Дете, прекарало лятото при баба и дядо на село, може да мери кръвно по-добре от личният лекар.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове (2)
Collapse
X
-
Добро утро!!! Усмихнете се ......
Една жена имала три дъщери.Когато най-голямата се омъжила и се приготвила да заминава при съпруга си,майка и я помолила след време да и пише как е интимния и живот.Само след 2 дни получила писмо само с една дума:"Nescafe".
Майката нищо не разбрала ,но след няколко дена в един вестник срещнала рекламата на "Nescafe".
"Удоволствие до последната капка",и много се зарадвала за дъщеря си.
След време се омъжила и втората дъщеря и тя я помолила за същото.
На седмицата получила писмо :"Benson & Hedges". Майката започнала да търси рекламата за цигарите и скоро намерила текст: "Extra Long, King size", и също много се зарадвала.
Накрая дошъл ред и на най-малката дъщеря. След месец пристигнало писмо, само с една фраза: "British Airways". Майката намерила реклама на авиокомпанията и припаднала.Там пишело:
"Три пъти на ден,седем дни в седмицата, по всички направления"!
- 10 Харесвания
Коментар
-
У нас, у вас!? ...... Ай да му се невиди!!!
От стая на крайморски хотел в Златни пясъци , пада ПОЛУГОЛ мъж.
Жената от стаята (чужденка) дава показания пред полицията:
- Вечерям в ресторанта, а от съседната маса ми НАМИГА българин-както е прието у ВАС!
Поканих го на моята маса-както е прието у НАС!
След вечеря ме изпрати до хотела, но започна да ме тегли към храстите - както е прието у ВАС !
Поканих го в моята стая - както е прието у НАС!
Предложих му да се съблечем - както е прието у НАС, но той остана по ПОТНИК и ЧОРАПИ - както е прието у ВАС!
Казах му да се изкъпем - както е прието у НАС , но той отказа, защото се е бил къпал в НЕДЕЛЯ - както е прието у ВАС!
Влезе съпругът ми и им предложих да се запознаят - както е прието у НАС, но той СКОЧИ през прозореца - както е прието у ВАС...
- 13 Харесвания
Коментар
Коментар