IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Две приятелки във влака :
    – Добре де, муцка...! Щом мъжа ти не става, намери си любовник като мен - дето да те издържа с 1000€ на месец.
    – Е, мислих си го, ама къде ше намериш такъв тъпанар...?!
    – Тогава 2- ма, да ти дават по 500€. Или, знаеш кво...още по-лесно - 4-ма любовника по 250. Имам такава позната.
    Тогава мъжът до тях се намесва :
    – Извинете, че ви прекъсвам, ама... хайде когато стигнете до 5€ - мен не ме бърка да съм един от 200-те тъпанари...!

Коментар

• Шок! Турция се меси в изборите, които Русия провежда в страната ни
      http://milom.blog.bg/

Коментар

• В неделя на къде местим часовниците - един час напред или 50 години назад?!

Един час назад, но дано да не стане 50(70) години назад ; )

Коментар

• В неделя на къде местим часовниците - един час напред или 50 години назад?!

Коментар

• Ако имаше конкурс за най-тъпи вицове, преполагам кой щеше да бъде шеф на журито.

Коментар

• https://www.facebook.com/prass.press...type=3&theater

Коментар

• Двама македонци били в командировка в Мадрид. Свършили с ангажиментите и решили да гледат корида.
                Уредили се в ложите, на първия ред. Музика! Барабанен бой! Излиза тореадорът! Пускат разярен, огромен бик!!!
                В този момент, подведен от емоциите, единият македонец пада от ложата, право на арената. Бикът раздразнен, го подгонва....
                - Геле! Геле, бе! Не търчи толкоа бръже! Че добиеш инфаркт! - крещи другия от трибуната
                - Ти що сакаш бе!? Теле ли да добием!? - бягайки отвръща Геле..

Коментар

• Според социологическо проучване на ЕМ ПИ ЕМ БИ всички български мъже искат да правят групов с*кс, като 7% от тях искат да го правят с 2 жени, 8% с 3 жени, а останалите 85% искат да го турят на всички политици...

Коментар

• - Чичо Чарли, може ли да се забременее от анален секс?
                    - Разбира се, моето момче! Че как иначе са се родили всички тези хора, които ще гласуват за мутромилиционерите???..

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
                      Демокрацията ми отне косата, но ми даде килограми.
                      На мен ми отне изневиделица младостта, но ми даде търпение да кретам през средната възраст. Сега чекам се извърти некой нов авторитаризъм подходящ за третата възраст. Май съм по на печалба от следовниците на Корнелия, щото те посребряха през демокрацията.

Коментар

• Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Малко момиченце се прибира у дома и разказва на майка си:
                          - Представяш ли си, днеска Иванчо ме целуна по устните!
                          Майката, наполовина възмутена и наполовина учудена, пита:
                          - И как се случи това?
                          - Ами трудно, Мария и Светла го държаха.

Коментар

• Демокрацията ми отне косата, но ми даде килограми.

Коментар

• Предизборна среща на ГЕРБ.В залата народ...гербери ,симпатизанти,зяпачи. На трибуната Боко и Цецо.По едно време ,ненадейно се появява някакъв плъх и започва да бяга около официалните лица. Залата крещи "Убийте го,убийте го...." А един заспал се събужда и вика :" И Цецо,и ЦЕЦООО..."

Коментар

• Щатският прокурор пледира за жестока присъда над сериен убиец, канибал, банков обирджия, телефонен измамник, фалшификатор на пари, брутален изнасилвач на монахини и монаси, хакер и садист.
                                - Всичко това е един човек! – завърши прокурорът.
                                Притиснат до стената, съдията произнесе:
                                - Тежък момент от съдебната история на щата! Произнасям най-страшната присъда в моята практика. Осъждам Джон Смит на принудително заселване в България!
                                - По-добре електрически стол! – изрева подсъдимият.
                                – Съдът е подкупен!
                                - За обида към съда произнасям втора, вътрешна присъда. Освен заселване в България, да бъде принудително регистриран като едноличен търговец!
                                - Това е страшно! Не, това е нечовешко! По-добре газова камера! Съдията е българин!
                                - Аз съм потресен от тази обида! В моя плантаторски род винаги е имало славни каубои, картоиграчи, робовладелци и добри познавачи на уискито. Но българи – никога! Произнасям трета присъда: Освен със заселване и регистрация като едноличен търговец, осъждам Джон Смит да изтегли кредит от българска банка с български лихви!
                                Подсъдимият се свлече светкавично от страшен гърч. Получи троен инсулт, двустранен инфаркт и спукване на жлъчка едновременно...

Коментар

Working...
                                X