IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
    ЗЛАТЕН - Един поканил дама на кино. След филма я изпратил до тях и казал:
    – Благодаря. Беше ми много приятно да бъда с теб.
    А тя си помислила:
    “Дали няма да поиска да го поканя на кафе у нас?”
    Но той нищо не казал и си тръгнал.
    На следващия ден я поканил на театър, пак я изпратил и пак казал:
    А тя пак си помислила:
    И пак той нищо не казал и си тръгнал.
    Следващия път я завел на ресторант, пак я изпратил и казал:
    Тя не се сдържала и го попитала:
    – Прощавай, но да не си случайно импотентен?
    А той:
    – Не, аз съм интелектуалец. По-добре три дни да почакам, отколкото три часа да те навивам!..
    Жесток...супер. стратегията е железна
    Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• ЗЛАТЕН - Един поканил дама на кино. След филма я изпратил до тях и казал:
      А тя си помислила:
      Но той нищо не казал и си тръгнал.
      На следващия ден я поканил на театър, пак я изпратил и пак казал:
      А тя пак си помислила:
      И пак той нищо не казал и си тръгнал.
      Следващия път я завел на ресторант, пак я изпратил и казал:
      Тя не се сдържала и го попитала:
      – Прощавай, но да не си случайно импотентен?
      А той:
      – Не, аз съм интелектуалец. По-добре три дни да почакам, отколкото три часа да те навивам!..

Коментар

• Попитали радио Ереван какво трябва да направи Гришо с милионите от наградния фонд в Лондон, за да докаже, че е истински българин?

Радио Ереван отговорило: Да ги даде на баба си, за да ги хвърли през балкона!

Коментар

• В рая две души се харесали и решили да се оженят. Отишли при Св. Петър и го питали дали може.
          - Хм... - почесал брадата си той, - досега никой никога не ме е молил за такова нещо. Ако наистина сериозно сте го намислили, дайте ми малко време да проверя...
          И изчезнал. Нямало го вече няколко месеца и двамата вече започнали да се разколебават:
          - Абе, сигурно си има причина никой да не иска да се жени тук! Я си представи положението - ами че ние сме вечни! И ако нещата нещо не потръгнат, ще трябва да се търпим един друг до края на вечността!
          Но точно тогава Св. Петър се появил с някакъв пергамент в ръка. Изглеждал ужасно - мръсен и разчорлен, а в очите му току блуждаели пламъчетата на лудостта. Казал с пресипнал глас:
          - Не беше лесно, но проверих и отговорът е "да"! Можете да се ожените! Всичко е готово за сватбата ви! - Той уморено, но гордо махнал с ръка и изведнъж се появил свещеник и много ангели с музикални инструменти. - Можем да пристъпваме към церемонията!
          - Чудесно! - зарадвали се онези. - Но искаме да питаме... Какво ще стане, ако нещата не тръгнат на добре и се наложи да се разведем... имаме ли право на развод в Рая?
          Св. Петър трепнал и изпуснал пергамента, а лицето му почервеняло и той се свлякъл на земята или, по-точно на облака, който пък от удара се разтресъл като водно легло. Ангелите захвърлили свирките и изхвърчели на по-високо. Сеизмичните ондулации станали причина да паднат ореолите на душите в радиус двеста светлинни години.
          - Леле, сега пък какво стана?! - извикали уплашено двамата, като се държали един за друг.
          - Какво стана ли?! - изревал Св. Петър - Ще ви кажа какво стана!! Отне ми шест месеца, за да намеря свещеник тук! Имате ли представа колко време ще ви търся адвокат?!!,,

Коментар

• БЪЛГАРСКА АКАДЕМИЯ НА НЕУКИТЕ - Видният иноватор и предприемач Илиян Мъск плати 2 милиарда долара на БАН за доклад относно бъдещето на Тесла и другите му начинания там с ракетите, зелената енергия и изкуствения интелект.

На родните академици е възложено да изготвят оценки на перспективите и препятствията в световен и космически мащаб и да успокоят Мъск с много страници, в които нищо не се твърди, а витиевато се спекулира.

Очаква се след някалко разговора с Росатом и няколко български олигарси, докладът от 1 милион страници да заключва, че въпреки най-ниските цени да са на зелена енергия, по-евтиното всъщност е по-скъпо, но без да уточнява за кого и по-добре да сме приятели.
            Бъдещият СЕО на Tesla Теменужка Петкова пък ще има задача да вкара балканско ноу-хау как с руски атомен реактор да се задвижват ел. коли с американски щепсел.

Като чуха новината Ричърд Брансън и Джеф Безос зяпнаха от почуда и завист и се наредиха на опашка пред БАН, а по-иновативните си наеха офис в София Тех Парк.

http://milom.blog.bg/

Коментар

• http://dnes.dir.bg/news/kamera-kirka-26619127?nt=4

Коментар

• Първоначално изпратено от BobbyD Разгледай мнение
                Култов "превод" на песен със субтитри от хинди. Авторът е възпроизвел, каквото се чува на "български". Просто без думи...

https://www.youtube.com/watch?v=tgmDGlzOzw0
                За тези които разбират руски ето още една култова песен със субтитри.

Ако знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат

Коментар

• Коментар

• Един мъж отива при личният лекар. Много го болял лакътя.
                    - Донеси урина за анализ.
                    - Каква урина бе докторе, какъв анализ, просто ме боли лакътя.
                    - Урина за анализ, утре сутринта, на гладно...
                    Ядосал се мъжът и взел и смесил - негова собствена урина, урина от тъщата, урина от дъщерята, урина от жена си, урина от котката, добавил вода от парното и малко спирачна течност от колата. Занесъл на сутринта тази адска смес и след 2 часа при лекарят:
                    - Виж сега, за котката не се безпокой, здрава е. Тъщата ти е болна от рядка болест, само в чужбина ще се излекува. Дъщеря ти е бременна с близнаци в 3-я месец, но за 16 годишната си възраст всичко е наред. На парното трябва да смениш тръбите. Жена ти има хламидий, и затова не ти дава, та като биеш чикии в тясната си тоалетна, си удряш лакътя в стената! Като чул това човекът хукнал навън...
                    Доктора извикал след него:
                    - А да и трябва да смениш и накладките на Голфа, че ще се пребиеш...

Коментар

• Зетят се прибира вкъщи и казва на тъща си:
                      - Я, плювай по лявото ми рамо веднага!
                      - Защо бе зетко, как така ще плювам по тебе?
                      - Бях на лекар и ми предписа да си разтривам рамото със змийска отрова!!..

Коментар

• Култов "превод" на песен със субтитри от хинди. Авторът е възпроизвел, каквото се чува на "български". Просто без думи...

https://www.youtube.com/watch?v=tgmDGlzOzw0

Коментар

• Минувач минавал покрай гробищата. Изведнъж изумен се заслушал - чуват се песни, играят се танци, свири акордеон!
                          Пита гробаря:
                          - Какво става тук?
                          - Ами погребват един катаджия. Изпращат го шофьорите от автобазата!
                          - Е, не е по християнски тази веселба!
                          - Трябваше да видите завчера - погребваха един данъчен! Седем пъти на "бис" го закопавахме!

Коментар

• - Опишете накратко външността си!
                            - Свиква се

Коментар

• https://www.facebook.com/HorskataZav...type=3&theater

Коментар

• Младо семейство.
                                Младоженеца пълни ваната. Вдига на ръце жена си и я слага във ваната. Гледа внимателно жена си.
                                Излиза от банята.
                                И така няколко дни.
                                Булката е в люто недоумение. Звъни на майка си, за съвет ...
                                - Мамо, кво става бе ?
                                - Нищо, няма страшно маме. Мъжът ти е гумаджия - търси дупката ...
                                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Working...
                                X