IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Гледам вчера децата на Пеевски пак са лудяли в темата, а шеф Груеф разбира се е бъркал от любимите ни подуенски тюрлюгювечи

Спокойно деца, като гледам как вървите, тази година ше сте чемпиъни за радост на собствениците си

Отсега си представям празненствата в ложата на Подуене:

https://www.youtube.com/watch?v=YRsPb322BHg

Айде Райнеее!

П.С. Васил Иванов Кунчев ви гледа отгоре мишоци.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      Значи можем да водим нормален диалог :rolleyes
      Виж нещата са ясни и се виждат ако се гледа обективно и без клубни пристрастия. Знаеш добре, че атаката срещу Ганчев за завземане на захарния му бизнес не идва от ББ а от Дидо Дебелия.Особено му се озлоби след Петрол. Едва ли ЦСКА ще е разменна монета. Тия игри са на много високо ниво.
      Колкото до НАП - най-добрия случай ще има разсрочване за 2-3 години и то при условие, че се плащат редовно текущите задължения и се изясни собствеността. По скромното ми мнение ББ дава на ГГ време да изкупи на безценица колкото се може повече дългове от знайни и незнайни меринджей ....
      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
        Казвал съм вече, че "Да".
        Значи можем да водим нормален диалог
        За "спор-а" принципно съм си казал мнението кога и защо го получихте като наставка към името, но да приемем, че е заяждане от моя страна. Колкото до дпс - в Левски имат някакви индиректни интереси, в чорбата си имат акционер, при това основен - Инджов, който си е партиец там.
        Мисля, че вече многократно се писа за липсата на пари в Левски - вижда се, че не сме купили нито един играч за пари, дори ни напусна най-добрия ни ограч на полусезона, при това за да отиде в световноизвестната сила Азербайджан. Не взехме купата, при това след яка резачка от съдията, който уж трябваше да е купен, не играем вече 2 години в европа (не коментирам какво щяхме да направим там, а че не сме там), стадионът е точно до никъде - 3 години и половина се строи една трибуна и няма изгледи за скорошно завършване (за това време хората вдигат 2 стадиона), дори любимата на премиера-слънце Главболгарстрой избяга от герена, щото няма кинтаж, лелеяният спонсор (за газпром говоря) така и не дойде, а какви пари дават виваком и т.н. е все още супер неясно (факт е, че там има нещо). Не е ясен и кой ще е новият голям акционер, който ще влезе в Левски със свежи пари - много хора говорят за Виваком, не знам, ше видим, след като стане факт, тогава можем да говорим.
        Колкото до нап - аз пък съм убеден, че или няма да платите скоро нещо (примерно едни 10 години гратисен период да речем) или изобщо няма да платите. А спонсор Боце ще ви намери, обясних вече защо - дори и 4.4.16.16. да е, все тая, като му обещае да не го закача за захарта и завода срещу инвестиции в чорбата и озаптяване на феновете й.
        П.С. A чорбата имат наказание от уефа за 1 година неучастие в Европа, след като се класират, но то е заради глоба, та знам ли, може и да им се размине, ако я платят - не съм чел самото решение и не мога да съм категоричен.
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Апорпо, да запитам, честно ли е, че сте във В група
          Казвал съм вече, че "Да".
          Life won't wait for you.

Коментар

т.е. отивате в А окръжна? Или припознавате Латекса като Чорбаспор-2 Или пък феновете събирате 30 милки джоб парасъ за 4.4.16.16? Щото 2.2.16.16 няма да ви опрости дълговете уж и няма да ви намери спонсор? Или минаваме в онзи вариант, който е супер обичаен за Бг - уж има закони (за новорегистрирани никове няма да си рпавя труда да цитирам нормативни актове, има си ги на доста места), но ние се правим, че не съществуват, чорбата си седят в разкрачено положение и се отлагат проблемите за друг път?
            Е, кое ще е според теб? Апорпо, да запитам, честно ли е, че сте във В група или световната конспирация е виновна, тъй като масата червени фенове виждат чужда намеса, а не собствена (не точно на феновете) вина?
            Интересно с това "спор" и "парасъ" .... ама нали сте собственост на ДПС та е нормално
            Значи дългът към НАП ще бъде платен.От останалите към 19 млн. да кажем, повечето са купени от Ганчев.Лупи чрез Лира имал да прибира към 6 вече са към Ганчев. Разни мениджъри, псевдофутболисти и други мошенници си продават вземанията сега на Ганчев и други около него. Като изключим НАП остават към 20 млн. По моя информация /може и да се окаже грешна/ не е далече момента в който поне 12-13 млн. ще се контролират от Ганчев.
            Според мен ще ни оставят във В група с разумния компромис, който правиха с Берое, Лудогорец и т.н.
            P.S.Ако все пак измислят някаква схема при която не платят дълга към НАП това би било меко казано неправилно.
            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
              Залози за днес?
              Моите са 2 за сега:
              • Гол/Гол на Севиля-Ман Сити и на ПСВ-Волфсбург
              • Над 1.5 гола да вкарат Шахтьор и Мидълсбро
              Ето от мен:

Мидълсбро-Родъръм АХ -0.5,-1 за Боро
              Астана-Атлетико АХ -0.5,-1 за Атлетико

Общ коеф. 2.03
              "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

т.е. отивате в А окръжна? Или припознавате Латекса като Чорбаспор-2 Или пък феновете събирате 30 милки джоб парасъ за 4.4.16.16? Щото 2.2.16.16 няма да ви опрости дълговете уж и няма да ви намери спонсор? Или минаваме в онзи вариант, който е супер обичаен за Бг - уж има закони (за новорегистрирани никове няма да си рпавя труда да цитирам нормативни актове, има си ги на доста места), но ние се правим, че не съществуват, чорбата си седят в разкрачено положение и се отлагат проблемите за друг път?
                Е, кое ще е според теб? Апорпо, да запитам, честно ли е, че сте във В група или световната конспирация е виновна, тъй като масата червени фенове виждат чужда намеса, а не собствена (не точно на феновете) вина?
                Груйчи не е причината ника причината е че нищо не е нарушено и няма какво да цитираш.Всички без левскарите виждат мутренската намеса.Ще дойде видовден и ще плачете жестоко.Буци няма да е вечен нито перукан.И кво кат ви купят поредната титла?Навън ще ви бият и последните шегаджии

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                  Да ти отговоря аз.Дълговете няма да бъдат опростени.Особено тези към НАП.И държавата няма да намери спонсори както при Берое или собственици и спонсори както при вас.
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от emos Разгледай мнение
                    Не бе чича му Пенчо е болнични и не може да го изпита.А пък и да го изпита дофтуро хонорис го няма да му завери изпита по енгелииски.
                    Гонзо ако завърши девети клас че станем трамвай

Коментар

• Първоначално изпратено от Бат Минко Разгледай мнение
                      Абе Гонзо кат му подариха учебници за девети клас дали ходи на училище?Да не бяга само щото е тъпанар и ще повтаря.
                      Не бе чича му Пенчо е болнични и не може да го изпита.А пък и да го изпита дофтуро хонорис го няма да му завери изпита по енгелииски.
                      За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                        Друго си е да докараш за юбилея си в софето юргорден ( световни анонимници ).

Телешката мъка е голема и ги разбирам. Ако не плюят по великата чорба, ще трябва да се самоубият от мъка
                        Абе Гонзо кат му подариха учебници за девети клас дали ходи на училище?Да не бяга само щото е тъпанар и ще повтаря.

Коментар

на мен при чорбата ми е интересно само едно - дали ще им опростят задълженията, като погазят една торба разпоредби. Мисля, че ще се случи (вариант 1) или ще им намерят голям спонсор (като тецовете на берое и както щяха да намерят газпром за нас, ама тогава всички реваха), като държавата ще им отложи дълговете към нап за 20-30 години (вариант 2), а за другите - е, гришата си има методи. За спонсор обаче е нужна е някаква залъгалка, а тя е мачоеве в европа и купа, затова и засега се захранват тези мечти, както о мечтите за титла при нас, поне до пролетта, а дотогава има прекалено много време...
                          Я цитирай кои разпоредби ще погазят.И ако може ги извади от торбата всичките една по една с разпоредба и член.И вземи та ни кажи колко са дълговете на Левски?И кой им уреди спонсорите?С какви пари се строи Герена?И кой е собственик на Левски?Не ви увират главите на вас и те тава е.Който нож вади от нож умира.

Коментар

на мен при чорбата ми е интересно само едно - дали ще им опростят задълженията, като погазят една торба разпоредби. Мисля, че ще се случи (вариант 1) или ще им намерят голям спонсор (като тецовете на берое и както щяха да намерят газпром за нас, ама тогава всички реваха), като държавата ще им отложи дълговете към нап за 20-30 години (вариант 2), а за другите - е, гришата си има методи. За спонсор обаче е нужна е някаква залъгалка, а тя е мачоеве в европа и купа, затова и засега се захранват тези мечти, както о мечтите за титла при нас, поне до пролетта, а дотогава има прекалено много време...
                            Да ти отговоря аз.Дълговете няма да бъдат опростени.Особено тези към НАП.И държавата няма да намери спонсори както при Берое или собственици и спонсори както при вас.
                            Life won't wait for you.

Коментар

• Вече даже не се мъчат и да симулират "битка" за първото място в първенството.
                              Вчерашната "изненада" беше доста показателна.

Коментар

• какви мачове в европа, нали ги спряха за незнамколкоситам години?

Коментар

Working...
                                X