IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• А знаете ли, че правенето на секс повече от 256 пъти в годината води до две тежки заболявания? Първото - това е загуба на памет, а второто...не помня.
    http://milom.blog.bg/

Коментар

• Специален поздрав за феновете на Star Wars и по-специално на The Dark Side:
      http://www.youtube.com/watch?v=pJqoRaphiEk
      :-D

Коментар

• Украинските министри намалиха заплатите си наполовина
        19.03.2009 08:50
        Някои членове на кабинета вече се оплакаха, че така не могат да си покрият разходите

Правителството на Украйна реши да бъдат намалени два пъти заплатите на министрите, премиера и вице-премиера, съобщава ИТАР-ТАСС. Ограничението на заплатите влиза в сила от 1 април т.г. и ще е валидно до 1 януари 2010 г.

Правителство на Юлия Тимошенко въвежда мярката като личен пример за ограничаване на разходите предвид световната икономическа криза, неподминала и Украйна.

Не всички министри обаче са доволни от взетото решение; един от тях е например Иван Вакарчук, министър на науката и образованието. Според Вакарчук, дошъл в Киев от Лвов, новата му заплата от 1000 долара не може да покрие само наема на квартирата му в украинската столица.

Коментар

• Първоначално изпратено от wannarock
          Първоначално изпратено от Optic
          Първоначално изпратено от wannarock
          "Поразен съм от това, че прокуратурата не ме уведоми за акцията на ДАНС. Аз не съм цървул, нито случаен човек."

Валери Цветанов, министър на земеделието
          щом не го е уведомила значи е....
          няма ли най-накрая поне един светен министър да сложат на това министерство
          Помните ли като гръмна склада за боеприпаси край София? После ми разказаха какво са правили цяла сутрин в МС, докато случайните хора се чудеха какво става - черпели се за рождения ден на Етем
          стига си ни дразнил...
          .... през пролетта на 1997г. цяла една партия плюскаше шоколадови бонбони внесени като хуманитарна помощ, затова 20 години няма да гласуваме за дясна партия .... но по-добре да не се дразним както възпитано ни подканва Wannarock ...
          успешен и приятен ден на всички

Коментар

• http://smiah.net/?page=video&action=more&key=62

Забавни катастрофи

Коментар

• Първоначално изпратено от Anton.Chigurh
              Това последното не е за бисери и вицове. Това е нормално да се направи. Баси наглярите има в щатите. Не е истина просто.
              Само в Щатите ли?

Коментар

• Това последното не е за бисери и вицове. Това е нормално да се направи. Баси наглярите има в щатите. Не е истина просто.

Коментар

• Ще въвеждат 90% данък върху доходи от премии над 250 000 долара
                  19 Март 2009 08:02

Камарата на представителите на САЩ ще гласува днес по закон, който цели да възстанови милиони долари, платени на висши кадри на застрахователя Ей Ай Джи във вид на премии, предадоха световните агенции.

Законът предвижда 90-процентов данък върху доходи от премии над 250 000 долара, платени на висши кадри в компании, които са получили най-малко 5 милиарда долара държавна помощ.

Очаквам законът да бъде приет с огромно мнозинство, което ще изразява гнева и отвращението на хората от шефове на компании, които се самовъзнаграждават след като са докарали фирмата си до фалит, заяви на пресконференция лидерът на демократическото мнозинство в долната камара на Конгреса Стени Хойър.

Застрахователната компания Ей Ай Джи предизвика скандал в САЩ, когато се узна, че е изплатила премии в общ размер 165 милиона долара на свои сътрудници, след като е получила милиарди долари държавна помощ.
                  МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Първоначално изпратено от Optic
                    Първоначално изпратено от wannarock
                    "Поразен съм от това, че прокуратурата не ме уведоми за акцията на ДАНС. Аз не съм цървул, нито случаен човек."

Помните ли като гръмна склада за боеприпаси край София? После ми разказаха какво са правили цяла сутрин в МС, докато случайните хора се чудеха какво става - черпели се за рождения ден на Етем
                    стига си ни дразнил...
                    Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от polki
                      Пеньо , това писмо от къде го измъкна , бе , крокодил

още преди две години някой го пусна в тази тема , а всички не са прости като теб , че да не помнят какво са чели и повече не препечатвай неща които взимаш от миналото, хроникьорчо
                      крокодила е там на спалнята до теб ;-)
                      за пореден път си противоречиш майна - уж съм хронекьорчето, а не си спомням - като за някой изкарал 6.00 на кандидат студенстки изпит явно не е въпрос до памет, а до не прочитане. никога не забравяй, че търтеите и лентяите във форума сте 2-3, останали освен да се трудят, се срещат и с приятели, обикалят насам-натам, а не като вас по цял ден из форумите и пред ТВ-то ;-). само не разбрахме ти какво си завършил и с колко? средното образование не е срамно майна, няма кво да се криеш ;-) или ти си с основно :-)
                      обаче сигирно на всеки прави впечатление, как като не пиша седмица-две и полки рови из темите и само чака някъде да напиша нещо и клъвва като шаранче веднага. толкова ли ти е скучен и еднообразен живота бе майна, че само това удоволствие ти е останало - да се заяждаш по форумите. ако е така, казвай да се включвам по-начесто.
                      я разкажи сега на всички за акциите на Сити, дето си ги купувал под долар, ама постфактум, като скочиха вече ;-) (тази емитиконка щи я обесня в следващия си коментар, понеже знам, че си тъп ;-))

п.п. до всички, които са прочели писмото, което копнах по-долу: чувставайте се и вие прости, понеже е голяма простотия да прочетеш нещо за пръв път :-)

Коментар

"Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

до като ДПС участва в съставянето на кабинета - не чакай свестен човек

просто свестен човек не би се хванал да им играй по свирката
                          fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от Optic

Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• "Поразен съм от това, че прокуратурата не ме уведоми за акцията на ДАНС. Аз не съм цървул, нито случаен човек."

"Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• Пеньо , това писмо от къде го измъкна , бе , крокодил

още преди две години някой го пусна в тази тема , а всички не са прости като теб , че да не помнят какво са чели и повече не препечатвай неща които взимаш от миналото, хроникьорчо
                                fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

Working...
                                X