IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://smiah.net/?page=main&action=m...r=cGFnZT1tYWlu

Коментар

• В Гърция криминализират качулките - затвор до 10 години за носенето на качулки по време на протести
      fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• да...от 1-ви април парното щяло да поевтинее

Коментар

• Първоначално изпратено от beinsa
          Току що гледах по ТВ-ята новини и казаха, че в САЩ има най-големия ръст в строителството на НИ от 20 години насам.
          Ха-ха-ха-ха Уникално

Коментар

• Как Милен Цветков изгони бъдещата мис България:

http://vbox7.com/play:860c86df :lol:

Коментар

• 自由西藏

Коментар

• http://www.kosovothanksyou.com/

Коментар

• http://styllisima.nice-topics.com/fo...topic-t371.htm

Коментар

• http://smiah.net/?page=main&action=m...r=cGFnZT1tYWlu

Коментар

• Първоначално изпратено от wannarock
                      Първоначално изпратено от цар плъх
                      Събрали се три гей двойки. Един от тях пита своя партньор:
                      - Какво ще направиш, когато аз умра?
                      - Ще те кремирам, ще изляза в океана с нашата яхта и ще разпилея праха ти над водата. Така океанът винаги ще ми напомня на теб...
                      Всички изпадат във възторг - каква романтика! Вторият пита същото своя си партньор, другият отвръща:
                      - И аз ще кремирам тялото ти, после ще смеся праха ти с земя, ще сложа всичко в красива саксия и ще посадя прекрасна орхидея, която с цъфтящите си цветове ще ми напомня за теб!
                      Отново въздишки в захлас... Третият гей пита своя партньор:
                      - А ти какво ще направиш, когато умра?
                      - Ще те кремирам, ще взема праха ти вкъщи, ще приготвя адски люто чили, ще изсипя праха ти вътре и ще изям всичко до дупка!
                      - Ама, как така?! Защо?!
                      - Така на другата сутрин още веднъж ще ми разпориш задника за последно..
                      каква романтика..напомня ми за пешката и св.нагъзаки

a Пеньо и съквартиранта му бяха първата двойка - ебаси и романтиката
                      fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• скоро мечките ще си го получат!

Коментар

• Първоначално изпратено от цар плъх
                          Събрали се три гей двойки. Един от тях пита своя партньор:
                          - Ще те кремирам, ще изляза в океана с нашата яхта и ще разпилея праха ти над водата. Така океанът винаги ще ми напомня на теб...
                          Всички изпадат във възторг - каква романтика! Вторият пита същото своя си партньор, другият отвръща:
                          - И аз ще кремирам тялото ти, после ще смеся праха ти с земя, ще сложа всичко в красива саксия и ще посадя прекрасна орхидея, която с цъфтящите си цветове ще ми напомня за теб!
                          - Ще те кремирам, ще взема праха ти вкъщи, ще приготвя адски люто чили, ще изсипя праха ти вътре и ще изям всичко до дупка!
                          - Ама, как така?! Защо?!
                          каква романтика..напомня ми за пешката и св.нагъзаки
                          Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Събрали се три гей двойки. Един от тях пита своя партньор:
                            - Ама, как така?! Защо?!

Коментар

• Стоичков в Лувъра

Обикаля си, чопли семки и на края се спира на едно място.
                              Идва време да затварят , а Стоичков стои, зяпа и си чопли семки.
                              Идва охраната и го пита вежливо, могат ли да му помогнат с нещо?
                              Стоичков пита:
                              "Извинете това ли е прочутата картина от 16ти век на ...."Селянин люпи семки"?"
                              "Не годподине, това е венецианско огледало от 16ти век"

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                                Първоначално изпратено от Anton.Chigurh
                                Стига сте хейтвали бе! Има перфектно тяло.
                                Хубава е мацката ама е сбъркала конкурса.
                                след виещ гей на евровизия, защо да не пратим травестит на мис свят?! единственият проблем е, че там най-вероятно ще я дискласифицират заради пластичните корекции, но и това няма да ни очуди понеже имаме голям опит с олимпиадите
                                Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

Working...
                                X