Първоначално изпратено от _1912_
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове - архив до 01.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Anton Chigurh
-
След завършване на университета младеж се прибира в родното си село. Гордият баща се готви за тържествено пиршество.
- Ето това вино, синко, го направих в деня, когато замина в столицата да учиш. Сега ще го изпием в твоя чест, сине.
- Тате, аз, честно казано предпочитам шампанско.
Бащата преглътва горчивия залък и продължава:
- А, това прасе го гледам откакто си в университета. Сега ще го направим на шишове и ще си хапнем...
- Тате, да ти кажа право, аз предпочитам шоколадови бонбони.
След известно време синът се извинява учтиво и отива до тоалетната.
Бащата мълчаливо става, взема пушката от стената и тръгва след него.
Майката разтревожено го хваща за ръкава:
- Къде отиваш с тая пушка, бе? Да не направиш някоя беля?!
- Отивам след него в кенефа. И ако го видя, че пикае седнал, ще го убия, мамичката му....
Коментар
-
По данни на НСИ нивото на инфлацията у нас за месец май е 15 на сто, а от началото на следващия месец са предвидени повишения в цените на газа, електроенергията и парното.
http://www.investor.bg/?id=65605НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Снощи баща ми е пътувал с нощния влак за Варна и си полегнал и по някое време се събужда и успява само да види силует в мрака и си казал "Абе парите, GSM-а и документите са ми в мен - кеф, не са ме обрали". Така си мислил до момента, в който трябвало да сриза... с 1 обувка!!! ония на гарата умрели от смях! ей сега се му се обадих за да му изкажа съчувствие за загубата и стигнахме до позицията, че престъпността е намаляла с 50%...не е шега- той е и инвалид!
абе ще му купя 1 чифт, да е жив и здрав само...
Коментар
Коментар