IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ангела Меркел притеснена се обажда на Бат Бойко:
    – Помагай Бойко! Избори наближават, опозицията ми се точи, заради тия бежанци рейтинга ми много пострада и се очертава да изпадна до втора политическа сила.
    – Нямаш проблеми Ангелче! Ей сега се обаждам на Цецо и ти го пращам. Ти само го посрещни на летището и после го остави, той си знае какво да прави.
    Минават изборите и заминават. Бате Бойко чака Меркел да му се обади, обаче тя не се сеща. Решил той да види каква е тая работа, да не се е издънил нещо Цецо и звъни на Ангела.
    – Алоооу фрау началник! Кво стана бе, що не се обаждаш? Минаха ли изборите в Германия, спечели ли абсолютното мнозинство?
    – Амиии... Виж сега Бойко... Не спечелих никакво мнозинство. Останах втора...
    – Е, как така? Това не е възможно! Кой спечели?
    – Кой спечели ли питаш...? Ами ГЕРБ спечели... Г-Е-Р-Б...!!
    Vanitas vanitatum...

Коментар

• Ромите в Сливен са против "електрическото гласуване" - не харесвали партията "референдум"...

Коментар

• След вчерашния театър се сещам за един актуален виц:

Отива Волен Сидеров в едно село по сигнал, че някакъв дядо отглежда канабис. Влиза Волен в двора, извадил си депутатската карта и вика на дядото
        - Настоявам да огледам нивите ти, ти си производител на наркотици!
        - Няма проблеми-казва дядото - гледай, проверявай, само в онази нива не ходи..
        - Ти ли ще ми кажеш къде да ходя?! Я виж тази карта - аз съм депутат, мога да ходя където си искам!
        - Няма проблеми-кротко му казва старецът- ходи, проверявай, само в тази нивичка, недей...
        Навирил му депутата Сидеров картата си в лицето му и крещи:
        - С тази карта никой не може да ме спре!!
        Въздъхнал дядото и се отместил...

След 5 минути: бяга Волен, краката му едва докосват земята, и крещи нечовешки... зад него мощно и сигурно го догонва едър бик...
        Дядото, се облегнал на високата ограда, запалил си цигара и вика на Сидеров - КАРТАТА, ПОКАЖИ СИ КАРТАТААА...

Коментар

• https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net...8f&oe=56B4F91A

Коментар

• Бисери на вота: Ромите в Сливен са против "електрическото гласуване".
            Всички вицове от днес: http://daniivanov.blogspot.bg/2015/10/2015_26.html

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                19:35 - Вече 95% от продалите гласовете си са изхарчили парите и започват да се оплакват, че ги управляват ла*нари и затова са бедни.
                Малко се пие в тази държава! И за това е отговорно рядкото провеждане на избори. Трезвеници!!!

Коментар

• 19:35 - Вече 95% от продалите гласовете си са изхарчили парите и започват да се оплакват, че ги управляват ла*нари и затова са бедни.
                  Last edited by Amsterdamm; 25.10.2015, 21:18.

Коментар

• 03:00. Пиян чука на вратата. Отваря му сънен мъж:
                    - Кажи, брaто!
                    - Миии... aз.. .тyкъъъ... ce прибирам...
                    - Това, нe e твойта къща! - и тръшвa врaтaтa.
                    Cлeд 10минyти...
                    - Пaк ли ти бe...
                    - Aз... тyкa... вкъщи...
                    - Нaли ти кaзaх бe, брaто! Товa e мойта къща! Твоято e дрyгaдe! Бeгaй, лeгaй cи тaм! - и прaaac врaтaтa...
                    Cлeд 10 минyти пaк ce чyкa! Оня отвaря нeрвeн:
                    - Кaжи бe, дe'eбa...
                    - Aбe,и'aм eдин въпроc. Кaк мо'e ти дa живeeш нa'ceкъдe, a aз никъдe?

Коментар

• Първоначално изпратено от jujanik Разгледай мнение
                      Един уролог казва на друг:
                      - Бях на екскурзия в Брюксел. Видях статуята "Пикаещото момче". Не ми хареса, лицето някакво измъчено, а струята слаба.
                      - А ти какво искаш? Толкова години без движение, голо на улицата. Мисля, че всичко е ясно - хроничен простатит.
                      'бе направо си е за клинична пътека по НЗОК момчето!!
                      "Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!

Коментар

• http://www.blitz.bg/news/article/370208
                        Похотлив полицай иска от мотористка да подуши бикините й вместо да я глоби
                        Стръжът на реда настоявал да оближе и краката на нарушителката

Коментар

• Как да се държим в деня на изборите

(основни правила)

Важно е да се помни, че денят на изборите е единственият ден, когато мъже и жени ползват една и съща кабинка.

1. Влезте спокойно в кабинката, хартия ще ви дадат предварително.
                          2. Ако около кабинката забележите наблюдател, не се впрягайте - всеки си има своите слабости.
                          3. Ако в кабинката видите мухи, не се притеснявайте - това е просто съвпадение!
                          4. Не се притеснявайте от желанията си - това го правят всички!
                          5. Постарайте се да вършите всичко тихо. Помнете - много хора страдат мълчаливо.
                          6. Като свършите работата си, ще изпитате огромно облекчение.
                          7. Използваната хартия хвърлете в урната.
                          8. Непременно идете на избори - иначе ще ви се наложи да търпите цели четири години.
                          9. След всичко това добре си измийте ръцете с антибактериален сапун. Помнете: политиката е мръсна работа!
                          Last edited by Topchiqta; 24.10.2015, 01:54.

Коментар

• По какво си приличат изборите и играта “Тука има - тука нема”?

1. Организаторите изглеждат винаги като ужасно почтени и честни хора.
                            2. Организаторите обещават всичко да бъде честно.
                            3. Организаторите обещават лека печалба.
                            4. Правилата са много прости.
                            5. Участието отнема съвсем малко време.
                            6. И отгоре на всичко е леко и приятно.
                            7. Неучастващите смятат участващите за идиоти.
                            8. Оборудването е много просто и задължително се проверява дали няма нещо скрито в него.
                            9. Всичко се прави слепешката.
                            10. Накрая обявяват победителя.
                            11. Държавата се прави, че няма нищо общо с организаторите.
                            12. Ние пък не знаем кой стои зад организаторите.
                            13. Както и да играеш, накрая губиш.
                            14. Да се лови за ръката нечестен организатор е опасно за вашето здраве!
                            15. Накрая всички разбират, че са ги прекарали, но не могат да разберат как.
                            16. Като ни прекарат веднъж, след това тичаме да играем пак.
                            Last edited by Topchiqta; 24.10.2015, 01:54.

Коментар

• Кандидат- кмет чака в кабинета си резултатите от изборите.
                              Съобщават му че е избран, той грабва телефона и бърза да зарадва майка си:
                              - Мамо, избраха ме!
                              - Браво, моето момче! Да не лъжеш?
                              - Мамо, не почвай и ти...

Коментар

• Двама българи просяци в Западна Европа:
                                – Не мога да разбера, защо всички ти дават на теб и всяка вечер се прибираш с джобове, пълни с пари, а на мен ми оставят много по-малко.
                                – Я да видя, какво ти пише на картона?
                                – Ами, ето:
                                – „Болен съм, безработен, баща на четири деца. Моля, помогнете!“
                                – Ето тук ти е грешката. Аз прося с надпис:
                                „Не ми стигат само 10 евро, за да се върна в България.“
                                „Нямам да предложа нищо друго освен кръв, тежък труд, сълзи и пот”

Коментар

Working...
                                X