IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://levski.gol.bg/article.php?id=62995

Левски има един играч от висока класа - Христо Йовов, обяви шпионинът на Виляреал Аспиасо Родригес.

Every passing minute is another chance to turn it all around

Коментар

• Сръбска реклама за презервативи:
      „Добро утро млади жени. Како спали, како се ецали. Ако сакате да немате деца, ползвайте курбранка сръбска марка партизанка. Тогава и меца да ви клеца не ще имате деца.”

Коментар

• :-) :-) :-)

Уважаеми "КОЛЕГИ" фрийман и факушка,

Предполагам сте пропуснали част от правилата за писане във форума при регистрацията си , защото писането в този сериозен инвестиционен форум не е за:

1. прости, неграмотни и незъзпитани хора;
        2. за хора без чувство за хумор;
        3. селски тарикатчета и комплексарчета;
        4. хора без задръжки и откровенни идиоти;
        5. дори да сте от 4-те предни взети заедно - то пак имате право да пишете!!!

относно майка ми, мога да споделя, че в момента бавно умира, въпреки усилията на лекарите ...та едва ли ще е най-подходящата партия ДОРИ за извратено копеле като теб фриймане!!!

Първоначално изпратено от freeman1
        Би човеко, да си едно тъпо продажно, крадливо, корумпирано обратно комунистче - хората дори и майка ти не искат да е***бат, толкова ги е гнус от вас!
        а ти како Факи, отдавна трябваше да спреш да пишеш от срам - както достойно постъпи посеркото ZLATA LAMIA!!! :-)

Първоначално изпратено от Факушка
        Спри се бре бе_пе...aл!
        Ма само малоумия навсякъде

Какъв друг може да е човек за да прави полит-пропаганда в тема за бисери и вицове??

герб били шегаджии, онези не били професионалисти,

Бе цялата ви партия само идиоти и гейове!

Кво стана, Кристиянчо не пуска плячката а?

Нищо, и на твоята улица слънце ще изгрее
        Я р.Овч, Я Р. Пет., или Янаки?
        в заключение ще кажа, че тези политически вицове не съм ги избирал аз, а 20% от българите... много хора гласуват подсъзнателно за такива политици, каквито вътрешно са самите те... :-) !
        и последно - дайте да се придържаме към темата - тя е весела, сори, че вие двамата сте толкова нежни и чувствинетлни душици и сте се почувствали зле от двата ми политически вица!

Коментар

• Телеграма от Путин до Борисов след мача по волейбол в Измир;

Честита победа с 3;0 стоп ГАЗ стоп БЕЛЕНЕстоп

Путин

Коментар

• Ето един кратък:

Една жена отишла сама на почивка. Минали седмица , две и мъжът и пратил e-majl: Жена какво става с теб? Толкова дълго те няма, че започна да ми става мъчно.
            Тя отговорила: Не се безпокой, аз съм добре и дори намерих един, на който му става лесно.
            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Туркиня отряза пениса на любовника си и го изхвърли през прозореца

http://www.teenproblem.net/news/s/15067.html

внимавайте господа!!!

Коментар

• Наричат жена ми глупава блондинка, но това не е вярно — тя не е блондинка. — Робърт Орбън
                Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata
                  Най-добре е това :

Аз не разбирам много от коли, ама тук ми прави впечатление едно клинче зад задната дясна гума... (за всеки случй ) и балоните... не тези, в които се вглеждате, а над тях... и над колата. Единият прилича на надут презеватив (всъщност са два, един зад друг)
                  Иначе, като цяло, е много добър модела...Имам впредвид девчонката.
                  И в този ред на мисли-един стар виц:

Две блондинки спират на бензиностанцията да заредят колата.Първата:
                  - Извинете бихте ли ни напълнили резватива догоре?
                  Другата:
                  - Не маа, казва се презервоар.

Успешна седмица!

Коментар

• Би човеко, да си едно тъпо продажно, крадливо, корумпирано обратно комунистче - хората дори и майка ти не искат да е***бат, толкова ги е гнус от вас!

Коментар

• Спри се бре бе_пе...aл!
                      Ма само малоумия навсякъде

Какъв друг може да е човек за да прави полит-пропаганда в тема за бисери и вицове??

герб били шегаджии, онези не били професионалисти,

Бе цялата ви партия само идиоти и гейове!

Кво стана, Кристиянчо не пуска плячката а?

Нищо, и на твоята улица слънце ще изгрее
                      Я р.Овч, Я Р. Пет., или Янаки?
                      Мнението ми е препоръка за покупка или за продажба на акции.

Коментар

• ей големи шегаджии били ГЕРБ - като виждат, че тва няма акъл за министър... дай кмет да стане... ако искаха софиянци жена с характер - Татяна си беше готова за кмет...

Цветанов: Фандъкова е най-добра за кмет на София
                        13 септември 2009 / News.dir.bg
                        Вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов не потвърди, но и не отрече, че министърът на образованието Йорданка Фандъкова ще напусне поста, за да стане кандидат-кмет на София от ГЕРБ.

Коментар

• http://www.dnes.bg/ako%20shtete%20-%...zo-20-kg.77687

Американец си улови чудовищна пъстърва – близо 20 кг

Пенсионерът Том Хийли хвана огромна пъстърва с тегло 18.8 килограма,в река в град Манисти, Мичиган, което бие националния щатски рекорд и освен това неофициално е нов световен рекорд,съобщи CNN. .
                          Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

Коментар

• Най-добре е това :

Коментар

• Първоначално изпратено от T.A.D.
                              Многофункционален, ергономичен и изтънчен дизайн: http://auto.lenta.ru/photo/2009/08/2.../16.htm#pictop а скоро ще стане 2010 г.
                              Това е добрата стара НИВА - какво искаш? Надали има конкуренция по отношение на цена/качество.
                              Без майтап! Що не се посмееш на това: http://auto.lenta.ru/photo/2009/08/2.../21.htm#pictop

Коментар

• Многофункционален, ергономичен и изтънчен дизайн: http://auto.lenta.ru/photo/2009/08/2.../16.htm#pictop а скоро ще стане 2010 г.

Коментар

Working...
                                X