If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Страничните занимания на работното място, както е известно, развиват слуха, бдителността и периферното зрение, но освен това учените доказаха, че от тях има и друга полза.
Работниците, които периодично се отвличат от работа, за да общуват в социалните мрежи, се оказват по-продуктивни от колегите си, които работят "по устав". Според изследването, използващите Интернет за лични цели повишават трудоспособността си с цели 9%.
Кратките и ненатрапчиви прекъсвания, като например престоя в Интернет, помагат на мозъка да се отпусне. Това води до по-концентрирана работа през деня и като следствие, по-висока продуктивност.
Това го търсих преди време да го пейстна, но нямам нерви.. или достатъчно мозък. Всъщност ми е смешно. Клипът тук не е целият. Човекът е руснак-"борче" изправя се и излиза (мало замаян, но на пръв поглед-читав). Отстрани го чака 'принцесата', която се кара за глупавата "шутка" на другия и няколко здрави момчета-охранители се суетят около тях...
Напомня ми за "Бумер"- много добър филм.
Е, амбицирах се и го намерих, не е точно както си го спомням. Ето истината,само истината и ЦЯЛАТА истина. (или поне доколкото ни е известна) http://www.youtube.com/watch?v=EKuJq3yHYKo
Сменихте ли си зимните гуми с летните ? Ако не сте направо си вземете с колкото се може "по голям" високоскоростен индекс .... щото утре ралито започва .......
– Защо сте толкова загрижена, мисис Тебмън?
– О, не ме питайте. Безкрайни майчински грижи с неомъжените ми дъщери...
– Не се безпокойте. Би било още по-лошо, ако майчинските грижи бяха на вашите неомъжени дъщери!
Коментар