IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Скалното катерене е единственият най-бавен, най-труден и най-опасен начин да стигнеш там, където нямаш никаква работа!

Коментар

• През 1983 година ни казваха , че след 50 г ще живеем по-добре.
      А сега стана ясно , че преди 50 г сме живели по-добра...

Коментар

• Вкисналото прясно мляко ще прочисти организма ви по начин, по който никоя ''Активия'' не може!

- Докторе какво да ям, за да отслабна?
        - Нещо с изтекъл срок на годност!

Коментар

• Click image for larger version

Name:	1684419317561.jpg
Views:	1
Size:	39.3 КБ
ID:	4066905

Коментар

• - Извинете, сър, казвам се Ребека Смит, от CNN. Как се казвате?
            - Мойсей Файнберг.
            - Кажете, сър, колко години вече идвате да се молите пред Стената на плача?
            - 70 години вече.
            - 70 години! Но това е невероятно! Кажете, моля, за какво се молите на Бога?
            - Моля се за мир между християни, евреи и мюсюлмани. Да няма войни и ненавист между хората. Моля се нашите деца да израснат в безопасност като хора, които се обичат един друг, и са отговорни за постъпките си. Моля се на Бога политиците винаги да говорят истината и да поставят интересите на народа над своите собствени...
            - И какво е чувството Ви след 70 години молитви?
            - Имам чувството, че говоря със стена...
            Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
            ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• Толкова сме назад от другите държави, че колите нов внос като тръгнат от Германия на 300 хил. км идват тука на 80 хил. км.

Коментар

• На времето разправяхме вицове за Иванчо и Марийка, а сега вижте ги - единия главен прокурор, другата еврокомисар и министър председател ще става.
                Last edited by mathematician; 19.05.2023, 20:23.

Коментар

• Тя толкова силно се влюби в него, че му роди син само два месеца ,след като се запознаха.

Коментар

• Лидия Божилова

20 ч. ·
                    В медицинския факултет, професорът се обръща към студент и пита:
                    - Колко бъбрека имаме?
                    - Четири! - му отговаря той.
                    - Четири?! - възкликва професорът, който е бил от тези арогантни хора, които изпитват удоволствие да подчертават грешките на другите.
                    - Донеси малко трева, защото в стаята имаме магаре ! - заповядал професорът на своя асистент.
                    - И кафе за мен!- допълнил студента
                    Професорът бил толкова ядосан, че го изгонил от залата.
                    Студентът бил хумористът Aparicio Torelly Aporelly (1895-1971), известен като "Baron de ltararé". А на излизане, отново имал наглостта да поправи разярения си професор:
                    - Попитахте ме колко бъбрека имаме? Имаме четири бъбрека - два мои и два Ваши. "Ние" е израз, използван за множествено число. Насладете се на храната си и се насладете на тревата.
                    Животът изисква много повече разбиране от знанието. Понякога хора, които имат повече знания или вярват, че ги имат, се чувстват, че имат право да подценяват и унижават другите.

Коментар

• Рижа кака споделя с приятелки:
                      - Некъв изухляк ми се лези: - Маце, много ти ръждив покрива!!!
                      - Ей отворко, му викам, под ръждясал покрив, само влажна маза ще откриеш!!!

Коментар

• ПАРИТЕ НЕ РАЗВАЛЯТ.ПРОСТО АКО СИ ПИЧ,ТЕ ПРАВЯТ ОЩЕ ПО ГОЛЯМ ПИЧ.АКО СИ Г*З, ТЕ ПРАВЯТ ОЩЕ ПО-ГОЛЯМ Г*З...

Коментар

• Имам питане, защо и викат още катеричка? Нито е пухкава, нито е рунтава!?

Коментар

• Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнение
                              Peter Karaivanov

6 ч. ·
                              Снощи возя един украинец. По едно време на светофара до нас спира патрулка - Опел Астра на около 20г. Украинеца ужасен ме пита, това ли са колите на полицията ни. Да му отговарям аз.
                              А в Украйна, казва ми той, всички полицейски коли са Тойота Приус хибрид. Държава във война.
                              За смях е тая полиция. Тойота приус си е чисто женски автомобил. С тойота приус могат да отидат на маникюр.

Коментар

• Пълнолуние
                                Безсъница
                                Броя овце.
                                По едно време една ми вика ВРЕМЕ Е ЗА ЗАКУСКА

Коментар

Working...
                                X