Първоначално изпратено от Хайърсъзов
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове - архив до 01.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от netware5Първоначално изпратено от pana_bgПървоначално изпратено от Колчо СлепецаПървоначално изпратено от pana_bgПървоначално изпратено от Колчо СлепецаДвама математици се срещнали и единият попитал другия :
-Ти нали имаш три дъщери ?
-Да, имам три дъщери .
-На колко години е всяка от тях?
-Сборът от годините им е 13 , а произведението е като номера на къщата отсреща .
-Но това не ми е достатъчно !
-Тогава имай в предвид ,че най-голямата от тях има куче.Бау!
а отговор си има...Следователно, 11х1х1=11 това е номерът на къщата отсреща!
Аз на две Виенски бири ви казвам, че това не е задача на която да дадете отговор, защото не знаете колко е номера на къщата отсреща. Трябва само да отговорите защо първоначалната информация не е достатъчна за решаване на задачата и каква нова информация привнася уточнението.
А именно: Има НАЙ-ГОЛЯМА дъщеря..... Айде наздраве
Иначе 9 , 2 , 2 е оДговора
Коментар
-
Първоначално изпратено от pana_bgПървоначално изпратено от Колчо СлепецаПървоначално изпратено от pana_bgПървоначално изпратено от Колчо СлепецаДвама математици се срещнали и единият попитал другия :
-Да, имам три дъщери .
-Сборът от годините им е 13 , а произведението е като номера на къщата отсреща .
Аз на две Виенски бири ви казвам, че това не е задача на която да дадете отговор, защото не знаете колко е номера на къщата отсреща. Трябва само да отговорите защо първоначалната информация не е достатъчна за решаване на задачата и каква нова информация привнася уточнението.
А именно: Има НАЙ-ГОЛЯМА дъщеря..... Айде наздравеHe was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
"Община Бургас поиска остров от държавата"
"Хехе... Някой турбо гъзар иска да си закупи остров...
Или ще се окаже, че о. Болшивик едно време е бил на дядо му. Ще мине за 5-та категория земеделска земя и ще кинти 50 лв/декар... После, както пише колегата по-долу, ще цъфне някоя бяла спретната прогимназия с 2 яхти отпред... Може и тунел да му прокопаят от японската фирма, изграждаща метрото... С две думи - пишете го сарай...
То и бившето име на острова е показателно какъв симпатизант му е хвърлил око. Може да се окаже също 40-45 годишен бореш против фашизЪМЪт...
Искате ли да се обзаложим? " http://news.ibox.bg/news/id_687364234
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо СлепецаПървоначално изпратено от pana_bgИма си разбира се. Законът в Щатите не позволява да си имаш куче ако си под 11 г.Следователно, 11х1х1=11 това е номерът на къщата отсреща!
:P* think positive * think simple * think big *
* be moderate * be cool * be yourself *
Коментар
-
Първоначално изпратено от pana_bgПървоначално изпратено от Колчо СлепецаПървоначално изпратено от pana_bgПървоначално изпратено от Колчо СлепецаДвама математици се срещнали и единият попитал другия :
-Да, имам три дъщери .
BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо СлепецаПървоначално изпратено от pana_bgПървоначално изпратено от Колчо СлепецаДвама математици се срещнали и единият попитал другия :
-Да, имам три дъщери .
* think positive * think simple * think big *
Коментар
-
Първоначално изпратено от pana_bgПървоначално изпратено от Колчо СлепецаДвама математици се срещнали и единият попитал другия :
-Да, имам три дъщери .
а отговор си има...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо СлепецаДвама математици се срещнали и единият попитал другия :
-Да, имам три дъщери .
* think positive * think simple * think big *
Коментар
-
Двама математици се срещнали и единият попитал другия :
-Да, имам три дъщери .
-Тогава имай в предвид ,че най-голямата от тях има куче.Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
Коментар