IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
    В завода за производство на пластичен експлозив C4 са започнали нова маркетингова кампания.
    Новата опаковка на продукта ще бъде в лилав цвят с изобразена крава, а слоганът: "Eдно парченце и си ТАМ."

Коментар

• В завода за производство на пластичен експлозив C4 са започнали нова маркетингова кампания.
      Новата опаковка на продукта ще бъде в лилав цвят с изобразена крава, а слоганът: "Eдно парченце и си ТАМ."
      http://milom.blog.bg/

Коментар

• vicove.com

- Вече година играеш на борсата, и колко пари имаш в сметката?
        - Сто хиляди.
        - Супер! Как успяваш?
        - Да, бе! Проблемът е, че преди година имах милион.

Коментар

• Намерих това на флашка в пощенската си кутия.

Полковник Гигов остава, цел №1 - сваляне на Борисов

Управителният съвет на шуменския кръжок на РЗС гласува вот на доверие на полковник Гигов. Това стана по време на днешното заседание на кръжока за избор на ново местно ръководство.
          „Няма софийска сила, която да ме спре за да сваля правителството на Бойко Борисов.", заяви яростно лидерът полковник Гигов малко след като членовете на кръжока му гласуваха вот на доверие публично. Полковник Гигов подчерта, че е повече от ясно, че Бойко Борисов, правителството на ГЕРБ и някои софиянци са загубили неговото доверие и това на Джейко. По думите му те се крепят на власт благодарение на апаратни хватки. Полковник Гигов подчерта, че за шуменския кръжок е ясно, че Бойко Борисов няма да предизвика предсрочни парламентарни избори и изобщо никакви избори вече.
          „Това е началото на края на ГЕРБ.", обяви още полковник Гигов. Той допълни, че в ГЕРБ тече тиха война между Бойко Борисов и всички останали, която ще завърши с тежки политически жертви. Цялата истина за структурата и финансирането на ГЕРБ ще ви я обясня ясно само след няколко месеца, заяви още полковник Гигов. …Той посочи, че шуменското РЗС ще слезе при българския народ и през есента ще излезе с цялостна политическа платформа за Шуменска област. Целият преход е тотално сбъркан , категоричен е лидерът на шуменския кръжок
          „Не четете и не купувайте поръчковите издания, които не пишат истината за Бойко.", препоръча полковник Гигов. Той заяви, че когато дойде на власт с РЗС всички тези издания ще бъдат конфискувани в ползва на държавата. Последваха бурни ръкопляскания и одобрителни викове от страна на членовете на кръжока: „ Браво! Дайте ги на нас!"
          Аз лично ще продължа да изобличавам ГЕРБ, закани се още ръководителят на шуменския кръжок на РЗС. Той подчерта, че ГЕРБ е най-корумпираната партия за целия преход на източна Европа и ако продължава с тези темпове ще задмине рязко по корумпираност и тройната, и четворната и петорната коалиция. Полковник Гигов предупреди, че следи внимателно какво се случва с основните пера в републиканския бюджет . „Зная лично къде отиват парите за бедствия и аварии, зная за контрабандата на алкохол цигари и горива, ама сега не му е времето да ви кажа.", предупреди полковник Гигов.
          Полковник Гигов призна че има редовни контакти с ключови хора от шуменското МВР, агенти от шуменската ДАНС и експерти в сферата на шуменската сигурност. По думите му тези хора са почтени щом сами търсят контакт с него, а ако не търсят, значи са непочтени. Полковник Гигов изтъкна че шуменският кръжок никога не е имала по-сериозна подкрепа и заяви, че още утре заминава, но къде, засега е тайна.
          Полковник Гигов и шуменското РЗС искат незабавна оставка и затвор за правителството на Бойко Борисов и предсрочни избори „три-четири в едно" през есента. Полковник Гигов ще участва самостоятелно във всички избори . Полковник Гигов и кръжокът продължават да настояват за свикването на много Велико шуменско народно събрание и приемане на нова, този път шуменска конституция.
          От шуменското РЗС изпращат покани за интензивни срещи с хора от всички региони на страната. Обмисля се и постъпилото от централата предложение Полковник Гигов да участва във формиране на правителство в сянка. Полковник Гигов ще вземе участие и в подготовката за четвъртия редовен конгрес на РЗС който ще се проведе на 18 септември в Шумен.
          Last edited by Софиянец80; 06.02.2011, 21:03.

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=XihQe...layer_embedded

Коментар

• 40 минутен престой на мъж в магазин за дрехи го докарва до прединфарктно състояние,а жената в предоргазмено.
              http://milom.blog.bg/

Коментар

• Петък, 28 януари
                Трактористите от „Галерия” извадили нова порция компромати за Бойко. То не са точно компромати, щото като ги четеш и те напушва смях. Някои по смислени сред нас, като се посмеят, па станат тъжни, много тъжни…
                Танов звъни на аники Бойко. Ааники е бате на японски. Това от „Стандарт” научих. А премиер било шушо. Та звъни аники шушо на Танов:
                ББ: Какво пра'иш, Танов?
                ВТ: Нищо... (Колко е откровен! Аз никога не съм смеял така да си призная пред началник!) Пуснали сте ми съобщение, звъня на тоя номер, но ми пише, че е грешен кода...
                ББ: Не бе, т'ва му е ЕГН-то бе, не мобилен. Т'ва му е ЕГН-то. Т'ва е едно момче къде рита топката с мене, бе, там от Аерогарата... И там на Манченко брат му, но той поне идва да рита с мене по обед, го преместил на друго место.
                ВТ: Еми... ще го реша веднага.”
                Момчето, което играе с… шушо, е Николай Вучев. Да ви дам няколко щрихи от портрета, както би казал поета, които събрах от тук-от там… Вучев бил от групата на ТЕЛК-аджиите, 16 митничарчета, които са се освидетелствали като тежки инвалиди и никой не може да ги пипне. Лично той страдал от „исхемична болест на сърцето”, за която, както съм чел по медицинските книги, се препоръчва екстремно физическо натоварване. Та Вучев имал исхемична болест и нямал образователен ценз. Но за сметка на това пък отсъствал когато си иска, щото ходел да рита с отбора на премиера…
                За фалшив ТЕЛК пращат в отбора на затвора, не ли?
                Питат Танов какво ще каже, дали тоя разговор е истински. Вика:
                „Не мога да помня, обаждал ми се е за още много други служители.”
                „За още много други!”
                „Защото, вика Танов, отиде някъде и някой го заблуди и казва: Танов е уволнил еди си кой, той е много свястно момче. Той ми звъни и ме пита.”
                Като доказателство, че разговорите са фалшиви, Танов задава риторичния въпрос: "Вие смятате ли, че аз ще звъня на ЕГН?" Лично аз не смятам. Ето едно примерно ЕГН, което ни дава ЕГН-генераторът. То е на първото момче, което се е родило на 13.06.1959 г. в Софийска област. Изглежда така: 5906137224. А един номер на мобилен, например на Сидеров, изглежда така: 0888693243. И кой средно грамотен човек ще ги сбърка? Не, вицовете за милиционери не са вицове.

http://delnicite.blogspot.com/

Коментар

• Първоначално изпратено от faaz Разгледай мнение

Ухааа!
                  "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                      Ти си обсебен. Лекувай се.
                      Да, Гиговчо, обсебен съм от теб, великия шуменски политик.

П.П. Това също е виц!

Коментар

• Първоначално изпратено от Софиянец80 Разгледай мнение
                        Капитан Гигов се обръща към подчинения му войник-софиянец:
                        - Гледам, редник, че Вие сте прекалено умен.
                        - Кой? Аз ли? - пита софиянецът.
                        - Ти ами! Няма да съм аз я!
                        Ти си обсебен. Лекувай се.
                        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Момче пита баща си:
                          - Татко, какво е това политика?
                          - Ами как да ти обясня по-накратко? – отговаря бащата. – Аз съм демокрацията, защото аз печеля парите, майка ти е правителството – тя ги харчи. Ти си народът – за теб се грижим. Прислужницата е работническата класа, а малкото ти братче е бъдещето.
                          Момчето много не разбрало, но все пак не отговорило.
                          През нощта то отива при майка си и гледа че тя е заспала. После минава през стаята на малкото си братче и вижда, че се е наакало. Поглежда през ключалката във стаята на прислужницата и я вижда в леглото с баща си…
                          На сутринта всички се събуждат и детето отива при баща си и казва:
                          - Татко. разбрах що е политика!
                          - Браво моето момче! – отговаря бащата.
                          - Докато правителството спи, демокрацията чука работническата класа, народът е пренебрегнат а бъдещето е цялото в лайна!
                          Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Капитан Гигов се обръща към подчинения му войник-софиянец:
                            - Гледам, редник, че Вие сте прекалено умен.
                            - Кой? Аз ли? - пита софиянецът.
                            - Ти ами! Няма да съм аз я!

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                              написа:
                              5 352 584 лева ще бъде джакпотът днес във второ теглене на играта 6/49
                              03 февруари 2011 | 18:48 | Агенция "Фокус"
                              Начало / Страната
                              .................................................. ...
                              Играчите са инвестирали 2 991 607 лева в игрите на тотото за днешния тираж, като 2 320 238 лева от тях са постъпленията само в играта 6/49. Фишовете, пуснати за тази игра, са 829 352, а общият им брой за всички игри в 9-и тираж е 1 139 405.

Сега разбрах защо някои хора имат превратна престава относно понятието "инвестиция"

Епик феил....
                              Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Сега разбрах защо някои хора имат превратна престава относно понятието "инвестиция"

5 352 584 лева ще бъде джакпотът днес във второ теглене на играта 6/49
                                03 февруари 2011 | 18:48 | Агенция "Фокус"
                                Начало / Страната
                                .................................................. ...
                                Играчите са инвестирали 2 991 607 лева в игрите на тотото за днешния тираж, като 2 320 238 лева от тях са постъпленията само в играта 6/49. Фишовете, пуснати за тази игра, са 829 352, а общият им брой за всички игри в 9-и тираж е 1 139 405.
                                He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

Working...
                                X