If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Една минута ми трябваше да се сетя, че това не е мастика и бира, а мастурбира
Абе уж толкова патърдия се вдига за пустата свобода на словото, а някои хора сами се цензурират.
Ама за св*рката го разбра, нали?! От раз предполагам.
Вероятно лирическият герой е гей, тъй като при толкова самодиви пита: „… кажи ми , сестро де е Караджата“. (Из съчинение на тема: „Посланието на поета в „Хаджи Димитър“ )
Балканджи Йово е жестоко и ситно накълцан от злите турци…
Кирил и Методи са двама братя близнаци, единият от който е кръгъл сирак (ученическо съчинение)
Големият град направил Павел ненормален, благодарение на това умряла жена му (съчинение)
Една минута ми трябваше да се сетя, че това не е мастика и бира, а мастурбира
Абе уж толкова патърдия се вдига за пустата свобода на словото, а някои хора сами се цензурират.
Тъщата на Вуте се прибира от пазар и го заварва бесен и да си опакова куфарите...
-Какво става тука? – пита тъщата...
-Какво ли? Изпратих и-мейл на дъщеря ти че се прибирам по-рано от риболов, идвам и я заварвам в леглото с Нане! Край! Искам развод!
Тъщата го успокоява:
-Чакай малко…нещо не е наред…Пена не е такава…нека говоря с нея, първо...
След малко тъщата се връща от кухнята усмихната:
-Казах ти че нещо не е наред…не си платил интернета…не е получила и-мейла...
На търг в Глазгоу богат американец съобщил, че си е загубил портфейла, в който има $10000 и ще даде награда от $100 на човека, който го намери.
От дъното на залата се чул шотландски акцент:
- Аз давам $150!..
Д-р Петров започва работа в нова болница. Д-р Иванов го развежда. Минават покрай една стая и в нея един пациент маст**бира.
- Какво е това? - попитал д-р Петров.
- Пациентът страда от болест при която трябва да маст**бира 58 пъти дневно, в противен случай топките му ще се пръснат. - отговорил д-р Иванов.
Продължили и в следващата стая една медицинска сестра правела св**ка на друг пациент.
- Господи! Какво става? - възмутено попитал д-р. Петров.
- Същото състояние, като предния пациент, но по-добро здравно осигуряване.
Коментар