Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове - архив до 01.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от polkiПеньо хванал златната рибка. Тя му казала:
-Добри ми селянино, аз съм златната рибка, пусни ме и ще ти изпълня три желания.
Пеньо хвърлил златната рибка на земята, почнал да я тъпче и да вика:
-Ти на кого викаш селянин, ма, рибо проста! Аз вече станах софиянец...Не е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Пеньо хванал златната рибка. Тя му казала:
-Добри ми селянино, аз съм златната рибка, пусни ме и ще ти изпълня три желания.
Пеньо хвърлил златната рибка на земята, почнал да я тъпче и да вика:
-Ти на кого викаш селянин, ма, рибо проста! Аз вече станах софиянец...fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от GrogПървоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от Grog'Станишев с нова любовница'?!?!?
Не с нова любовница,а с нов любовник както се досеща уважаемият читател или зрител,
Опитват се да градят нов имидж на гея,но за съжаление цялата нация знае за сексуалната му орентация!
само щрудела не знае
кой е новия избраник?
надявам се не булдога
Коментар
-
Първоначално изпратено от GrogПървоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от Grog'Станишев с нова любовница'?!?!?
Не с нова любовница,а с нов любовник както се досеща уважаемият читател или зрител,
Опитват се да градят нов имидж на гея,но за съжаление цялата нация знае за сексуалната му орентация!
само щрудела не знае
кой е новия избраник?
надявам се не булдогаНе е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от Grog'Станишев с нова любовница'?!?!?
само щрудела не знае
кой е новия избраник?
надявам се не булдога
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grog'Станишев с нова любовница'?!?!?
само щрудела не знае
кой е новия избраник?
надявам се не булдогаНе е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
На митинги държавниците творят ..хм....компликации;-)))
"Грызлов предлагает делать рубли из палладия
BBC | 10:45:51
Спикер нижней палаты российского парламента Борис Грызлов призывает наладить производство российских рублей из палладия. "Это предложение депутатов - разработать и внедрить новую единицу рубля, выполненную из палладия. У нас очень большие его запасы в России, но их не так часто используют, как золото", - заявил Грызлов в Петербурге в четверг.
"Мы можем предложить всему миру новый российский рубль. Это была бы очень устойчивая валюта. Здесь можно вспомнить николаевские червонцы, которые были свободно конвертируемыми и хорошо ходили", - подчеркнул спикер Госдумы. "
http://www.utro.ru/news/2009/06/04/818590.shtml
Коментар
Коментар