IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 888 Разгледай мнение
    ЕС забранява снежните човеци, били "расизъм"...

http://gudelnews.com/index.php/2016-...i-bili-rasizam
    Ей, значи, като почнете да цитирате сайтове тип НеНовините като Светото писание и си умирам да се хиля - пусне някой бъзик, пък после се появят поне 50% вярващи, че новината е истинска - то това си е направо бисер и виц едновременно. Ми тос и го пише - гъдел нюз е източника

Eто ви подобна

А тази е даже и истинска - so very true

И за да не ме обявите за либераст (пази, Боже), да кажа, че изборът на мис Хелзинки е точно тази толерастия на макс - избор на човек не защото отговоря на критериите да спечели даден конкурс, а защото е с определн цвят на кожата (иначе е грозна като г@з). Това е черен расизъм, но практикуван от бели - колко жалко...
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Забранява се бялата сперма - расиска е
      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

нЕма нужда от това. По-добре да забранят да вали сняг, или най-малкото да не е бял а малко по-политкоректен.
        То така илк инак скоро само ще си стане и въжделението на вносителите ще се изпълни автоматически.

Коментар

А пък зебрите да се задължат да раждат зебърчета на карета. Имало по-големи идиоти от нашите. Но понеже не са чак такива интриганти, едва ли ще им мине снежковската реформа.
          П.п. Малко извън темата: Подобни кретении подбуждат и представляват расизъм.
          Връщам се в темата: Жълтите снежковци ще мож се произвеждат с опикаване. За по-мургавичките не ми се мисли.

Коментар

• В късна вечер мъж чул шумове от гаража си. Веднага отишъл да провери какво се случва и зърнал група крадци, които се промъкват в гаража му.
            Веднага хванал телефона си и звъннал на полицията.
            - Моля ви, елате веднага, в гаража ми има крадци!
            - Моля изчакайте, в момента нямаме свободни автомобили, които да пристигнат до вас. Ще ви изпратим кола при първа възможност. - отговорили от полицията и затворили телефона.
            Мъжът се притеснил, не знаел какво да прави. След малко се звъни в полицията отново:
            - Здравейте, аз съм мъжът, който се обади за крадците в гаража преди малко. Не бързайте. Застрелях ги всичките!
            Една минута по-късно на адреса пристигнали 6 полицейски коли и един хеликоптер.
            Полицаите отворили гаража и видели крадците, които в този момент грабели вещите на мъжа.
            - Стори ни се казахте, че сте ги застреляли? - казали полицаите.
            - А на мен ми се стори, че казахте, че нямате коли...

Коментар

• ЕС забранява снежните човеци, били "расизъм"...

Коментар

• Разговор във форум:
                - Колко струва медта в намотките на трансфорамторна подстанция ТСШВП-160/6?
                - 2 години общ режим.

Коментар

• Руснак звъни на приятеля си в Новосибирск:
                  - Как сте?
                  - Ами добре сме.
                  - Студено ли е при вас?
                  - Е, нали знаеш, студено е!
                  - Колко е в момента минус 50, минус 60 градуса?
                  - Ааа, няма такова нещо. Минус 15, минус 20 най-много!
                  - По телевизията казаха, че било минус 60!
                  - Ааа,ти за навън ли питаш ?..

Коментар

• Седнал на пейка в градския парк, бащата чете спортен вестник. - Таткооо... аз изядох един дъждовен червей - провиква се синчето му. - Ако си още гладен, изяж и една кифла - казва бащата, без да откъсва поглед от вестника...

Коментар

• 1-во правило за безопасност при употреба на BMW:
                      - Всяка сутрин, преди да изкараш BMW-то от гаража, изваждаш пръчката за маслото, забиваш я в снега и ако височината на снега е над чертичката MAX... BMW-то не излиза от гаража...
                      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Това е връх на толерастията
                        Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Мис Хелзинки

Коментар

• china steel? Click image for larger version

Name:	9a42e51a1ac3c827aa5ff03d17d437a6.jpg
Views:	1
Size:	14.9 КБ
ID:	3156962

Коментар

• Вълкът се промъкнал в къщата на бабата на Червената шапчица и я изял. След което легнал в леглото й, завил се презглава и заспал.
                              Горкият… Откъде да знае, че бабата имала толкова страстен дядо..

Коментар

• В банката написали "Ние вярваме в нашите клиенти", ама иначе вързали химикалката....

Коментар

Working...
                                X