If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
В 23.10 нашето момиче се бори за медал на олимпиадата, който може и да ни е единствен, ако изобщо го спечели, вие ми гледате някакви мангали - срам и позор
Груец, да е живо и здраво момичето, но не мога да се насиля да гледам този спорт. Борбата сама по себе си ми е отвратителна, а пък практикувана от жени - съвсем. Това, че една българка се бори успешно и спечелва олимпийски медал, не е причина да почна да гледам това съмнително зрелище.
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Браво на момичето за медала!
Браво и на Лудогорец - напълно надиграха Plzen! Заслужен успех - дано им помогне да влязат в групите на Шампионската лига!
В 23.10 нашето момиче се бори за медал на олимпиадата, който може и да ни е единствен, ако изобщо го спечели, вие ми гледате някакви мангали - срам и позор
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Не и на Киро гелосания му желая да влезе в панделата оти не изпълнява приватизационния договор и крадне яко от държавата.А Каптагон Разград са смешници с един рейс платена публика
На момчетата от "Лудогорец"успех от все сърце!!!
За Киро като знаеш толкова много има прокуратура,сигналче дай!
Айде София-я-я-я!
Ще се обединявате ли около "националната кауза" Лудогорец?!
Не и на Киро гелосания му желая да влезе в панделата оти не изпълнява приватизационния договор и крадне яко от държавата.А Каптагон Разград са смешници с един рейс платена публика
Коментар