IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Две секретарки си говорят.
    - Толкова свикнах с косматите топки на моя шеф, че вече ям кивито без да го беля.
    http://milom.blog.bg/

Коментар

• Без коментар .......... http://vbox7.com/play:162c3bee

Коментар

• европейският депутат от Групата на Прогресивния алианс на социалистите и демократите Илияна Йотова.
        прогресивна ,че и демократка,
        а ехото допълнило
        ..атка,...атка.

Коментар

• 11:58 - money.ibox.bg - Блокираните граници причиниха срив на туризма в пограничните райони
          то пък един туризъм

Коментар

• В синхрон с предния ми цитат явно това ще са новите Ботев и Левски:

50 години от рождението на Димитър Ковачев - Фънки
            50 години от рождението на Димитър Ковачев - Фънки /1960/, български музикант.
            Заедно с Иван Несторов - Амебата, през 1991 г. основават частна агенция "София Мюзик Ентърпрайсис", на която е един от управляващите.

Коментар

• Колеги, тази година се паднаха христянството и Токвил, Платон и Левски. Малко информация къде точно се намирате:

Това [sic] от Аквино е единственият истински философ на католизма [sic].

При политеизмичните религии няма теолокрация.

Според Евангелието на Свети Петър...

Папата е най-главен поданик на Бога.

Платон е най-влиятелният средновековен и съвременен филосов [sic].

Древногърците са първите положили идеята за официалната държава.

Идеята на Платон за идеалната държава е повлияла силно трезвомислещите.

Древна Гърция е най-големият образователен център в света.

Както казва големият просвещенец Вебер...

При взимането на решения във ВРО е застъпен принципът на съглашението и висше съгласието.

Левски е непонятен политически мислител, успял да разруши Османската империя с уръжие [sic].

Големият поет и революционер Васил Левски, роден в Калофер през 18 век, предлага посредствена демокрация.

Токвил натиска и обратната страна на педала на демокрацията.

Августин е баща на християнството.

Токвил е сред най-големите проницатели на демокрацията.

Тома казва, че всички могат да се подчинят на един общ Бог, но че владетелите трябва да се подчинят на един общ светец - папоцезаризъм, чрез който да се постигне истински мир.

Платон взима връх в древногръцката политологична мисъл и заема видно място в полиса.

Типичен представител на източноевропейските страни е Ватикана.

Без никакви проблеми американците са работливи машини, вредни овци...

Върховният съд в Америка разделя монарха от президента и се състои от 7 представители, назначени посмъртно.

През Средновековието доминира конфликтът между папството и римокатолическата църква.

Християнската религия е линейна.

За Томан Фински [sic] държавата трябва да принадлежи на земята, на природата и неговият идеал е божествената държава.

Основна цел на държавата е теологията, а анархията е основна форма на управление.

Коментар

• Coca-Cola "Happiness Machine" (ВИДЕО)

http://wallstreet.blog.bg/zabavlenie...t-video.475350
                "Nothing shakes the faith of a true believer."

Коментар

• AKO МАЦКАТА Е ГРОЗНА НЕ ПРАВЕТЕ ТАКАВА ФИЗИОНОМИЯ

Коментар

• Широко известен факт - момичетата биват умни и хубави. Жалко, че компютрите и съответно сайтовете за запознанства ползват само умните...

Коментар

• Какви таланти има в армията (ВИДЕО)

http://wallstreet.blog.bg/zabavlenie...rmiiata.474974
                      "Nothing shakes the faith of a true believer."

Коментар

• Първоначално изпратено от Novaka76
                        Здравейте , отварям тази тема по две причини. Първата е тайна, а втората е още по-голяма тайна.

Ако с нещо съм полезен с тамата си - ще е добре за мен ! Ако на никой не съм полезен - пак ще е добре !

Моля не спамете, за да е хронологично чиста работата.

Коментар

• Просто Стоичков

Коментар

• Чат сесия между баби

БАБА НЕТКА: Чатке, как си ма, к’во праят децата?
                            БАБА ЧАТКА: Аа, не съм ги чула още днес. Сутринта само си проверих пощата, ама после имах работа. Трябваше да рефрешна кочината на прасето и да изхвърля рисайкъл бин-а. Цял ден сърфирам по двора. Ама надвечер шъ си пусна скайпа и шъ си чатна с моите.
                            БАБА НЕТКА: Ааа, добре шъ напраиш. Аз пък днес цял ден стоя на компа. Трябваше да даунлоудна ябълките от градината на двора и да максимизирам жилетката на дядото, че му е утесняла. Ама намерих едно място в нета, дека дават голи юзъри. Червих съ, червих съ, ама три часа ги гледах!
                            БАБА ЧАТКА: Ауу, Нетке. Ми да ми пратиш линк у скайпа, че да ги видя и аз. От момиче гол юзър не съм виждала! Дядото вече за нищо не става. Съвсем му се е разхлопало флопито и Рамът не му стига. А да не говорим, че хард дискът му вече изобщо не е хард.
                            БАБА НЕТКА: Ее, стига и ти. И ние вече за нищо не ставаме, Чаткеее. Даже и за спам не ставаме. Ако можех да се сейвна така както бях преди 40 години...
                            БАБА ЧАТКА: Шъ ти копи пейстна една снимка откакто бях на 25 години. Знаеш ли каква красавица бях? Без никакви бъгове! А тогава нямаше Фотошоп! Сега вече и аз съм станала за рестартиране...Целият ми десктоп се е набръчкал!
                            БАБА НЕТКА: Ауу, Чатке, ние се заприказвахме, ама аз се сетих, че имам работа. Трябва да компилирам един боб на дядото, че пак шъ ми пусне намръщена емотикона. Шъ ми услужиш ли с онази голямата лъжица, че моите всичките са зипирани версии?
                            БАБА ЧАТКА: Нетке, не помниш ли, че ти я сенднах миналата седмица? Я си виж хисторито.
                            БАБА НЕТКА: Не помня такова нещо, бе Чатке!
                            БАБА ЧАТКА: Как така не помниш? Ти ми се логна у нас миналата седмица и ми я рикуестна.
                            БАБА НЕТКА: Няма такова нещо!
                            БАБА ЧАТКА: Така ли! Ти лъжкиня ли ме наричаш! Какво си позволяваш! Ууу, да ти се скапе Скайпа дано!
                            БАБА НЕТКА: Аа, така ли! Магарето ти троянски кон да стане!
                            БАБА ЧАТКА: Уиндоуса да ти се бъгне и всички да видят к’во криеш в Май Докюментс!
                            БАБА НЕТКА: Да качиш 30 гигабайта дано. Всичките на корема и бедрата дано!
                            БАБА ЧАТКА: Да ти се срути кочината и да ти форматира прасето!
                            БАБА НЕТКА: Котка да ти изяде мишката!
                            БАБА ЧАТКА: Да ти се скапе антивируса и да ти влязат червеи в ябълките!
                            БАБА НЕТКА: Някоя невестулка да ти хакне кокошките!
                            БАБА ЧАТКА: Да ти се скапят драйверите на мотиката и с ръце да копаеш земята!
                            БАБА НЕТКА: Дядото ти да си ъпгрейдне хард диска и да си хване млада юзърка!
                            БАБА ЧАТКА: Лицето ти на пиксели да стане!
                            БАБА НЕТКА: Кучето ти на оптичен кабел да се обеси!
                            БАБА ЧАТКА: Сиди ром да ти влезе в къщата и да ти окрадне всички вещи!
                            БАБА НЕТКА: И компютъра ли?
                            БАБА ЧАТКА: И компютъра!
                            БАБА НЕТКА: Иии, пепел ти на ю ес би входа! Повече няма да правя с теб ни аудио, ни видео чат! Даже не искам да ти чувам никнейма, да знаеш!
                            БАБА ЧАТКА: Ммм, дреме ми на дънната платка! Хакерка с хакерка...

http://kombakova.blog.bg/sport/2010/...hakerki.469869

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от Мрънкалото
                                Първоначално изпратено от SoKoLoV
                                ако е вярно долното защо са го арестували....тъй като човека си е в правото...
                                ..... в правото си ще е ако носи пълномощно - нотариялно заверено!! дори не са имали право да му казват наличността по сметката..... ама нали сме в ългалска банка!??? селяния си е това.....
                                А бре, ти какъв студент си бре? Това второто, би ли го превел !
                                Как са те приели въобще в университет? :lol

Коментар

Working...
                                X