If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
"А, така. Значи, за да резнат и японците техния мижав лихвен процент, представи си колко трябва да е зле положението.
Надявам се, разбираш ме."
Коментар
Negramoten
Първоначално изпратено от netware5
Negramoten,
Недей пуска такива работи, че ми се плаче.... Нямам акции в GM, но те са собственици на любимата ми марка - Saab и направо ме стяга сърцето като гледам такива неща....
Е ти пък, това е като хартията с долари и евро. Не я ползват такива мразещи САЩ или ЕС, а такива които искат да имат повече пари Така че и тази на GM е за хора искащи да имат повече коли
Недей пуска такива работи, че ми се плаче.... Нямам акции в GM, но те са собственици на любимата ми марка - Saab и направо ме стяга сърцето като гледам такива неща....
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Сигурно и евродепутата е бил пян Те доста чужденци се почват още в самолета
да.. те българите не пият..
:P
въобще...
Не е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
Negramoten
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
Първоначално изпратено от Negramoten
Сигурно и евродепутата е бил пян Те доста чужденци се почват още в самолета
да.. те българите не пият..
:P
Бе пием, ама и носим.
Преди 5 години един финландец идва отново на почивка в Албена, защото още от самолета е пян, после цялата седмица не изтрезнява и накрая се прибира, а пянството му е безпаметно. И втория път идва без да пие, че да види къде е бил
.........."Възможно е да понижим българските рейтинги отново, ако преценим, че състоянието на икономиката продължава да се влошава", заяви анализаторът на "Стандард енд Пуърс" Марко Мрсник."
Какво друго да очакваш от АНАЛизатор с такова име :-D
Коментар