IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kif
    .. но го изпуснал и 15-сантиметровият вибратор потънал в него.
    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Режат мъж, вибраторът му стигнал до стомаха
      BLITZ - 10 Февруари 12:13
      Мъж от новопазарските села втрещи лекарите от шуменската болница, след като дошъл в спешното приемно с включен вибратор в ануса си, писа "24 часа"
      43-годишният пациент обяснил, че жена му купила уреда за себе си, но решил да го пробва и той. Включил батерията, но го изпуснал и 15-сантиметровият вибратор потънал в него. Въпреки опитите да го извади вкъщи, не успял.

В болницата опитали да го извадят със спинална упойка, но вибраторът продължавал да се движи по дебелото червото и напредвал към стомаха. Тогава се наложила тежка операция през стомаха и червата.

Мъжът щял да се да се възстановява дълго. Зевзеци коментираха вчера в Щумен, че ако подобни случаи зачестят, ще се наложи да се въведе специална клинична пътека за лечение.
      Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Правителството работи добре...народът живее лошо, защото не работи в правителството.
        http://milom.blog.bg/

Коментар

• Имаше един виц на времето: Как искаш да умреш? На 93 застрелян в леглото от ревнив съпруг ;-)

Мераклия на 83 яде бой заради закачка
          BLITZ - 10 Февруари 11:22
          В Димитровградската болница е бил приет спешно 83-годишен дядо, който ял як пердах от двама млади мъже. Причината за побоя станал меракът на стареца да закача по-млади жени.
          Съседи на пребития твърдят, че той не пропускал край него да мине млада жена, без да и намекне за мерака си.

От известно време старецът започнал упорито да ухажва майката на единия от двамата си инквизитори.

Те го предупредили няколко пъти да си събира устата, но той не ги послушал и като капак ял пердаха, който трябвало да му послужи за урок.

Двамата мъже го нападнали в дома му на ул. «Райна Княгиня”. Той е настанен в болницата с насинено тяло, но без опасност за живота.

Прокуратурата нищи инцидента.

Това е вторият случай на побой над мераклия дядо. Преди няколко месеца в Хасково неизвестни хвърлиха як бой на друг старец, който пресрещаше жените край зеленчуковия пазар и ги питаше дали няма да му гостуват за ...пет лева.

От тогава никой не е видял хасковския мераклия да се разхожда, както го правеше всяка сутрин преди побоя.
          BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=xqpd7WcBmjM

Juvke, Doovde.....

Приятно гледане.
            Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Какво може да причини един гълъб (ВИДЕО)

http://wallstreet.blog.bg/zabavlenie...b-video.490097
              "Nothing shakes the faith of a true believer."

Коментар

• Първоначално изпратено от Сико
                МЧ=мужчина (мъж)

Първоначално изпратено от zarco
                Първоначално изпратено от newkid
                Първоначално изпратено от faaz
                memo,колега моля дай превод или тълкуване,че всичките ми познания по руски не ситгат да му стопля смисъла
                Не го закачай мемото, че е зает още да се смее.
                Вероятно дамата разказва случката, а приятелят й е МЧ (москвич - от Москва)..., Те правят секс в позиция "куни" (кунилингус е позицията, при която Той я излизва между крачетата)...
                Точно в тая поза Той е най-уязвим (надупен), когато нейното кученце му изтряскало няколко топли езика по топките (просто кученцето я е изпреварило, докато тя се кефи на неговите езичета... )...
                Вероятно неговата физиономия не е била много сладострастна, а по-скоро е изразявала див страх, да не му гризнат лешниците..., мииии - отговорен е човека за възпроизводството на нацията - тВа не е шега работа...
                А при нея - за каква отговорност може да се говори? Тя фантазира: мииии, ако имах по-кръвожадна порода, кВо щеше да се получи?
                КВо да се получи - освен да продължи с неговият заместник - личният си вибратор... ))
                смешното в цялата случка малко ми убягва .... на тва верно сигурно само жена може да се смее....

Коментар

• Първоначално изпратено от Minavast
                  Лидмон,секс,а навсякъде е космос-опишеш ли го си губи чара;-)))Сега сте постна един виц за непрееднали програмисти и иноватори биохимици;-))Дано някои не вземе да го тълкува...;-)))
                  "Хайде и аз да се включа:

Java е като аналния секс: върви на всякаква платформа!
                  " http://bgaudio.org/forums/viewtopic.php?f=30&t=17548
                  В смисъл няма значение големината на задника ;-)
                  BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• историйката е супер просто....

иначе МЧ на разговорен руски означава гадже/момче/, идва от молодой человек...но и като московчанин да го преведеш, смисълът не се губи.

Коментар

• Лидмон,секс,а навсякъде е космос-опишеш ли го си губи чара;-)))Сега сте постна един виц за непрееднали програмисти и иноватори биохимици;-))Дано някои не вземе да го тълкува...;-)))
                      "Хайде и аз да се включа:

Java е като аналния секс: върви на всякаква платформа!
                      " http://bgaudio.org/forums/viewtopic.php?f=30&t=17548

Коментар

• Първоначално изпратено от memo
                        Несколько лет назад прищел ко мне МЧ, выпили, поговорили и в койку. А у меня есть ОЧЕНЬ ревнивый пес и когда я занимаюсь сексом он безумно ревнует. И вот в самый пикантный момент (мне МЧ делал куни), мой мопсик кусает его за яйца. Такого испуга в мужских глазах я до сих не видела. У меня был истерический смех - хорошо, что у меня не ротвейлер, а МЧ не фарт.
                        "Преди няколко години, при мен дойде един московчанин, пийнахме, поговорихме и в леглото. А аз имам МНОГО ревниво куче и когато аз се занимавам със секс, той безумно ревнува. И така в най-пикантният момент (МЧ и правил "куни"), моя мопсик го захапа за яйцата. Толкова страх в мъжките очи и досега не съм видяла. Засмях се истерично - добре, че нямам ротвайлер, а МЧ на мърда"

Коментар

• МЧ=мужчина (мъж)

Първоначално изпратено от zarco
                          Първоначално изпратено от newkid
                          Първоначално изпратено от faaz
                          memo,колега моля дай превод или тълкуване,че всичките ми познания по руски не ситгат да му стопля смисъла
                          Не го закачай мемото, че е зает още да се смее.
                          Вероятно дамата разказва случката, а приятелят й е МЧ (москвич - от Москва)..., Те правят секс в позиция "куни" (кунилингус е позицията, при която Той я излизва между крачетата)...
                          Точно в тая поза Той е най-уязвим (надупен), когато нейното кученце му изтряскало няколко топли езика по топките (просто кученцето я е изпреварило, докато тя се кефи на неговите езичета... )...
                          Вероятно неговата физиономия не е била много сладострастна, а по-скоро е изразявала див страх, да не му гризнат лешниците..., мииии - отговорен е човека за възпроизводството на нацията - тВа не е шега работа...
                          А при нея - за каква отговорност може да се говори? Тя фантазира: мииии, ако имах по-кръвожадна порода, кВо щеше да се получи?
                          КВо да се получи - освен да продължи с неговият заместник - личният си вибратор... ))
                          If you're not sure - google it!

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5
                            Първоначално изпратено от B.Graham
                            http://www.investor.bg/?cat=6&id=93675
                            Много яко! Не знам защо в главата ми възникна един въпрос - Докато са го държали в плен този "инвестиционен консултант" дали са го хранили? Най-вече с млЕко?
                            Не знам.Но със сигурност единия от "похитителите" е бил съдия изпълнител
                            Life won't wait for you.

Коментар

• Ако Калашников беше изобретил калвиатура,щеше да има само :

Del-Del-Del-Del-.....
                              http://milom.blog.bg/

Коментар

• http://www.afera.bg/index.php?option...=9145&Itemid=9
                                * think positive * think simple * think big *
                                * be moderate * be cool * be yourself *

Коментар

Working...
                                X