If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
абе вие двамата да не спите с портрета на чича си иван?
да не би, да не се радвате, защото тези места в затвора ще се напълнят с КОРУМПИРАНИ ?
вие двамата сте най-големите борци с корупцията - ама нямате дори по 1 пост в 2-те теми за корупцията...
дюмбели с дюмбелите - каквото и да значи
КОРУПЦИЯТА Е СРАМНА, ОТВРАТИТЕЛНА, БЕЗЦВЕТНА - наказва се със ЗАТВОР!!!
Първоначално изпратено от dnb
Първоначално изпратено от Ravon
Първоначално изпратено от MILOM
Ravon
Пуснато на: 13:44:00 ч. | 26.03 Заглавие:
Добри новини за либерализма у нас, нека да има все повече свободи:
Пускат 300 затворника
Ново тълкувание на либерализма???МАЙ ТОЯ същия"леберал" беше казал,че няма нужда да се строи с европейски средства,те можели само да се усвояват-има го бисера му в темата по-напред.Драги форумци-ето такива умници ни управляват.
Защо се заяждаш? Кое не ти е по вкуса?
Да има повече свободни хора у нас и да се зачитат техните свободи и права?
Или това че можеше да си усвояваме европарите и да си растем, а не само да падаме последната година?
То нали знаеш защо на казана на българите в ада нямало дявол да ги пази? Е като гледам, затова ще да е
той тоя е привърженик на ДПС, какво очаквате ..
аз даже не мога да разбера за какво ги вкарват в затвора хората.. нарушаваме им човешките права.. нека си правят престъпленията, все пак трябва да сме либерални
ай сиктир
ей, маймунке мръснааа !!
кило банани ... иначе няма да си пиша с теб
палавница закачлива....
абе вие двамата да не спите с портрета на чича си иван?
да не би, да не се радвате, защото тези места в затвора ще се напълнят с КОРУМПИРАНИ ?
вие двамата сте най-големите борци с корупцията - ама нямате дори по 1 пост в 2-те теми за корупцията...
дюмбели с дюмбелите - каквото и да значи
КОРУПЦИЯТА Е СРАМНА, ОТВРАТИТЕЛНА, БЕЗЦВЕТНА - наказва се със ЗАТВОР!!!
Първоначално изпратено от dnb
Първоначално изпратено от Ravon
Първоначално изпратено от MILOM
Ravon
Пуснато на: 13:44:00 ч. | 26.03 Заглавие:
Добри новини за либерализма у нас, нека да има все повече свободи:
Пускат 300 затворника
Ново тълкувание на либерализма???МАЙ ТОЯ същия"леберал" беше казал,че няма нужда да се строи с европейски средства,те можели само да се усвояват-има го бисера му в темата по-напред.Драги форумци-ето такива умници ни управляват.
Защо се заяждаш? Кое не ти е по вкуса?
Да има повече свободни хора у нас и да се зачитат техните свободи и права?
Или това че можеше да си усвояваме европарите и да си растем, а не само да падаме последната година?
То нали знаеш защо на казана на българите в ада нямало дявол да ги пази? Е като гледам, затова ще да е
той тоя е привърженик на ДПС, какво очаквате ..
аз даже не мога да разбера за какво ги вкарват в затвора хората.. нарушаваме им човешките права.. нека си правят престъпленията, все пак трябва да сме либерални
ай сиктир
ей, маймунке мръснааа !!
кило банани ... иначе няма да си пиша с теб
палавница закачлива....
Шотландец влиза в затвора. Съкилийниците го разпитват:
- За какво си тук?
- Обрах един бижутериен магазин. Счупих витрината с една тухла и обрах всички скъпоценности.
- И те хванаха на място?
- Не, после ме хванаха. Като се върнах за тухлата.
И един стар виц от мене, ако не сте го чували вече :
Стои заека на пънче и пише. Минава покрай него лисицата и го пита: - Какво пишеш, зайо?
- Дипломна работа.
- За какво?
- За това как зайците ядат лисици.
- Че къде си виждал такова нещо?
- Ела с мен и ще ти покажа...
След известно време заека пак седи и пише нещо. Минава вълкът.
- Какво пишеш, дългоухи?
- Дипломна работа за това как зайците изяждат вълците.
- Ти да не си откачил?
Следваща картина: заекът пише, идва мечката.
- Какво пишеш?
- Дипломна работа за това как зайците изяждат мечките.
- Къде си видял такова нещо?
Последна картина: пещера, планина от лисичи, вълчи и мечи кости. В средата, огризвайки кокалче, лежи огромен лъв.
Поука: Важна е не темата на Дипломната работа, а кой ти е научен ръководител.
Ако изборите бяха 2 в 1, щяхме да спестим около 22 милиона лева, колкото са годишните стипендии на студентите в България.
Това заяви министърът на държавната администрация Николай Василев, цитиран от moneybg.
Tой уточни, че двата отделни вота - за евродепутати и за национален парламент, ще струват 40 милиона лева.
Василев съобщи още, че обществените поръчки за бюлетини са пуснати. Правителството се надява бройката от 23 000 урни да е достатъчна и за тези избори.
"„Количествата, които изнасяме, са малки, много малки, нямат нищо общо с миналата година", допълни Папазян. През януари експортните цени на електроенергията са били с 50 процента по-ниски от тези за миналата година, съобщи още Мардик Папазян. Той прогнозира, че от април цените на външните пазари ще спаднат още с около 10 на сто."
Ето за това трябва да УВЕЛИЧМ цената на тока с 10% за вътрешния пазар !?!?
Нищо че потреблението и там пада!
В Турция станало земетресение и загинали 40 000 души.
Големите държави решили да помогнат и Великобритания изпратила 40 000 консерви, Франция изпратила 40 000 одеала, а Германия изпратила... 40 000 турци.
Лежа си на дивана, чета си вестник, с едно око следя и мача по телевизията, пийвам си биричката, хапвам си чипс, с единия крак галя кучето - и влиза жената и започва да ми се кара, че нищо не правя!???
Коментар