са стъпили на морски пясък