If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Первым британцем, который попался за превышение скорости, был Уолтер Арнольд. 28 января 1896 года, несмотря на ограничение в 3 км/ч, его автомобиль превысил скорость в 4 раза. Доблестный полицейский начал погоню на велосипеде и поймал хулигана.
С какво ли са измерили превишението на скоростта ?
Первым британцем, который попался за превышение скорости, был Уолтер Арнольд. 28 января 1896 года, несмотря на ограничение в 3 км/ч, его автомобиль превысил скорость в 4 раза. Доблестный полицейский начал погоню на велосипеде и поймал хулигана.
Сърби младоженци, непосредствено след сватбата, мъжът казва:
- Жена, я сакам да ти кажувам нешто. Сакам да знаеш, че кога играе Цървена звезда мене ме нема по 3 дена, кога пее Лепа Брена ме нема по 1 ден, кога седнем да пием со приятели ме нема по цела седмица!
Жената казва на свой ред: - Мъжо, срце мое, и я имам да ти казувам нешто: всеки ден в 10.30 я се йебем! Има те, нема те-я се йебем!
Депутат блъснал двама на пешеходна пътека. Пита адвоката си:
- Какви ще бъдат последствията?
- За този, който счупи с глава предното стъкло - пет години за нападение и увреждане на чужда собственост. А другият, който отхвръкна в канавката, може да получи до осем години - опитал е да се укрие ..
Коментар