Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от sauron Разгледай мнениеТо за ВЛ цени от 20-30 млн вече са нормални,нищо впечатляващо.Виж 110 млн са друга работа - цената прави впечатление,макар че според мен самия играч на терена изобщо не е нищо кой знае какво.Но нека харчат хората,още повече ще ме забавляват през сезона и ще има още една тема за разговор с фенове на МЮ
Коментар
-
Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнениеРаботят хората,имат си цели и ги гонят:
http://e-razgrad.bg/%D0%BB%D1%83%D0%...0%B7%D0%B0-15/
Коментар
-
То за ВЛ цени от 20-30 млн вече са нормални,нищо впечатляващо.Виж 110 млн са друга работа - цената прави впечатление,макар че според мен самия играч на терена изобщо не е нищо кой знае какво.Но нека харчат хората,още повече ще ме забавляват през сезона и ще има още една тема за разговор с фенове на МЮLiverpool Forever
Коментар
-
Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнениеРаботят хората,имат си цели и ги гонят:
http://e-razgrad.bg/%D0%BB%D1%83%D0%...0%B7%D0%B0-15/
Не взе той да прекръсти Лудогорец на ЦСКА и направо в групите на ШЛ да го вкара ами остави онова джудже ГГ да го изпревари и да си прекръсти неговия полуразпуснат-полуразпродаден отбор Литекс - на "ЦСКА - Етрополе"!
Ако беше станало Лудогорец -> "ЦСКА - Разград" каква "народна радост" щеше да настане, малиииййййй!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениебаш съм си прав - просто аз сравнявам Погба с хора от неговата величината като пари и съм прав, а ти го сравняваш с някакви дървета и също си прав. Просто цифрите са стряскащи в последните години и това е огромен проблем.
А колко ще стане лидер Погба - ще видим, за мен няма особен талант, а сравнението с Кийн е безумно, поне на този етап, но може и да греша, знам ли, все пак Моу го иска, та да видим
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеСпоко - догодина може да е Първа лига "енхонсед" с покани - и да ви поканят пак заедно с ЦСКА 1948 (оригиналът)
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеЕ па - не си прав в първата част на изказването си!
На Юнайтед е нужен лидер в средата на терена - от типа на Рой Кийн, Скоулс или Гигс!
Взехме Швайни с тая цел, но уви - оказа се че заради многото контузии той играе на 1/10 от това, което играеше преди!
Иначе пазаруването в Премиър лийг добива страшни размери - Стоунс за 47 млн., Аю за 20 млн., Евертън щели да купуват Боласие за 15-20...страшни цифри, на фона на които цифрата за Погба хич не изглежда голяма!
А колко ще стане лидер Погба - ще видим, за мен няма особен талант, а сравнението с Кийн е безумно, поне на този етап, но може и да греша, знам ли, все пак Моу го иска, та да видимNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеЗа мен Погба е дърво, а парите дадени за него са безумни. Той няма как да стъпи и на малкия пръст на играчи от ранга на Бейл и Роналдо, за които са платени подобни суми, макар и в друг период. Ок, ще свърши някаква работа на Юнайтед, но за тази сума - мани, маниКупуването заради самото купуване, както се случва в целия тъп шипЪ е безумие, но, за съжаление, краят му не се вижда
На Юнайтед е нужен лидер в средата на терена - от типа на Рой Кийн, Скоулс или Гигс!
Взехме Швайни с тая цел, но уви - оказа се че заради многото контузии той играе на 1/10 от това, което играеше преди!
Иначе пазаруването в Премиър лийг добива страшни размери - Стоунс за 47 млн., Аю за 20 млн., Евертън щели да купуват Боласие за 15-20...страшни цифри, на фона на които цифрата за Погба хич не изглежда голяма!
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеНяма кой да спре Доко Горна към Б групен. Най-много ФК Лесна да се опита да ни спре
Коментар
-
За мен Погба е дърво, а парите дадени за него са безумни. Той няма как да стъпи и на малкия пръст на играчи от ранга на Бейл и Роналдо, за които са платени подобни суми, макар и в друг период. Ок, ще свърши някаква работа на Юнайтед, но за тази сума - мани, маниКупуването заради самото купуване, както се случва в целия тъп шипЪ е безумие, но, за съжаление, краят му не се вижда
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеПрез 2012 г. го подарявате на Ювентус, за да ви го върнат сега срещу 90 млн паунда. Сещай се сам коя купа заслужавате с тези гениални сделки
И сега сериозно: за мен най-важната ви придобивка си остава Жозето, след него Ибра и чак след това идва Погба, въпреки космическата трансферна сума. Става дума конкретно за предстоящия сезон, защото Ибра едва ли ще може да поддържа високо ниво повече от един или максимум два сезона, докато бъдещето е пред Погба.
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение#POGBACK
направихме най-скъпия трансфер в историята - давайте купата направо!
И сега сериозно: за мен най-важната ви придобивка си остава Жозето, след него Ибра и чак след това идва Погба, въпреки космическата трансферна сума. Става дума конкретно за предстоящия сезон, защото Ибра едва ли ще може да поддържа високо ниво повече от един или максимум два сезона, докато бъдещето е пред Погба.Last edited by Hakkinen; 09.08.2016, 12:26."The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
Коментар