И по Animal planet ги дават често
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
Ами гледай си отбора тогава. Аз също ще го гледам утре. Сега ще гледам Лудогорец.
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Не не гледам само Лудогорец.И ЦСКА ще гледам аз не искам моя отбор да печели нечестно може би не си ме разбрал.Но пак питам имаше ли дузпа за Етър
Коментар
-
Аз от писанията ти разбирам, че ти само Лудогорец гледаш. Както опонентите ти в тема "политика" само за Русия знаят.
Коментар
-
За Моци да споменавам ли?Нека започнем от новото първенство.Питам имаше ли дузпа за Етър?
Коментар
-
Ти си ги гледай и си ги брой, ама гледай и да е обективно. Като контузиха Каранга и той излезе за един месец /в края на сезона/ бяха големи писъци и врясъци. На съд щяха да ходят. Ама Манолев като причини същата кунтузия на Анисе и го извади за повече от 6 месеца нямаше никакви коментари. Може и да не знаеш даже. Така, че с много врещене нищо не се доказва.
Коментар
-
Айде бе ма верно ли?Човек трябва да има срам и като твърди нещо да внимава какво твърди.Тоя сезон ще ги следя да видим кого подпират?
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнениеВ България няма клуб повече подпиран от съдиите и от БФС отколкото ЦСКА-София. Това, че не са станали шампиони и, че сега най-вероятно ще отпаднат от австрийците си е техен пробрем. Толкова могат. Ще им гледаме утре новите трансферни удари.
Коментар
-
Рязаните нищо не играят.Купили са Перукан и съдиите.Още в първия кръг се видя какво играят.Подариха им две точки.Толко за тия смешници.А когато гръмнат Гелосания Лудогорец ще се спомине скоропостижно.При едно честно първенство Лудогорец няма да са в тройкатаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dali Разгледай мнениеНе знам Лудогорец какво и как играе, но на фона на дъното, в което е затънал бг футбола, пак е добре. Това, което Левски направи тая година си беше дъното на дъната и е много жалко, защото именно Левски трябва да е лицето на родния футбол. Левски - отборът на народа, един от двата гранда, Левски, който трябва да задава ниво. Жалко, много жалко.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dali Разгледай мнениеНе знам Лудогорец какво и как играе, но на фона на дъното, в което е затънал бг футбола, пак е добре. Това, което Левски направи тая година си беше дъното на дъната и е много жалко, защото именно Левски трябва да е лицето на родния футбол. Левски - отборът на народа, един от двата гранда, Левски, който трябва да задава ниво. Жалко, много жалко.
Сега очаквам лафове за Пиши, Шиши и Миши, но то е повече от видно - откакто "левскаря" БХ пое властта у нас, Левски няма нито титла, нито купа. Парадоксално, но най-близо Левски беше до титла и купа по времето на Ореха. Изводите всеки да си ги прави сам, останалите могат само да лалат, че сме били отбор на този или онзи...Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
Коментар