IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• В съвременния интернет понякога се срещат виртуални индианци. Те нападат мирни хора и им свалят скайпа.
    http://milom.blog.bg/

Коментар

• Пълните хора, не желаещи да намалят яденето, обикновено на края на живота си виждат светлината в хладилника.

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от dragoki

Тест как сте с очите
          Баси
          Life won't wait for you.

Коментар

• Тест как сте с очите

Коментар

• http://www.vsekiden.com/?p=44971[/url]-НЕ КАРАЙТЕ ЖЕНА СИ ДА СМЕНЯ ГУМИТЕ

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru
                Първоначално изпратено от bondinio
                Първоначално изпратено от cymru
                Братлета, нашата БФБ почти ни докара до инфаркт - но изход има
                баси гадните цици... не можа ли да намериш по-хубави бре !
                Тези са "оригиналните", приложени към статията.
                http://lifestyle.ibox.bg/news/id_1577163245/tab_gallery

Коментар

• Първоначално изпратено от bondinio
                  Тези са "оригиналните", приложени към статията.
                  Не-заслужил инвеститор

Коментар

• http://vbox7.com/play:5adbf12c

Коментар

• Ти мойте ако видиш :-)

Първоначално изпратено от bondinio

Коментар

• страхотни сте всички!
                        тази тема е най-посещаваната от мен в този сайт, за което благодаря на пишещите в нея!

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru

Коментар

• Братлета, нашата БФБ почти ни докара до инфаркт - но изход има

Редовното гледане на женски гърди предпазва от инфаркт

Мъжете, които имат възможност редовно да се наслаждават на разголената женска гръд, са значително по-малко застрашени от риска да получат инфаркт или инсулт, съобщи "Дейли Нюз".

10-минутното съзерцание на разголена женска гръд е толкова полезно за мъжкия организъм, колкото и половин час физическа работа или занимания със спорт. До този извод са стигнали авторите на германско изследване, публикувано в авторитетното международно списание по медицина "The New England Journal of Medicine".

Сексуалната възбуда активизира работата на сърдечно-съдовата система и увеличава притока на кръв и съответно на кислород към всички тъкани на организма. Вследствие на това рискът от инфаркт или инсулт намалява с 50%, се казва в научния трактат на германските изследователи.

Авторите му също така са установили, че благодарение на редовното съзерцание на големи женски гърди средностатистическият мъж може да увеличи продължителността на живота с 4-5 години.

Въпреки това, тези изводи няма да дадат преимущества на пациентите от мъжки пол в Германия.

"Това изследване не може да бъде считано за достатъчен повод да се покриват разходите на възрастните пациенти за покупката на "Плейбой" и "Пентхауз", коментира новината за откритието на германските учени представител на болнична каса.
                            Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Иванчо се прибира вкъщи след училище. Баща му го пита:
                              - Абе, идиот с идиот, кажи как върви училището?
                              - Ами тате, то ...
                              - Кажи бе!
                              - Мииии ... Имам седем двойки за годината ...
                              - КОЛКО ?!?!
                              - Седем ...
                              Бащата адски сърдит :
                              - И по какво ти е първата двойка ?
                              - Ами по френски ...
                              - Абе, тъпанар с тъпанар, - защо имаш двойка по френски ?
                              - Ми, тате, учителката каза да напишем четири изречения и да си направим извод.
                              И аз пиша : " 1. Госпожата по френски ходи с господина по български.
                              2. Г-жата по френски ходи с господина по математика.
                              3. Г-жата по френски ходи с господина по информатика.
                              4. Г-жата по френски ходи и с господина по физическо. "
                              Бащата казал :
                              - Сине, тя е курва !
                              - Ами и аз такъв извод си направих и тя ми написа двойка.
                              - Айде , прощавам ти за тази двойка.По какво е следващата ?
                              - Амиии по математика ...
                              - Що имаш двойка по математика, бе ?
                              - Тате, оная вика:" Колко е 5 по 6 ?" и аз викам : " 30 "."Ами колко е 6 по 5 ?"
                              Бащата казал :
                              - Сине, тя си прави ташаци с тебе !
                              - И аз така и казах и тя ми написа двойка.
                              - И тук си бил прав, прощавам ти. По какво е следващата ?
                              - По география.
                              - Как така бе?
                              - Тате, ти знаеш ли къде се намира Африка, бе ?
                              - Еба ли я?
                              - Ами и аз така й казах и тя ми написа двойка.
                              - Добре - прощавам ти. По какво е следващата ?
                              - По биология.
                              - Идиот !!! Как успя бе ?
                              - Тате, даскалицата ни наредила в две редици - едната момичета, а другата момчета.
                              Момичетата трябва да кажат женски екземпляр, а момчетата - мъжки. И една тъпанарка срещу мене вика :"Муха" и аз викам:"Мухоебец" и даскалката ми написа двойка ...
                              - Добре, сине, добре. Запазвам хладнокръвие. Казвай за следващата.
                              - По ЗИП-а по география. Оная вика :"Благоевград, град ли е?" и аз викам: "Не е - село е !". "Е как ще е село, като завършва на -град ?" "Ами госпожо, Козлодуй ... " и тя ми написа двойка.
                              - Както и да е сине. Нататък?
                              - По физическо. Тати оня вика :"Дигнете си единия крак, дигнете си другия крак ..." "Еее, господине, аз на какво да се крепя?" и той ми написа двойка.
                              - А последната?
                              - По музика.
                              Бащата :
                              - И по музика ли бе дебил !!!!
                              Иванчо сърдит :
                              - Тате след шест двойки как се пее, бе …

Коментар

• Две мухи летят съсредоточено около слона.
                                - Имаш ли план за действие?
                                - Да. Само да успеем да го съборим, после лесно ще го довършим с ритници...

Коментар

Working...
                                X