IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• “Μαματα ςι ε εδαλο” - гръцка поговорка

Коментар

• Ловец в кръчма разправя за последния лов на патици:
      -Много патици,много нещо. Само стрелям,а те падат и вдигат краката, аз стрелям те падат и вдигат краката...
      Звъннал му телефона и говорил с жена си 30 мин. После решил да довърши,но забравил до къде бил стигнал с разказа и попитал:
      -И до къде бях стигнал?
      -До там дето вдигат краката.-подсказал слушател.
      -Че като ги хванах...че...еб..не,еб..не...

Коментар

• Художник рисува картина и я носи в галерия за продажба.
        Галеристът го пита:
        - Как се казва картината?
        - "Във Враца"...
        - Аха ... А, какви са тези голи тела?
        - Това са жена ми и комшията ...
        - А, Вие къде сте?
        - Във Враца ...

Коментар

• Две статуи стоят в парка и се гледат влюбено...
          Прелита добър вълшебник и ги вижда.
          "Аз трябва да направя нещо за тях!" си мисли вълшебникът.
          "Ще ги съживя за половин час да се порадват на живота!"
          Съживил вълшебникът статуите и още преди да им каже нещо те хоп - в храстите.
          Усмихнал се доволен вълшебникът, и почнал да слуша замечтано звуците на борба, които долитали.
          След 15 минути изскочили запъхтени статуите, целите в трева, листа, пера...
          - Но вие имате още 15 минути - казал вълшебника - радвайте се!
          - Добре, - казала мъжката статуя и се обърнала към женската:
          - Хайде, бързо. Обаче този път ти ще държиш гълъба, докато аз му сера на главата.

Коментар

• Тъй рече Бойко
            Деян Копчев
            Жена ми е навита и зимата да ходи на море - ако тъй каже Бойко и ако отнякъде изпаднат парици.
            Прибрах се и заварих жена ми да си стяга багажа. Напуска ме, помислих си и за части от секундата се натъжих.

- Накъде така, гълъбче? - попитах я.

- Към родното черноморие - отговори тя без да ме поглежда. - Не чу ли Бойко какво каза?

Мислех да й обясня, че не слушам какво казва Бойко, стига ми само да го гледам как говори, за да се разтопя като топка сладолед, изтървана на плажа... Естествено, не казах нищо - навик, придобит от годините, прекарани в брак.

- Бойко заръча да летуваме в България - каза жена ми, - да стимулираме там нещо икономиката ли, какво ли, не разбрах, но щом го е казал, правилно е! - и продължи да пъха неща в сака си.

- Патенце - вметнах аз, - месец април е, ще ти замръзнат кълчиците на плажа по това време. Виж в Гърция може и да става, но...

Внезапно жена ми се ококори като щангист, задиша тежко.

- Да не съм чула за Гърция! - процеди през зъби тя. - Родоотстъпник такъв! Майцепродавец! Отцегубител! Точно от такива като теб ни е срам с Бойко!

Тонът й беше толкова опустошителен, че се усетих как инстинктивно заотстъпвам назад. Чак когато гърбът ми опря секцията, проговорих:

- Трюфелче, имах предвид, че ще ни е студено сега, да отидем поне в края на май...

- Не! - отсече жена ми и за момент ми заприлича на свиреп домоуправител, който моля за отсрочка за портиерските. - Щом Бойко го каза сега, значи отиваме сега! Той не говори току-така, важното е да има кой да го чуе!

Жена ми толкова стръвно се вслушваше във всичко казано от Бойко, че понякога ми се искаше да се запозная с него, само за да го помоля да съобщи в ефир, че мусаката се сервира топла, а супата топчета не се прави само от картоф, защото тогава се казва картофена.

- Геврече - направих пореден опит аз, - предполагам, че Бойко го е казал сега, но е имал предвид лятото, разбираш ли?

Жена ми, като мляко на котлон, кипна изведнъж.

- Ти ли ще ми кажеш какво е имал предвид Бойко, бе, тъпунгер!? Я се виж!

Огледах се. Ми, добре си бях, какво? Нито едно леке, весело шкембенце, айде моля ти се, започвах да се нервирам вече.

- Виж какво... - понечих да направя ядна забележка аз, но жена ми прекъсна ентусиазма ми в зародиш.

- Още една дума и ще викна мама да летува с нас!

Очите ми се наляха с ужас, изпънах се като гвардеец, помислих си дали и да не козирувам, но ми се строи прекалено.

- Дръж това! - тикна ми някакъв списък жена ми. - Тия неща да ги купиш за морето, искам почивката ни да е незабравима, искам Бойко да се гордее с нас, ясно ли е?

Послушно зачетох. Плакат с хавайски мотив. Противогаз. Кубинки...

- Мило мишленце, какви са тия неща - погледнах я аз.

- А да - сети се нещо тя, издърпа ми листа и записа: Отрова за мишки мутанти.

Вече съвсем се шашнах - на море ли отивахме или на екстремна екскурзия в Чернобил?

- Ще ми кажеш ли за какво е всичко това? - примолих се аз.

- Ей, права беше мама като ми каза навремето, че си тъп, а това не се лекувало! - въздъхна жена ми. - Отровата за мишки е за в бунгалото, няма докато спим да ни гризат мишките! Плакатът с хавайски мотив е за прозореца на бунгалото - да не се налага да гледаме мръсотията отвън. Противогазът е за тоалетните - да не се задушим по време на почивката и да станем за резил. А кубинките са за плажа - знаеш, че дюните са пълни с боклуци и стъкла, да не сме луди да ходим боси, та да си изпонарежем артериите...

Нямаше как да не призная, че в списъка й имаше смисъл. Чак когато вече бях слязъл с асансьора до долу обаче, прибрал списъка в задния си джоб, внезапно се сетих, че ние всъщност нямахме никакви пари - какво море, какви пет лева?!

http://www.segabg.com/article.php?id...MRYZY.facebook

Коментар

• Наще бичета: https://www.facebook.com/monikakruse...2683849286423/

Коментар

• Първият дрон бил Карлсон
                Yeah

Коментар

• -Отче, вчера жена ми е идвала да се изповядва пред теб... Изневерява ли ми? Моля те, кажи ми!
                  -Не мога! Има тайна на изповедтта, така че - върви си с мир, елене наш!

Коментар

• Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• - Добър ден, искам да запазя круиз за себе си и съпругата ми.
                      - Разбира се, господине. Какви са изискванията - отделни легла, отделна каюта?
                      - Отделни кораби!..
                      Абе направо отделни морета..

Коментар

• "Ученикът, смаял САЩ: Бих се върнал в България".
                        ... смая и България.
                        Всички вицове от днес:http://daniivanov.blogspot.com/2015/04/2015_15.html

Коментар

• http://www.dnes.bg/mish-mash/2015/04...,image17#photo

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                            Знаете ли защо истинските мъже се возят в големи джипове с тъмни стъкла?
                            За да не им се виждат сълзите, докато слушат Тони Стораро
                            Остави ме нека се напия
                            изтрезнея ли ще се убия.

Нека пием двамата тогава
                            но да страдаш - тя не заслужава!
                            Музика и поезия се сливат в едно. Тони Стораро, легендата на българския попфолк

Коментар

• Знаете ли защо истинските мъже се возят в големи джипове с тъмни стъкла?
                              За да не им се виждат сълзите, докато слушат Тони Стораро
                              Yeah

Коментар

• Малко сомалийче говори на свой приятел:
                                - Егати гладорията е тук в Сомалия. А разправят, че в България, децата ги водят от училище на морето. Там на плажа им дават да ядат сандвичи и всякакви други вкусотии. Направо ми писна тук и ще плувам към България.
                                Тръгва той с плуване. Минава Червено море и губи 4 килограма от теглото си, след това преплува Суецкия канал и губи още 2 килограма, пресича Средиземно море и тн. Цялото плуване му отнема 10 килограма. Накрая, останал само кожа и кости, изплува на българския бряг и се смесва с децата от едно училище, които са там на лагер.
                                Идва учителката и пита:
                                - Деца, има ли някое от вас, което не е яло?
                                Сомалийчето:
                                - АЗ! АЗ! АЗ! АЗ!
                                Учителката:
                                - Тогава само ти можеш да влизаш, да се къпеш....

Коментар

Working...
                                X