IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
    Никога не съм твърдял, че съм служил на границата, но да кажем всеки 3-ти от региона се пращаше там - просто мен ме приеха в университет и затова пропуснах, но съм ходил на клетви и прочие.
    на кои граници ги пращаха наборите ти?

Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
    За първото ви НАТО, което Първанката го "открива" и го гледахте по ТВ с новия корпус, мога само да кажа, че се беше спукала ВиК тръба мръсен канал до съседен корпус и смърдеше на ла*на, защото кенефите бяха задръстени, войничетата ходеха в околните храсти, а моя милост имаше многоооо ... отпуска и се махна.

Просто казах на офицерите, че не мога да търпя такава мизерия. Ощипаха ме 5 дни награда, която имах за отлична стрелба ( смигам ), но пак беше доволно, щото трябваше да дълбаят 15 метра надолу до мръсния канал и да сменят тръба, докато Първаноглу гордо се пърчеше с откриването на първият НАТО комплекс у БГ.

Дойде ми много! ( цялата бригада в лайна, няколко висшисти обучавахме как се работи с компютри и приложенията за счетоводство на 2000 души да се раздават заплати навреме ) ... и накрая Първанката ми се заби на 100 метра от мен да ме убеждава как това е НАТО и всичко е цветя и рози. Не издържах!

П.П. Теб рязали ли са те с 5 дена отпуска, която ти е била дадена като награда още от Учебен център и да ти я махнат? ( риторично ), щото гледам, че си пчеларка.

Та, като стана откриването на НАТО у БГ милост вече на 30 дни отпуска, защото всичко беше в потрес. Някой ден ще ти обадя как се запали планината, а цялата бригада не можеше да изкара 2 автобуса и 2 пикливи камиона с войници да гаси. Добре, че на третия ден заваля дъжд.
    много интересни случки си имал в казармата ................... доста ще разправяш на децата и внуците ти...

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
      А...Челси +1.5 от статистическа гледна точка изглежда бетон....
      Само ако Моу беше треньор на Челси
      Факт е, че последният път когато Челси смениха тренера на полусезона взеха ШЛ
      Въпреки това още сутринта отиграх:
      ПСЖ - Челси 1
      Фенербахче - Локо М 1
      Общо К 2,94
      Другия мач в ШЛ не смея да го пипам, че и двата отбора са чисто "тотаджийски" - то и коеф. им са такива(никакви)
      Сега пуснах на мача на ПСЖ ,че ще има червен картон на К 4.00
      Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
        Днес шл, а никой не коментира?! Очаквам арабелите да разцепят чукотките, а питерци да врътнат един Х в портомангалия
        П.С. Чорбата се паднали с бироя, боце пък спря Хемус и всички теории за подкрепяните отбори заминаха на кино
        Аз очаквам ГГ на Бенфика - Зенит, а за ПСЖто не вярвам да "разцепят" Челси, защото те на практика играят само полу-приятелски мачове, където победителя е ясен!
        1-0, 2-1 нещо такова ще е!
        Чудя се как може да се отиграе? От една страна ПСЖто имали 1 загуба от 2006/2007 у Еуропата домакинските мачове! Терито бил контузен и онова черното франсе също отсъства, така че централна двойка Кейхил Иванович може да стане за смях!

От друга страна Челси +1.5 от статистическа гледна точка изглежда бетон....

Коментар

• Днес шл, а никой не коментира?! Очаквам арабелите да разцепят чукотките, а питерци да врътнат един Х в портомангалия
          П.С. Чорбата се паднали с бироя, боце пък спря Хемус и всички теории за подкрепяните отбори заминаха на кино
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
            извинявай ..................... може пишещата ти машина и компютъра ти да са се намирали на границата...

аз от къде да знам?
            Никога не съм твърдял, че съм служил на границата, но да кажем всеки 3-ти от региона се пращаше там - просто мен ме приеха в университет и затова пропуснах, но съм ходил на клетви и прочие.

За първото ви НАТО, което Първанката го "открива" и го гледахте по ТВ с новия корпус, мога само да кажа, че се беше спукала ВиК тръба мръсен канал до съседен корпус и смърдеше на ла*на, защото кенефите бяха задръстени, войничетата ходеха в околните храсти, а моя милост имаше многоооо ... отпуска и се махна.

Просто казах на офицерите, че не мога да търпя такава мизерия. Ощипаха ме 5 дни награда, която имах за отлична стрелба ( смигам ), но пак беше доволно, щото трябваше да дълбаят 15 метра надолу до мръсния канал и да сменят тръба, докато Първаноглу гордо се пърчеше с откриването на първият НАТО комплекс у БГ.

Дойде ми много! ( цялата бригада в лайна, няколко висшисти обучавахме как се работи с компютри и приложенията за счетоводство на 2000 души да се раздават заплати навреме ) ... и накрая Първанката ми се заби на 100 метра от мен да ме убеждава как това е НАТО и всичко е цветя и рози. Не издържах!

П.П. Теб рязали ли са те с 5 дена отпуска, която ти е била дадена като награда още от Учебен център и да ти я махнат? ( риторично ), щото гледам, че си пчеларка.

Та, като стана откриването на НАТО у БГ милост вече на 30 дни отпуска, защото всичко беше в потрес. Някой ден ще ти обадя как се запали планината, а цялата бригада не можеше да изкара 2 автобуса и 2 пикливи камиона с войници да гаси. Добре, че на третия ден заваля дъжд.
            Last edited by marandi; 16.02.2016, 04:04.

Коментар

Не е точно така, но да кажем не виждам смисъл от поредният, който ще ми обяснява, че по-добре от мен знаел какво било, някъде си. Все едно аз не съм бил там, а той знаел по-добре.

Ще станеш смешен като Пешо Кекса от комплекса, който 5 години навсякъде тръбеше, че не съм ходил в казарма.

Излагате себе си, а не мен. Щом казваш, че 2100 човека бригада е било "на топло" - нека бъде така ( 1200 наборници + 900 офицери и кадрови ).

П.П. Не се съмнявам, че ти си служил в поделение от 100 души, още докато ти чуя глупостите, как нищо не съм правел там
              извинявай ..................... може пишещата ти машина и компютъра ти да са се намирали на границата...

аз от къде да знам?

Коментар

ясно ....................... бил си писар на топличко под Балкана, а пишеш:

все едно някога си виждал граница
                Не е точно така, но да кажем не виждам смисъл от поредният, който ще ми обяснява, че по-добре от мен знаел какво било, някъде си. Все едно аз не съм бил там, а той знаел по-добре.

Ще станеш смешен като Пешо Кекса от комплекса, който 5 години навсякъде тръбеше, че не съм ходил в казарма.

Излагате себе си, а не мен. Щом казваш, че 2100 човека бригада е било "на топло" - нека бъде така ( 1200 наборници + 900 офицери и кадрови ).

П.П. Не се съмнявам, че ти си служил в поделение от 100 хиляди души, още докато чуя глупостите, как нищо не съм правел там

Затова си мълча винаги. Безсмислено е!
                Last edited by marandi; 16.02.2016, 03:38.

Коментар

В първата нато база у нас ( сини каски - карловска бригада ), която беше пълен смях и точно за 2 месеца от Началник щаб, ЗКТЧ и ЗКЧ искаха да ме вкарват в пандиза, па БМО-то офицерите им обясняваха търпеливо, че вкарате ли редника в панделата, ще останем без заплати, защото той ги смята всеки месец и води двустранното счетоводство, което още не можеха да вдянат девойките и можеха да бачкат на едностранно. Поддържах им компютрите в щаба, а иначе ме караха пиша заповеди и ведомести на пишеща машина, което е странно заради фонетик и БДС стандарт, ама за 1 седмица биех на БДС над 90 символа в минута на неква пишеща машина от на баба ми времето, но на комп. пиша по-бързо ( около 160, понеже забива среден клас клавир ).

Беше ми смешно, щото я карах като вишуга, с чин редник, па 2100 души поделение висеше на редника.

П.П. По принцип регион Търново винаги се пращаше на границата, аз бях изключение, но стрелям много добре
                  ясно ....................... бил си писар на топличко под Балкана, а пишеш:

редовно ни пращаха за граничари
                  все едно някога си виждал граница

Коментар

БОГ да го прости Туньо

мда ......................... свършили са малките котета по търновско...

къде каза, че си служил?
                    В първата нато база у нас ( сини каски - карловска бригада ), която беше пълен смях и точно за 2 месеца от Началник щаб, ЗКТЧ и ЗКЧ искаха да ме вкарват в пандиза, па БМО-то офицерите им обясняваха търпеливо, че вкарате ли редника в панделата, ще останем без заплати, защото той ги смята всеки месец и води двустранното счетоводство, което още не можеха да вдянат девойките и можеха да бачкат на едностранно. Поддържах им компютрите в щаба, а иначе ме караха пиша заповеди и ведомести на пишеща машина, което е странно заради фонетик и БДС стандарт, ама за 1 седмица биех на БДС над 90 символа в минута на неква пишеща машина от на баба ми времето, но на комп. пиша по-бързо ( около 160, понеже забива среден клас клавир ).

Беше ми смешно, щото я карах като вишуга, с чин редник, па 2100 души поделение висеше на редника.

П.П. По принцип регион Търново винаги се пращаше на границата, аз бях изключение, но стрелям много добре
                    Last edited by marandi; 16.02.2016, 03:20.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                      БОГ да го прости Туньо

Не познаваш региона - много императори, много патриарси и ... малко са местата за почит вече.
                      мда ......................... свършили са малките котета по търновско...

Валери Божинов пред "7 дни спорт": Честно да си призная, съжалявам, че не съм се родил в Сърбия. Толкова съм отвратен от българите. Българите идваме в Сърбия и хората ни носят на ръце, не ни дават да плащаме сметките в ресторантите и кафетата. А у нас!

редовно ни пращаха за граничари
                      къде каза, че си служил?

Коментар

• Импе, дават за Трифон в шоуто на Слави
                        Не е препоръка... !!!
                        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

ПОЧИВАЙ В МИР, БАТЕ ТРИФОНЕ !!!!
                          НИКОГА НЯМА ДА ТЕ ЗАБРАВИМ !!!

Днес един от най-великите играчи в историята на българският футбол, почина в Самоводене на 50-годишна възраст. Никога няма да се роди втори Трифон Иванов... България винаги ще го помни...
                          +1
                          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

ми то аз принципно така си спя, пък ми е рано още, или поне така си мисля
                            Улица за Туньо в София - да, може, но по-добре в Търново, около стадион Ивайло, мисля, че ще е напълно заслужено!
                            Е, ми значи си свикнал вече.

Защо не улица и в София и в Търново? Трифон заслужава това.
                            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Улица за Туньо в София - да, може, но по-добре в Търново, около стадион Ивайло, мисля, че ще е напълно заслужено!
                              Не познаваш региона - много императори, много патриарси и ... малко са местата за почит вече.

С Търново сме в кръвна война винаги, но е само на терена. Казвам ти по принцип, че вероятно след 20-50 години може и да стане, сега ще е трудно.

Стадион "Ивайло" ли да се прекръсти на Трифон, като той ви спасява от монголкото нашествие и бие ромеите с въстанието си ( риторично ).

Не забравяй, че тогава половин Европа е долу от монголците и Волга БГ пада, въпреки че спасява Европа от тях с героичната си съпротива. Та, сега името стадион Ивайло - бунтарчето, което направи немислимото и спаси цял народ с още 200 години свобода.
                              Last edited by marandi; 14.02.2016, 21:45.

Коментар

Не плача драги - аз трудно плача. Просто си спомням хубавото и колко ме е радвал с играта си и мъжеството си.

Аз знам, че и сам ще се озъбя някой ден - затова от ного време тренирам: понякога спя или просто се излежавам по гръб, със събрани петички, скръстени на гърдите ръце и приятно усмихнат - упражнявам се така да се каже.

Хора, няма ли начин да подемем една инициатива - поне някоя улица да бъде кръстена на Трифон Иванов? Нима той не заслужава това - а в същото време София е пълна с улици с идиотски имана, даже има и с номера? В центърът пък ного улици са нарязани на парчета и вече не може да се говори за ЕДНА улица - например Позитанов - защо парчето, дето е в районът на Трите Уши и сградата на БФБ, да не се казва Трифон Иванов?
                                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Working...
                                X