IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Сега и аз ,тренирал съм на Септември , играл съм в юношите ,бил съм и в агитката и в момчетата с топката , контактувал съм с Якимов и Гаганелов велики футболисти бил съм на гости на Якимов в Младост... ....малко знам как сте взели и Котков и Гунди....
    Как направихте боя през през мисля 85 за да стане промяна на имената....бях на мача..?

E щом си бил на мача, хайде кажи защо Ахмед Яшаров призно гола с ръка на Г. Славков /бореше се за златна обувка/ ама едно византийче му я взе след два дни. Защо не изгони К. Янчев още до полувремето и т.н. и т.н. И защо навсякъде се споменава, че са отнели правата на Кюрда, а за това, че Емо Спасов имаше договор с ПОРТО и не отида - нито дума. Ама Порто през следващия сезон 86/87 - взеха КЕШ срещу немското цска.
    До този мач Левски имаше 9 поредни победи над цска и с немски съдии и с български. И партията реши да сложи край.
    Та казвайте ги нещата докрай.

Коментар

• В българската версия на Уикипедия собственик е Георги Попов. Явно там не са комунисти, както всички собственици на Левски от Лафчис насам
      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
        Некой е пипнал Уикито и за собственик на ФК-то "Левски" София е посочен баЦе Борисов....
        Че то наистина е той. Сега ще ти кажа и още нещо - червената чума е навсякъде, включително и в уикито - мен лично са ме банвали, защото съм коригирал името на ЦСКА на ЦСКА-София, както трябва да се изписва този клуб. Просто "елитът" на нацията ни е комунистически - деца и внуци на АБПФК, които ревниво пазят своята малка червена омерта. Та и модераторите в уикито в основата си са такива, затова и не се слагат тирета и т.н.

Виж журналистите в почти всяка бг медия (да не кажа всяка) - навсякъде ЦСКА-София се изписва като ЦСКА, но например ЦСКА 1948 не се изписва само ЦСКА, а с пълното си име - ЦСКА 1948. Виж сайта на бългериън футбол - единстеният статистически сайт у нас - държан изцяло от оранжеви припоци, които изписват Литекс като ЦСКА, но например Лудогорец е Лудогорец 1945, както е пълното му наименование. Много са нещата, но истината е една - елитът ни е комунистически и спасение няма!
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Некой е пипнал Уикито и за собственик на ФК-то "Левски" София е посочен баЦе Борисов....
          И това ще мине ...

Коментар

Щото кой беше многократно провокатора срещу Стоичков....?
            Като стигнах до пасажа мачкаше ЦСКА и спрях да чета....колко 5 на нула сте падали.....
            А понеже познавам локомотивци и още като стане въпрос за Котков ви умножават по 10....
            И колко 5:0 сме падали - таман 2 пъти - един път някога си, когата целият национален отбор е играл в ЦДНА, и втори път през 1989, когато тъкмо бяхме отпаднали със супер малшанса от Антверпен, които после отстраниха Щутгарт, та Кюрда ни вкара 4 гола. Кюрда е велик играч (не съм гледал Гунди, но Кюрда е най-великият българин, който съм гледал - никога не съм си кривил душата), най-успелият бг футболист и едно невероятно леке, за което родина е Каталуния, а дъщеря му беше женена за турчин, който ѝ би шута - ай сиктир! Успехите на Левски над ЦСКА и сам си ги знаеш, че са и по-скорошни, та и разгроми и поредни победи и т.н., даже и 5:0 имаме за 50-тата годишнина на покойното дружество.

нека си говорим истината, защото на теб паметта ти явно ти изневерява. И то лошо.

Греъме, аз не съм казал, че сме светци, ама някои неща трябва да се знаят, щото иначе става като с нашите комшии, които, след като крадат македонията, викат - ми кво, те всички го правят. Така е, но не от Левски започна мутризацията на футбола у нас, а период на галене с перце е имало само по времето на Костов, макар че и тогава изгониха Чорни. Сега, също няма да си кривя душата, сме всичко друго, но не и онзи символ, за който се представяме - платени фенове, наркопласьори, лизачи на БХ - каквото и да кажеш, все ще е истина, и все ще е малко.
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Аз участвах с дребна сума и за малко да излезе ,малко нестигнаха.....
              Сетих се че си специалист по Доверие....
              Само един отговор какво очакваш ,плюс или минус от майката на Молдован банк и изпери и направи си сам ....?
              Аз съм на плюс ....все още. И се надвам на още плюс .... ама борсата е като жената.... Колкото и да си врял и кипял, винаги може да и е.е м....а Ще видим.
              Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от maki Разгледай мнение

Успокой се бе човек! В един период е мачкал Левски, в друг ЦСКА. Така е в спорта. ЦДНА/ЦСКА беше повече 10 години подред шампион защото в един период всички най-добри ги пращаха там - като добри условия, като войници или просто защото така е казал който трябва. Истината е, че без Левски и ЦСКА и съперничеството между тях нямаше да има тези успехи в спорта на времето. Нямаше да има 94 година! И аз съм играл в ЦСКА за твое сведение. Не по убеждение, по местоживеене, тоест разпределение. При Гацо Панайотов като треньор, Бог да го прости! Имам много приятели в ЦСКА, но съм левскар по произход и възпитание. Тогава така беше, но сме се уважавали - не като сега. Не съм искал да те обидя. Колкото до Стоичков - всички знаем, че не е монахиня. Затова е голям! Приятел ми е, за сведение. Хванаха се за гушите тогава с Емо - нещо нормално при тази игра, но след това и те си останаха приятели. И с Наско също! Който не е играл футбол, той не знае... ето още един откъс - прочети го ..... Футболните звезди бяха обект на голям респект и подражание. Играчи като Георги Аспарухов, Митата Якимов, Никола Котков и до днес са оставили много дълбока следа в нашето поколение. . И тогава бяхме разделени на два лагера - Левски и ЦСКА, въпреки, това срещите между двата отбора, а и останалите, бяха повод за голяма тръпка и очакван празник. Големите футболни битки се превръщаха в нещо като религиозен ритуал. Публиката често изпадаше в тотална еуфория, което у някои даваше смисъл на живота и създаваше дълбоки и продължителни връзки между големи групи от хора. Още от малки трябваше да се определим от кой отбор сме. Това в голяма степен предопределяше с кого ще прекарваме голяма част от времето си и кои стадиони ще посещаваме най-често. А те бяха препълнени и тези, които нямаха късмета да отидат, слушаха с небивал интерес преките предавания по радиото и коментарите на Митко Чуков. На мачовете присъстваха по 40 – 50 хиляди зрители. По-възрастните се събираха редовно пред Централна баня и с часове, понякога с дни, люпеха семки и коментираха разпалено и патетично футболния живот.
                От понеделник до сряда – това което се бе случило предишната събота и неделя. От четвъртък – това, което предстоеше да се случи следващия уикенд.
                Споровете, макар и доста разгорещени, приключваха миролюбиво, без да се налага намесата на милицията......
                Спор винаги ще има ...аз също държа Левски да остане във спорта но да изкара катарзис....Не може Степанчо да целува ръката на Бащицата и пак говори против ЦСКА...а Левски потъва!Тогава и дума не съм казвал освен за лупи.....

Коментар

Като стигнах до пасажа мачкаше ЦСКА и спрях да чета....колко 5 на нула сте падали.....
                  А понеже познавам локомотивци и още като стане въпрос за Котков ви умножават по 10....
                  Успокой се бе човек! В един период е мачкал Левски, в друг ЦСКА. Така е в спорта. ЦДНА/ЦСКА беше повече 10 години подред шампион защото в един период всички най-добри ги пращаха там - като добри условия, като войници или просто защото така е казал който трябва. Истината е, че без Левски и ЦСКА и съперничеството между тях нямаше да има тези успехи в спорта на времето. Нямаше да има 94 година! И аз съм играл в ЦСКА за твое сведение. Не по убеждение, по местоживеене, тоест разпределение. При Гацо Панайотов като треньор, Бог да го прости! Имам много приятели в ЦСКА, но съм левскар по произход и възпитание. Тогава така беше, но сме се уважавали - не като сега. Не съм искал да те обидя. Колкото до Стоичков - всички знаем, че не е монахиня. Затова е голям! Приятел ми е, за сведение. Хванаха се за гушите тогава с Емо - нещо нормално при тази игра, но след това и те си останаха приятели. И с Наско също! Който не е играл футбол, той не знае... ето още един откъс - прочети го ..... Футболните звезди бяха обект на голям респект и подражание. Играчи като Георги Аспарухов, Митата Якимов, Никола Котков и до днес са оставили много дълбока следа в нашето поколение. . И тогава бяхме разделени на два лагера - Левски и ЦСКА, въпреки, това срещите между двата отбора, а и останалите, бяха повод за голяма тръпка и очакван празник. Големите футболни битки се превръщаха в нещо като религиозен ритуал. Публиката често изпадаше в тотална еуфория, което у някои даваше смисъл на живота и създаваше дълбоки и продължителни връзки между големи групи от хора. Още от малки трябваше да се определим от кой отбор сме. Това в голяма степен предопределяше с кого ще прекарваме голяма част от времето си и кои стадиони ще посещаваме най-често. А те бяха препълнени и тези, които нямаха късмета да отидат, слушаха с небивал интерес преките предавания по радиото и коментарите на Митко Чуков. На мачовете присъстваха по 40 – 50 хиляди зрители. По-възрастните се събираха редовно пред Централна баня и с часове, понякога с дни, люпеха семки и коментираха разпалено и патетично футболния живот.
                  От понеделник до сряда – това което се бе случило предишната събота и неделя. От четвъртък – това, което предстоеше да се случи следващия уикенд.
                  Споровете, макар и доста разгорещени, приключваха миролюбиво, без да се налага намесата на милицията......

Коментар

• Първоначално изпратено от maki Разгледай мнение

Гунди е братовчед на майка ми и отиде от Левски в Ботев Пловдив като войник. Тогава всички спортисти служеха във военните клубове ЦСКА, Ботев, Черно море..... От никъде не сме го взимали. Георги Рангелов се казва, син на Аспарух и Левски го взе директно от поляната където се играеше футбол в махалата. Преди това играеше волейбол пак в децата на Левски - трудно го пуснаха от там. А как смениха имената - ето един откъс от етна книжка -
                    .......Като социален феномен и силно оръжие в ръцете на политическата класа футболът отново бе разбунил духовете. Началникът на кабинета на Тодор Живков Милко Балев, който години наред водеше истински джихад* срещу отбора на „сините”, най-накрая беше намерил повод да ликвидира окончателно клуба. Той винаги е смятал феновете на синия отбор за фашисти, а по адрес на клуба се е заканвал да го обезглави и унищожи окончателно. „Левски-Спартак” мачкаше „ЦСКА – Септемврийско знаме” и беше записал седем поредни победи срещу отбора на „червените”. Синият отбор печелеше почти всичко, може би само купа от “Златния Орфей” липсваше във витрината на стадион Герена. В резултат на това след едно, донякъде рутинно, спречкване между футболистите на двата отбора на финала за Купата на Съветската армия, другарят Балев с решение на Секретариата на Партията реши да разпусне и двата отбора. На част от футболистите, между които и най-известния български спортист – Христо Стоичков бяха отнети футболните права. Един от бъдещите собственици на Левски след промените, а тогава виден комсомолски активист Тодор Батков е сред хората, които гласуват на мястото на Левски да се създаде клуб на квартален принцип с име „Витоша”. След което той естествено намира място и в управлението на новото сдружение. Решението в първоначалния си проект е било насочено основно срещу Левски-Спартак, но лично Тодор Живков е наредил наказанията да се отнасят и за двата отбора. Така Милко Балев си вкара донякъде автогол.Футболните клубове на „Левски” и” ЦСКА” бяха разпуснати и извадени от структурите на МВР и Армията, а техните ръководители и треньори изхвърлени от областта на спорта и физкултурата. „Левски” бе прекръстен на „Витоша”, името на най-популярния кашкавал по това време, а „ЦСКА” на „Средец” – като името на най-популярните цигари продавани в страната. Председателят на футболния съюз се озова скоропостижно зад решетките, защото му предписаха всички възможни прегрешения и злоупотреби със служебнато му положение...............

А, ако държиш мога да ти копирам и откъс как Левски стана и защо стана Левски -Спартак след онова 7:2 ....

Коментар

Сега и аз ,тренирал съм на Септември , играл съм в юношите ,бил съм и в агитката и в момчетата с топката , контактувал съм с Якимов и Гаганелов велики футболисти бил съм на гости на Якимов в Младост... ....малко знам как сте взели и Котков и Гунди....
                      Как направихте боя през през мисля 85 за да стане промяна на имената....бях на мача..?
                      Гунди е братовчед на майка ми и отиде от Левски в Ботев Пловдив като войник. Тогава всички спортисти служеха във военните клубове ЦСКА, Ботев, Черно море..... От никъде не сме го взимали. Георги Рангелов се казва, син на Аспарух и Левски го взе директно от поляната където се играеше футбол в махалата. Преди това играеше волейбол пак в децата на Левски - трудно го пуснаха от там. А как смениха имената - ето един откъс от етна книжка -
                      .......Като социален феномен и силно оръжие в ръцете на политическата класа футболът отново бе разбунил духовете. Началникът на кабинета на Тодор Живков Милко Балев, който години наред водеше истински джихад* срещу отбора на „сините”, най-накрая беше намерил повод да ликвидира окончателно клуба. Той винаги е смятал феновете на синия отбор за фашисти, а по адрес на клуба се е заканвал да го обезглави и унищожи окончателно. „Левски-Спартак” мачкаше „ЦСКА – Септемврийско знаме” и беше записал седем поредни победи срещу отбора на „червените”. Синият отбор печелеше почти всичко, може би само купа от “Златния Орфей” липсваше във витрината на стадион Герена. В резултат на това след едно, донякъде рутинно, спречкване между футболистите на двата отбора на финала за Купата на Съветската армия, другарят Балев с решение на Секретариата на Партията реши да разпусне и двата отбора. На част от футболистите, между които и най-известния български спортист – Христо Стоичков бяха отнети футболните права. Един от бъдещите собственици на Левски след промените, а тогава виден комсомолски активист Тодор Батков е сред хората, които гласуват на мястото на Левски да се създаде клуб на квартален принцип с име „Витоша”. След което той естествено намира място и в управлението на новото сдружение. Решението в първоначалния си проект е било насочено основно срещу Левски-Спартак, но лично Тодор Живков е наредил наказанията да се отнасят и за двата отбора. Така Милко Балев си вкара донякъде автогол.Футболните клубове на „Левски” и” ЦСКА” бяха разпуснати и извадени от структурите на МВР и Армията, а техните ръководители и треньори изхвърлени от областта на спорта и физкултурата. „Левски” бе прекръстен на „Витоша”, името на най-популярния кашкавал по това време, а „ЦСКА” на „Средец” – като името на най-популярните цигари продавани в страната. Председателят на футболния съюз се озова скоропостижно зад решетките, защото му предписаха всички възможни прегрешения и злоупотреби със служебнато му положение...............

А, ако държиш мога да ти копирам и откъс как Левски стана и защо стана Левски -Спартак след онова 7:2 ....

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение

Остави майтапа настрана.И борсата е решение, но няма време. А Сашо Апашо го направи само за ПиАр.... Толкова некадърно, че направо жалко.... Ако Левски намери някакъв начин за отсрочка, борсата може да е решение .... Без някой да има право на повече от 5%....примерно..... Но фактора Домус Ага е важен. Докато не се откаже или му кажат "Стигат ти 10 поред" всички останали може само да се подготвят за края на ерата "Лудогорец".
                        Аз участвах с дребна сума и за малко да излезе ,малко нестигнаха.....
                        Сетих се че си специалист по Доверие....
                        Само един отговор какво очакваш ,плюс или минус от майката на Молдован банк и изпери и направи си сам ....?

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение

Точно това мисля и аз, С нищо не са по-големи и велики набедените ветерани от чужбина. Просто трябва нашите надежди да ги пускат първо да гонят михаля, после ще започнат и да улучват топката, после и вратата на противника.
                          За борсата не ми излежда толкова оптимистично. Видяхме фиаското на чорбичката при Сашо Апашо
                          Остави майтапа настрана.И борсата е решение, но няма време. А Сашо Апашо го направи само за ПиАр.... Толкова некадърно, че направо жалко.... Ако Левски намери някакъв начин за отсрочка, борсата може да е решение .... Без някой да има право на повече от 5%....примерно..... Но фактора Домус Ага е важен. Докато не се откаже или му кажат "Стигат ти 10 поред" всички останали може само да се подготвят за края на ерата "Лудогорец".
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                            Лафчис, просто нямаше как, ма в началото бяха Пепси при Левски - и те ли са комунисти? Лафчис беше див ентусиаст, но направи най-силният отбор на Левски, който аз съм гледал, по-силен от онзи, дето го разформироваха (за отбора от 70-те няма как да кажа нещо, щото не съм бил роден тогава), просто малшанс с Олимпия през 1994, който си изкарахме на цска с 7:1, много силният тогава Ботев с парите на брокерите с 6:1 и кандидатът за титлата Локо Сф, които тогава дори бяха първи с класирането и имаха нещо от сорта на 7 получени гола за 12-13 мача с 8:0. Много велик отбор беше, несравним с нищо през последните години. Според мен беше по-силен и от онзи отбор на цска с Пенев и кюрда, но те имаха шанса, ние - не, а шансът значи много във футбола. Както и да е, да не отплесвам - Лафчис беше чист, след него стана мазало - лично мнение.
                            Не отричам успехите на Левски при Лафчис. И ВИС беше наистина накрая, когато свърши парите Лафчис. И беше за малко. Но държавата помагаше през банката и застрахователя. Отделно си спомням как Боримиров носеше на властта купите в ложата на ст."Васил Левски". Трима вицепремиери, кмета на София и т.н. Отделно военния министър на държавата в интервю на живо каза, че мисията му е да ликвидира ЦСКА...Е не успя, но сина му успя.... Та в резюме.... Груец, интелегентен човек си и сам знаеш, че НЕ СТЕ СВЕТЦИ. А кой е по-черен ми звучи "А вие защо биете негрите" или "Апа ти си ного убав"....
                            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение

Абе и с борсата може да се получи. Поне ще е най-известления откъм публичност отбор, което ще носи и реклама и нови фенове. Все пак, след като се разбалончи цска, левски остана най-големия отбор все още неразпаднал се, - имам предвид количеството публика.
                              Един уникален избушеняк Лудогорец видяхме как при малко повече късмет започна от 0ла и вече с по-пестелив мениджмънт го докара до номер 1 в класиранията.
                              Никога нямаше да повярвам, ако някой в ученическите години ми кажеше че тия селски бекове (тогава) ще станат шампиони, май бяха изпаднали и от бе-група. Та при тази публика на левски, все пак и столичен отбор , а това са по-заможните фенове като цяло, може да се получи и успешно борсово листване. Би било интересно да видим левски на борсата. Аналогията със Сашо Апашо е грешка в случая, Всички знаеха Сашо с прякора Апашо. Тук подобни апашори вярвам няма да станат собственици.
                              Айде ,сега с пари се става добър отбор а с много пари шампион....даже не е необходимо да имаш играчи....
                              Що съдии и делегати купи Домузчиев да знаеш докато купи 11 черни негърчета и много късмет.....?

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

Има разлика,Сашо Апашо събираше джоб парасъ а тук ще се търси нов собственик.Кой знае ,може и да влязат няколко офшорни милиона?
                                Именно тук би трябвало да има по-крупни инвеститори, които после да имат и някакво влияние и глас - по отношение на рекламата, примерно. Туристически фирми - по отношение на пътуванията и лагерите /спортните имам предвид.../, строителни итн...Отделно феновете - те подобно както при ЦДНА -то едва ли ще имат огромна тежест...

Коментар

Working...
                                X