If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Пътувам си в метрото. До вратата стои пич с купия от iPhone 7 в ръка. И тогава при фразата "Внимание, вратите се затварят" някъв тарикат изтръгва кутията и избягва в тълпата. Вратите се затварят, влакчето тръгва. Фразата на собственика на кутията убива всички:
-Дейба, открадна хамстера!
Пътувам си в метрото. До вратата стои пич с купия от iPhone 7 в ръка. И тогава при фразата "Внимание, вратите се затварят" някъв тарикат изтръгва кутията и избягва в тълпата. Вратите се затварят, влакчето тръгва. Фразата на собственика на кутията убива всички:
-Дейба, открадна хамстера!
Имало един много добър човек - деня и нощя само добрини правел, но хората не оценявали какво той прави за тях и много често забравяли добрините му. Един ден добрякът се случил край вир, в който се давел човек и без да се замисли скочил, извадил го на брега, свестил го и го опънал. Човекът дошъл на себе си попитал:
- Видя, че се давя - спаси ме, добре, ама защо трябваше да ме опънеш?
- Да помниш, да ти е*а майката, да помниш....
Две момчета играят футбол в парка. Изведнъж някакво отвързало се куче налита на едното от тях. Другото вдига една намираща се наблизо греда, удря с нея кучето, чупи му врата и го убива. Минаващ наблизо спортен репортер става неволен свидетел на случката, отива до момчетата, вади бележник и започва да записва:
– Невръстен фен на ЦСКА спасява приятел от отвързал се звяр…
Момчето-спасител го прекъсва:
– Аз не съм от ЦСКА.
Репортерът започва отначало:
– Малък славист спасява приятел…
– Но аз не съм и от „Славия“ – заявява момчето.
– А от кои си тогава?
– От „Левски“, кои други? – заявява гордо фенът.
Журналистът пише:
– Малолетен престъпник убива домашен любимец…
Вчера се насрах. Буквално. В центъра.
Не е смешно. Голям, здрав, привидно интелигентен мъж напълни гащите. А ето как се случи това…
Вървя си аз по центъра, на никой не преча, никой не ми досажда на мен и изведнъж ми се припърдя. Аз обичам да си ги правя тия работи, пък и дядо все ми е казвал, че хубав човек лоши работи в него си не държал. А и обстановката си беше като по поръчка – студеничко, неоживено, на стъмняване… абе кеф! Пък и не съм аматьор в тая работа. Не че се хваля, ама вкъщи като пръдна и на съседите им се събират пердетата......
Бракоразводно дело. След шести пореден развод съдията пита:
- Защо толкова пъти се развеждате?
- Ами първата ми жена беше спортистка и постоянно викаше "Темпо темпо, по-бързо!" - та затова. Втората беше лекарка и постоянно повтаряше "На 6 часа по два пъти". Третата - зъболекарка и казваше "Няма да го вадим, има още време." Четвъртата - кондукторка не издържах на нейното "Влизай навътре - има още място." Петата - учителка и все казваше "Не съм доволна, можеш още." Шестата беше бензинджийка, все казваше "Вади маркуча и да си оправяме сметките." Със седмата ми е най-добре, защото е строителен инженер и ме разбира: "Няма страшно ако днес не стане, утре ще стане. Ако ти не го свършиш, има кой да го свърши."
По време на обиколка в психиатрична лечебница: – Този болен защо ридае така? – пита лекар колегата си. – Продал родината си. – А защо преживява така? – Не му платили.
Коментар