IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Феновете на Цески и Уесека(оригинала) сте много забавни!

Намирате времената, в които добрите играчи се пращаха по партийна линия във вашите отбори за нормални - съответно и тези отбори за нещо истинско, а сега, когато партиите отстъпиха място на парите нещата за Вас не са нормални! ЗАЩО?!
    Просто не сте си намерили правилния олигарх/шейх още! Чакайте и се молете - може и да стане и у "ваше село" работата ...

Коментар

• Винаги ще обичам ЦСКА.Още когато бях дете и баща ми ме заведе на Армията тези футболисти плениха моето сърце.Пенев Денев Безински Майкъла Пламен Марков Ради Здравков Георги и Динко Димитрови Ружди Керимов Цецо Йончев Георги Велинов Стойчо Младенов Спас Джевизова после Трифон Иванов Бог да го прости Емил Димитров Димитър Младенов Георги Георгиев Илия Вълов Емил Костадинов Любо Пенев и най добрият ХРИСТО СТОИЧКОВ...да ме простят тия които не съм написал.Никога няма да забравя мачовете с Ливърпул Байерн Нотингам и с много други.Не съм гледал само тоя с Нотингам.Няма да забравя как изглеждаше София преди по време и след мачовете.Няма как да забравя радостта в очите на хората песните факлите.Няма как да забравя как хората се катереха по тополите за да гледат мача а който е бил на стадиона знае какво е кеф.Всичките тези футболисти са дали много не само на ЦСКА а и на България.На мачове на Левски не съм ходил гледал съм ги само срещу ЦСКА.Но те са нашия истински уважаван и достоен противник.Говоря за истинските левскари а не за лумпените наркомани от Люлин.
      Левски също имаше страхотни играчи Боби Михайлов Наско Сираков Божидар Искренов Павел Панов Кирил Ивков Емил Спасов.Футболистите на Левски също много са дали на България.А Наско Сираков се оказа и голям човек и не плювна по ЦСКА когато бяхме повалени...дори напротив.Това не се забравя.Днес ЦСКА се опитва да се възроди Левски и там състоянието не е цветущо....И на сцената излезе един тарикат един мошеник гелосан който разсипва и Левски и ЦСКА заради егото си.Едно дребно човече крадливо което не развива български футболисти а купува бразилски мангали с цел търговия.БФС и държавата вместо да вземат мерки му позволяват да унищожава българският футбол и да върти гнусната си търговия.ЦСКА и Левски са национални символи и не може да се затриват заради един крадлив фирмаджия.Хора софиянци осъзнайте се бе не ходете на мачовете на Каптагон Разград или ако ходите освиркайте ги.Умрях си от кеф Левски като им го начука в последната минута.Сега и ЦСКА трябва да ги размаже.И да се сложи край на това нещастно отборче с два рейса платени фенове.Да си ритат у Разград.
      Last edited by power grid; 19.08.2016, 13:52.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
        Е, то и тук под 4-5 хиляди зрители нямаше да се пада, а срещу ФК Лесна и чорбата по 10 хиляди, ама .....

Затова май ще изпаднем. Как да играеш цял полусезон все гост с 50 души агитка
        Марандитко ти като играят Локо Горна Оряховица и ЦСКА за кого си?

Коментар

То и тук нищо още не е започнало, понеже днес избраха изпълнител и срок 45 дни да се завърши.

Просто нашата документация беше най-напред, после вашата и накрая е Тича във Варна. Но там пък племенниците ми казаха, че тече луд ремонт на целия Юри Гагарин, така че не знам какво става. Черно море уж си е на Тича
          Не знам АКО наистина въпросния стадион Варна (бивш Юрий Гагарин) се построи!
          До сега играта на "моряците" беше изцяло подредена в съответствие със селското им стадионче - ритане/блъскане/мачкане на гостуващите отбори! И разбира се съдии, които не знаят какво е това картон и защо има два в джобчето им!

Ако трябва да играят на голям хубав терен сигурно още първата година ще изпаднат!

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
            Прав си, сега се сещам за тия срокове за поръчките, документи, и т.н. условности, които явно трябва да се спазят но заради които в момента на мачовете ни ходят по 500 човека вместо по 7-8 хиляди Както и да е, важното е да сме в челото доколкото можем и да играем Футбол
            Е, то и тук под 4-5 хиляди зрители нямаше да се пада, а срещу ФК Лесна и чорбата по 10 хиляди, ама .....

Затова май ще изпаднем. Как да играеш цял полусезон все гост с 50 души агитка

Коментар

• 168 прожектора ще осветяват стадион „Локомотив”
              http://www.borbabg.com/2016/08/18/16...-%d0%bb%d0%be/

Любопитно е, че фирмата победител е правила терените на националния стадион „В. Левски”, „Българска армия”, „Литекс” в Ловеч, „Берое” в Стара Загора и т.н.

П.П. Ако ти е интересно прегледай. Нещо такова трябва да стане и вашия, но е малко по-голям от тук. Вашият е 19 хиляди места, а тукашния само 13.

Коментар

То и тук нищо още не е започнало, понеже днес избраха изпълнител и срок 45 дни да се завърши.

Просто нашата документация беше най-напред, после вашата и накрая е Тича във Варна. Но там пък племенниците ми казаха, че тече луд ремонт на целия Юри Гагарин, така че не знам какво става. Черно море уж си е на Тича
                Прав си, сега се сещам за тия срокове за поръчките, документи, и т.н. условности, които явно трябва да се спазят но заради които в момента на мачовете ни ходят по 500 човека вместо по 7-8 хиляди Както и да е, важното е да сме в челото доколкото можем и да играем Футбол

Коментар

Ние както се очертава ще домакинстваме на Лудогорец в Разград

А кво става с тоя милион дет ни е за ремонти един Господ знае. Утре ша мина край стадиона да видя дали се случва нещо

Коментар

Ще ни биете, бре. Тоя Червенков ли е, Кафенкоф ли е осра целия стил на Докото. По-рано поне денсехме нападателен футбол. Вкарваха ни, ама ние повече. Сега цъкат топката в своята половина и чакат времето да мине

П.П. Нашият стадион октомври месец е готов ( трева и осветление ). Вие му мислете у Руси
                    Ние както се очертава ще домакинстваме на Лудогорец в Разград

А кво става с тоя милион дет ни е за ремонти един Господ знае. Утре ша мина край стадиона да видя дали се случва нещо

Коментар

У Пловдив бре, дето утре ша се опитаме да ви бием за сефте, и аз не знам от кога
                      Ще ни биете, бре. Тоя Червенков ли е, Кафенкоф ли е осра целия стил на Докото. По-рано поне денсехме нападателен футбол. Вкарваха ни, ама ние повече. Сега цъкат топката в своята половина и чакат времето да мине

П.П. Нашият стадион октомври месец е готов ( трева и осветление ). Вие му мислете у Руси

Коментар

Е, къде ще ритате? И двата плевенски стадиона мязат на Алепо след бомбардировка
                        У Пловдив бре, дето утре ша се опитаме да ви бием за сефте, и аз не знам от кога

Коментар

Ми ако требе ше ритаме на пръдището у село.

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
                            Ми ако това се случи ставам фен на Спартак Плевен и мача с ЦСКА приключва

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                              Никога не казвай "Никога"!
                              Да не стана така вашия нов благодетел да влезе в затвора например и както се появи, така и да изчезне ЦСКА-София...а след година Киро Гела да преименува Лудогорец на ЦСКА-Разград ...
                              Ми ако това се случи ставам фен на Спартак Плевен и мача с ЦСКА приключва

Коментар

• Наш Гъргор отнесе и пияницата и май ще е дотук. Не виждам как ще мине през Цонга или Стив Джонсън ( без значение кой ще е от тях )
                                Last edited by marandi; 18.08.2016, 20:03.

Коментар

Working...
                                X