Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове - архив до 01.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Пухче
да...от 1-ви април парното щяло да поевтинее
Коментар
-
dragoki
-
Първоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от цар плъхСъбрали се три гей двойки. Един от тях пита своя партньор:
- Какво ще направиш, когато аз умра?
- Ще те кремирам, ще изляза в океана с нашата яхта и ще разпилея праха ти над водата. Така океанът винаги ще ми напомня на теб...
Всички изпадат във възторг - каква романтика! Вторият пита същото своя си партньор, другият отвръща:
- И аз ще кремирам тялото ти, после ще смеся праха ти с земя, ще сложа всичко в красива саксия и ще посадя прекрасна орхидея, която с цъфтящите си цветове ще ми напомня за теб!
Отново въздишки в захлас... Третият гей пита своя партньор:
- А ти какво ще направиш, когато умра?
- Ще те кремирам, ще взема праха ти вкъщи, ще приготвя адски люто чили, ще изсипя праха ти вътре и ще изям всичко до дупка!
- Ама, как така?! Защо?!
- Така на другата сутрин още веднъж ще ми разпориш задника за последно..
a Пеньо и съквартиранта му бяха първата двойка - ебаси и романтикатаfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от цар плъхСъбрали се три гей двойки. Един от тях пита своя партньор:
- Ще те кремирам, ще изляза в океана с нашата яхта и ще разпилея праха ти над водата. Така океанът винаги ще ми напомня на теб...
Всички изпадат във възторг - каква романтика! Вторият пита същото своя си партньор, другият отвръща:
- И аз ще кремирам тялото ти, после ще смеся праха ти с земя, ще сложа всичко в красива саксия и ще посадя прекрасна орхидея, която с цъфтящите си цветове ще ми напомня за теб!
- Ще те кремирам, ще взема праха ти вкъщи, ще приготвя адски люто чили, ще изсипя праха ти вътре и ще изям всичко до дупка!
- Ама, как така?! Защо?!
- Така на другата сутрин още веднъж ще ми разпориш задника за последно..Не е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Събрали се три гей двойки. Един от тях пита своя партньор:
- Ама, как така?! Защо?!
- Така на другата сутрин още веднъж ще ми разпориш задника за последно..
Коментар
-
Стоичков в Лувъра
Обикаля си, чопли семки и на края се спира на едно място.
Идва време да затварят , а Стоичков стои, зяпа и си чопли семки.
Идва охраната и го пита вежливо, могат ли да му помогнат с нещо?
Стоичков пита:
"Извинете това ли е прочутата картина от 16ти век на ...."Селянин люпи семки"?"
"Не годподине, това е венецианско огледало от 16ти век"
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от Anton.ChigurhСтига сте хейтвали бе! Има перфектно тяло.Не е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
Коментар