Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове - архив до 01.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от oldy Разгледай мнениеНе, не, друже, не ме подценявай толкова
Просто ми направи впечатление, че мисълта е оригинална само в писмен вид ... аз лично нямам идея как може да бъде КАЗАНА (устно)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ballomed Разгледай мнениеПървоначално изпратено от oldy Разгледай мнениеПървоначално изпратено от Ballomed Разгледай мнениеИма 10 типа хора - такива, които не могат да броят в двоична бройна система, и такива, които могат.Не, не, друже, не ме подценявай толкова
Просто ми направи впечатление, че мисълта е оригинална само в писмен вид ... аз лично нямам идея как може да бъде КАЗАНА (устно)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ballomed Разгледай мнениеИма 10 типа хора - такива, които не могат да броят в двоична бройна система, и такива, които могат.
Коментар
-
"Високата възвръщаемост на собствения капитал е резултат от високите нива на привлечения капитал."
http://www.investor.bg/news/article/101893/332.html
Коментар
-
"Преди дни той изтъкна, че много трудно ще се намери начин за смекчаване на поисканото от "Булгаргаз" поскъпване от 29.6%. Коригиран е начинът на определяне на курса долар - евро, обясни днес Семерджиев. По-голямо ще е увеличението на нощната тарифа."
Така написано ми е много интерестно какъв е курсът на долар-евро ? А аз се чудех до сега защо цените на енергийните ресурси в БГ растяли.Ми '"ТЕ" си определят колко ще е курсът(та сега и начинът му на определяне променили ), пък майната му на междунарадните пазари-форекс, морекс , ала, бала.
Коментар
-
11.15ч. - Бойко Борисов застана до деца облечени в народни носии, за да позира пред фоторепортерите. Като се доближи до едно от децата каза: "Ето това е цървул" и показа крака на детето.
http://news.zapernik.com/173870.html
Коментар
-
Манстурбатор се събужда рано сутринта и веднага си бърка в гащите, вади си члена, държи го известно време в ръка и пак го прибира. След един час това се повтаря. После пак и така до вчерта. Малко преди да заспи човекът отново го вади, поглежда го и с огромна мъка в гласа констатира:
- Мамка му! И днес не си бях мой тип...При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура
Коментар
-
Първоначално изпратено от oldy Разгледай мнениеАууу, че аз съм изтървал кога е почнала, тц, тц, тц ...
Коментар
Коментар