IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://vbox7.com/play:53e94df7
    Life won't wait for you.

Коментар

• Пиян танкист :-D
      http://vbox7.com/play:6b3644b5

Коментар

• Първоначално изпратено от polki
        Пеньо хванал златната рибка. Тя му казала:
        -Добри ми селянино, аз съм златната рибка, пусни ме и ще ти изпълня три желания.
        Пеньо хвърлил златната рибка на земята, почнал да я тъпче и да вика:
        -Ти на кого викаш селянин, ма, рибо проста! Аз вече станах софиянец...
        http://vbox7.com/play:d386e3f1
        Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Пеньо хванал златната рибка. Тя му казала:
          -Добри ми селянино, аз съм златната рибка, пусни ме и ще ти изпълня три желания.
          Пеньо хвърлил златната рибка на земята, почнал да я тъпче и да вика:
          -Ти на кого викаш селянин, ма, рибо проста! Аз вече станах софиянец...
          fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• В сутрешния блок на Нова ТВ даваха клип с една пияна учителка как танцува около един стрийптизьор на абитуриентски бал. Има ли някой линк към клипа.

Коментар

• клик

Коментар

• Първоначално изпратено от wannarock
                Първоначално изпратено от Grog
                Първоначално изпратено от wannarock
                'Станишев с нова любовница'?!?!?
                Не с нова любовница,а с нов любовник както се досеща уважаемият читател или зрител,
                Опитват се да градят нов имидж на гея,но за съжаление цялата нация знае за сексуалната му орентация!

само щрудела не знае

кой е новия избраник?
                надявам се не булдога
                Мисля,че е Бойко,докато станишев е хомо Боико е би макар,че халката му е разпрана и като му се присере се осира,тои все пак е от би дружинката на БКП-да не забравяме(или само на такав се прави-вазможно е да си е пълен педераст)....
                това част от политическата кампания ли е
                Нe, просто констатация на обикновен гражданин на републиката.

Коментар

• http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от Grog
                    Първоначално изпратено от wannarock
                    Не с нова любовница,а с нов любовник както се досеща уважаемият читател или зрител,
                    Опитват се да градят нов имидж на гея,но за съжаление цялата нация знае за сексуалната му орентация!

само щрудела не знае

кой е новия избраник?
                    надявам се не булдога
                    Мисля,че е Бойко,докато станишев е хомо Боико е би макар,че халката му е разпрана и като му се присере се осира,тои все пак е от би дружинката на БКП-да не забравяме(или само на такав се прави-вазможно е да си е пълен педераст)....
                    това част от политическата кампания ли е

Коментар

• Ми щом тръгнахте така:

Препродаването на гласове е престъпление !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от wannarock

само щрудела не знае

кой е новия избраник?
                        надявам се не булдога

Коментар

• Първоначално изпратено от Grog

само щрудела не знае

кой е новия избраник?
                          надявам се не булдога

Коментар

• 'Станишев с нова любовница'?!?!?

Коментар

• Първоначално изпратено от be_google
                              ето примерно разкрих едвин сугарев - некадърен десен писател - пише с ника stаmbolov...
                              :lol:
                              "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• На митинги държавниците творят ..хм....компликации;-)))
                                "Грызлов предлагает делать рубли из палладия
                                BBC | 10:45:51

Спикер нижней палаты российского парламента Борис Грызлов призывает наладить производство российских рублей из палладия. "Это предложение депутатов - разработать и внедрить новую единицу рубля, выполненную из палладия. У нас очень большие его запасы в России, но их не так часто используют, как золото", - заявил Грызлов в Петербурге в четверг.
                                "Мы можем предложить всему миру новый российский рубль. Это была бы очень устойчивая валюта. Здесь можно вспомнить николаевские червонцы, которые были свободно конвертируемыми и хорошо ходили", - подчеркнул спикер Госдумы. "
                                http://www.utro.ru/news/2009/06/04/818590.shtml

Коментар

Working...
                                X