IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Според мен на първо място трябваше да бъде спасяването на българските евреи. То е събитие, показващо истинските качества на българите и ще се помни винаги с гордост. 9 септември е катастрофа, променила живота на българите само за 45 години. Младите поколения няма да обръщат скоро внимание на 9 септември, но ще помнят и ще се гордеят винаги със спасяването на една религиозна и етническа група.

Коментар

• 9 септември е политическото събитие на XX век
      08 януари 2010 / News.dir.bg
      9 септември 1944 г. е българското политическо събитие на ХХ век. То спечели с 24,29% от гласувалите в анкетата на БНТ.

На второ място с 22,03% се нареди Спасяването на българските евреи, на трето - с 13,87% - Независимостта на България от 1908 г., предаде БГНЕС.

В продължение на три месеца БНТ показва всички най-значими и важни политически, икономически, военни, социални, културни и духовни събития, маркирали историята на България в отминалия век. По случай 50-годишния юбилей на телевизията на 3 декември 2009 година стартира новата телевизионна кампания „Българските събития на ХХ век”.

В надпреварата участваха още Илинденско-преображенското въстание от 1903 г.; Балканската война 1912-1913 г.; Първата световна война /1914-1918г./; България в Тристранния пакт /1941-1944г./; Тоталитарните лагери; Възродителният процес 1984-1985 г.; 10 ноември 1989г.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow
        Първоначално изпратено от T.A.D.
        Първоначално изпратено от guantanamo
        Това ми хареса, на пирати ще ми се правят, ама не и срещу Викинги. Съсипаха им няколко милиона, като им откъснаха носа с тая контра...
        Не са викинги, а самураи.
        Вярно, ама няма кой да гледа. Как япоския ми заприлича на скандинавски език не'нам

Коментар

• Първоначално изпратено от T.A.D.
          Първоначално изпратено от guantanamo
          Това ми хареса, на пирати ще ми се правят, ама не и срещу Викинги. Съсипаха им няколко милиона, като им откъснаха носа с тая контра...
          Не са викинги, а самураи.
          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от guantanamo

Коментар

• Sea Shepherd Ship Collision

http://wallstreet.blog.bg/zabavlenie...llision.468278
              "Nothing shakes the faith of a true believer."

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron

Днес Financial Times публикува тази снимка с коментар:
                "Поради голямия студ в София пред уличните писоари пак се образуваха опашки! "
                За мен голям виц е и обвиняването на Маргина за поръчител/подбудител на убийството на Боби Цанков, без да е разкрит извършителят. Логически абсурд, но това не пречи на Велчев и компания.

Коментар

• Днес Financial Times публикува тази снимка с коментар:
                  "Поради голямия студ в София пред уличните писоари пак се образуваха опашки! "

Коментар

• http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2010/...la_be_mitnica/

Само дето не знам дали е за смях или за плач!
                    Its only worth what someone else is willing to pay!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata
                      Шофьор пътува по магистралата София - Пловдив. По едно време гледа някакъв, облечен целия в жълто, стои и маха на автостоп. Шофьорът спира и стопаджията му казва:
                      - Добър ден! Аз съм "геят в жълто". Пътувам до Пловдив. Ще ме вземете ли?
                      Шофьорът го взел и продължава по пътя си. След 10-ина километра до пътя се появява друг, целия в червено и маха на автостоп. Шофьорът пак спира а онзи го пита:
                      - Добър ден, аз съм "геят в червено". До Пловдив съм. Ще ме вземете ли?
                      Взел го човекът но след още 10-ина километра гледа някакъв в синьо стои до пътя и маха. Спира отегчен до него и казва:
                      - Знам, знам! Ти си "геят в синьо" и пътуваш до Пловдив. Искаш да те взема....
                      а другият му отвръща:
                      - Ще ти дам аз един гей в синьо! Документите за проверка....
                      Хаха, този не го знаех! Пък знам доста.

Коментар

• Луда жена в самолет

http://wallstreet.blog.bg/zabavlenie...samolet.467954
                        "Nothing shakes the faith of a true believer."

Коментар

• Шофьор пътува по магистралата София - Пловдив. По едно време гледа някакъв, облечен целия в жълто, стои и маха на автостоп. Шофьорът спира и стопаджията му казва:
                          - Добър ден! Аз съм "геят в жълто". Пътувам до Пловдив. Ще ме вземете ли?
                          Шофьорът го взел и продължава по пътя си. След 10-ина километра до пътя се появява друг, целия в червено и маха на автостоп. Шофьорът пак спира а онзи го пита:
                          - Добър ден, аз съм "геят в червено". До Пловдив съм. Ще ме вземете ли?
                          Взел го човекът но след още 10-ина километра гледа някакъв в синьо стои до пътя и маха. Спира отегчен до него и казва:
                          - Знам, знам! Ти си "геят в синьо" и пътуваш до Пловдив. Искаш да те взема....
                          а другият му отвръща:
                          - Ще ти дам аз един гей в синьо! Документите за проверка....

Коментар

• Първоначално изпратено от трейс
                            Просто някой трябва да прати една тениска на Дянков, да мине по гишетата да си я получи. След това мисля че ще има услуга "на едно гише"
                            Трейс, пак няма да стане. На Дянков ще му закарат колета директно в къщи, пардон в правителствената вила в Бояна.

Коментар

• Просто някой трябва да прати една тениска на Дянков, да мине по гишетата да си я получи. След това мисля че ще има услуга "на едно гише"

Първоначално изпратено от BGold
                              Първоначално изпратено от Мрънкалото
                              леле-малиии, и там ще трябва да се метат бюрократи!

http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2010/...tnica/?ref=rss
                              Не може да бъде

Коментар

• В днешно време Ботев за нула време щяха да го хванат по писмата(мейлите) му или по телефонните разговори...
                                http://milom.blog.bg/

Коментар

Working...
                                X