IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Посреднощ в къщи влязъл крадец,жена ми помислила,че аз се прибирам след запоя и сега крадеца е в спешно отделение в болницата.
    http://milom.blog.bg/

Коментар

• Пуйка с уиски (рецепта за мъже)

Необходими са: една пуйка около 5 кг (за 6 души) и една бутилка уиски. Необходими са още сол, пипер, червен пипер, зехтин и тънко нарязана сланина.

Приготвяне: пуйката се намазва със зехтин и се наръсва обилно със сол, пипер и червен пипер. Покрива се със сланината и се връзва. Фурната се подгрява до 200°C. Наливате си една чаша уиски и я изпивате за кураж. Поставяте пуйката в една тава и я бутвате във фурната. След това си наливате бързо още две чаши уиски и пиете за сполука. След 20 мин поставяте термостата на 250°C, да бръмчи здраво печката. Наливате си още три чаши уиски.

След охоло шас отварте, обръщте и глеееаш печенто. Фащте шишето и с сипваш няколк глътк. След ощ едн шас фниматлно залитат към печката и обръщт пуйкта. Внимайте дан си згорит ръцет н шибанта врата. Сипвашс ощ едно уйск и така Пуйкт ощ три шас с оставвв фурнат (няа значен колк) и всек дест минът хоиш д пикаеш. Ако мойш, плзиш към фурнт и вадш мисиркт. Ошт една глътк и пак опитвш да измкнш тават. Вдигш пуйкт от земят и внимааш да н паднш на хлъзгъвя под. И да паднш, няа значен, слагш животнт в тават

Спиш. На следващия ден пуйката се яде със студена зелева чорба и аспирин.

Айде, слагайте престилките, и да отменим жените в кухнята, събота е все пак!
      Бех мечка, сега ми се бичи нещо!

Коментар

• Нова мода в затвора:татуиране на очи

http://wallstreet.blog.bg/zabavlenie...na-ochi.469073
        "Nothing shakes the faith of a true believer."

Коментар

• Глобяват за саниране без разрешение
          08 Януари 2010, 13:21
          Източник:
          Глоби от 1000 лв. до 5000 лв. грозят перничани, които санират външните фасади на апартаментите без разрешение на главния архитект на Перник, съобщиха от общината. Ограничението е наложено с допълнение в Наредба номер 1 за обществения ред.

Хората не могат да боядисват външните стени на апартаментите си в какъвто цвят пожелаят, както беше досега. Разрешение ще се иска с протокол от Общото събрание на собствениците с изричното указание за цвета, вида и дебелината на топлоизолацията.

Забраната се въвежда, за да се спре шаренията на жилищните блокове. В момента всеки боядисва външните стени в какъвто цвят му хрумне, без да се съобразява със съседите си.

Допълненията в Наредба номер едно се налагат от влизането в сила на Закона за етажната собственост.

Коментар

• Вие не обичате черния хумор? У-у-у-у! Расисти!

Коментар

• От: Математик [Анонимен | неутрално]
              24 декември 2009, 10:57 Отговор Одобрение -40 от 94 гласа- + !
              700 милиарда, разделени на 6 милиарда жители на тази планета, прави 114 милиона на човек!

Как беше оная песен:
              Мааатематика урааа!

PS Копирано е от друг форум
              Бех мечка, сега ми се бичи нещо!

Коментар

• Който не цака - скача

Алтернативен доход от мега проектите взриви акциите на арабските борси.Кризата е по наaзад;-)))
                Бурдж Халифа вече служи за нещо – за скачане 08.01.2010 16:4226|
                Двама авантюристи скочиха от върха на най-високата сграда с парашути.....p.s.-"Кафенцето в лайтхаус бара струва 500 евро. Който не цака - скача. " http://www.dnes.bg/video/2010/01/08/...skachane.83818

Коментар

• Аз им казвам,че съм от България и те ме питат говориш ли български...

Коментар

• Излязох на улицата след "Аватар" и си мисля: Дааа...графиката е слабичка.

Коментар

• Коментар

• Вижте защо трябва да се внимава когато си в планината

http://wallstreet.blog.bg/zabavlenie...aninata.468631
                        "Nothing shakes the faith of a true believer."

Коментар

• Някои забравиха, че темата е бисери и вицове.
                          Ето един.
                          По време на обяд във фамилното имение на Наташа Ростова, поручик Ржевски се обръща към нея и тихо й прошепва:
                          - Наташа, довечера ще Ви опъна.
                          С почервеняло лице Наташа бяга при баща си. През нощта старият граф се скрива в шкафа с гола сабя в ръка. Часовникът бие 12, влизат поручик Ржевски и 6-ма хусари. Поручикът командва:
                          - Двама до прозореца, двама до вратата и двама до шкафа!
                          На сутринта Наташа говори на баща си:
                          - Татко, само как чука, как само чука, татко!
                          - Какво ти чукане дъще, виж само как си знае службата!
                          Да пием за тези , които си знаят службата.
                          p.s. Малка професионална деформация.
                          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от netware5
                              Първоначално изпратено от diletant
                              Според мен на първо място трябваше да бъде спасяването на българските евреи. То е събитие, показващо истинските качества на българите и ще се помни винаги с гордост. 9 септември е катастрофа, променила живота на българите само за 45 години. Младите поколения няма да обръщат скоро внимание на 9 септември, но ще помнят и ще се гордеят винаги със спасяването на една религиозна и етническа група.
                              Мисля, че бъркаш понятията "събитие на века" и "събитие, с което трябва да се гордеем". Това първото не е задължително да е с положителен характер и да е предмет на национална гордост. "Събитие на века" е нещо, което е повлияло в най-голяма степен (не непременно положително) на историческото развитие на държавата и нацията. В този смисъл 9 септември 1944 г. е наистина без конкуренция, защото разби и съсипа цялата държава, съсипа милиони човешки съдби и ни докара до сегашното дередже. В цялата 1300 годишна история на българската държава има само едно събитие, което е повлияло в по-голяма степен (и отново в отрицателен смисъл) и това е падането на България под турско робство.
                              Ти си прав за себе си. Но зависи от гледната точка. Може да гордееш и със събитието на века. А тези 45 години в исторически план не са толкова много. А дереджето ни може за момента да не е много добре, но аз съм оптимист. Разбира се, зависи от мъдростта на управляващите.
                              А в историята няма абсолютна истина. Зависи от гледната точка. За Станишев и приятелите му 9 септември е събитието на века, но с обратен знак, не мислиш ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от diletant
                                Според мен на първо място трябваше да бъде спасяването на българските евреи. То е събитие, показващо истинските качества на българите и ще се помни винаги с гордост. 9 септември е катастрофа, променила живота на българите само за 45 години. Младите поколения няма да обръщат скоро внимание на 9 септември, но ще помнят и ще се гордеят винаги със спасяването на една религиозна и етническа група.
                                Мисля, че бъркаш понятията "събитие на века" и "събитие, с което трябва да се гордеем". Това първото не е задължително да е с положителен характер и да е предмет на национална гордост. "Събитие на века" е нещо, което е повлияло в най-голяма степен (не непременно положително) на историческото развитие на държавата и нацията. В този смисъл 9 септември 1944 г. е наистина без конкуренция, защото разби и съсипа цялата държава, съсипа милиони човешки съдби и ни докара до сегашното дередже. В цялата 1300 годишна история на българската държава има само едно събитие, което е повлияло в по-голяма степен (и отново в отрицателен смисъл) и това е падането на България под турско робство.
                                He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

Working...
                                X