IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Чакам феновете на Аналчето да кажат нещо за мача снощи - съдията, това-онова Разбира се, подготвил съм им опорна точка - Велбека е манаф, там така са ги учили. Лонг лив сър Венго, все той да е начело. Урааа
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Click image for larger version

Name:	Messi.jpg
Views:	1
Size:	24.3 КБ
ID:	3312099
      fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• да
        Click image for larger version

Name:	147.jpg
Size:	86.0 КБ
ID:	3312095

Коментар

• не гледах мача снощи, бях го играл на точен - 3:1 и 4:1, но чукотките не са успели да вкарат гол, а прочетох, че са забили 2 греди и са имали претенция за дузпа. Здраве да е, довечера ще пробвам ливадите от анал каква поредна футболна драма ще сътворят, макар че милан са пълна трагедия, ако не заспя отново де
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• МЕСИ не можел да го мушка на чукотки ................... нали така пеехте, хейтъри ................ къде сте сега?

Коментар

• то бива, бива, но два пъти да му го мушнеш между краката в един мач...

еб@си и подигравката ................ чак ми е жал за чукчетата на абрамчик...

Коментар

• МЕСИ пак ги разпори ............. сега ще мълчат, ще гълтат и ще си шият разпорените си задни части

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение

Ще видим....Севилци не би следвало да ни затруднят - гледах ги срещу Валенсия през уикенда - вратарче дето може само да носи шпайковете на ДДГ ги удържа без гол...така че би следвало да си бием рутинно, ама знаеш ли - топка е, върти се!
                  Ама се е завъртяла!!!

Коментар

• Click image for larger version

Name:	alex-myki.jpg
Size:	23.9 КБ
ID:	3311535

Коментар

• Тъп мач, замина ми печалбата от 350 кинта, че го бях играл за отстраняване на Юнайтед. Просто не натиснаха достатъчно и по-важното - тази фалшива деветка в лицето на къдравото шиле Фелайни им опропасти мача. Като добавим, че в зашита са дантела, ама пълна дантела, и то отече. Но най-вече повлия фактът, че биха в един ултра безсмислен мач ливадите от мръсния сайд и си повярваха малко повече - ако там бяха спускали топката за 0:0, сега щяха спокойно да са на 1/4 финал, но нъцки, сами се биха. Жалко, почвам леко да си променям мнението за Моу - явно се поизчерпа или поне така изглежда към момента...

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

Ами като играеха за 0:0 в редовното време така се получава.Господ мъдро ги наказа.
                        Моу игра за 1 на мъка...ама така стана че Монтела го излъга - пусна бързия си нападател като резерва 20 минути преди края и той вкара реално първото им голово положение в мача!...и мача свърши!

Коментар

А дано...ама надали! Голяма излагация!!!
                          Ами като играеха за 0:0 в редовното време така се получава.Господ мъдро ги наказа.

Коментар

• А дано...ама надали! Голяма излагация!!!

Коментар

...и все пак - удържахме никой от едно от най-добрите нападения в Премиершипа да не ни вкара гол...така че сме железни отзад!
                              ПП Важното е броя на головете да е > от броя на авто-головете!
                              A дано, пожелавам ви го Че съм и пристрастен заради един залог

Коментар

• ...и все пак - удържахме никой от едно от най-добрите нападения в Премиершипа да не ни вкара гол...така че сме железни отзад!
                                ПП Важното е броя на головете да е > от броя на авто-головете!

Коментар

Working...
                                X