IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• - Е, колко да е грозна тая, ве брат?!
    - Брат, тая е толкова грозна, че:
    - Като се е родила, докторът изревал първи..
    - Майка й я е вземала на работа, само и само да не я целува за довиждане...
    - Толкова е била грозна като малка, че майка й я е хранила с прашка...
    - При вида й сляпо дете се разплакало...
    - Като върви по улиците, кучетата вият на вълк...
    - Като си купува маска за Хелоуин, й дават само ластика...
    - Като хвърли бумеранг, той не се връща...
    - Смъртта, като я види, се прави, че коси тревата...

Коментар

• Мъжът се прибира по-рано у дома и заварва гол мъж в гардероба. Следва интересен диалог:

- Какъв е тоя мъж? - пита той.
      - Електротехник.
      - Защо е гол, бе?
      - Такъв имали - такъв са изпратили!
      - А, защо е с презерватив?
      - Е, ти пък сега! Сигурно, за да не го хване тока!

(и се сетих, че Селена щеше да изпраща задачи по електротехника...)

Коментар

• Коментар

• Кмета на Лондон си е съкратил заплатата.
          Такива усложнения от вируса, тука още не са наблюдавани.
          Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• При пазаруване въведете промо-код "джорджфлойд", за да получите 100% отстъпка!
            We have no money, therefor we shall have to think...

Коментар

• При излизане от кабинета на зъболекаря, майката се обръща към 6-годишното си момченце:

- Какво ще кажеш на чичкото за довиждане, мое дете?

Детето, през сълзи:

- Педер@ст!

Коментар

• Първоначално изпратено от maki Разгледай мнение
                и все пак това е смешно...
                АААААААА онова с диарията на мажоретката е по смешно

Коментар

• и все пак това е смешно...

Коментар

• Боклукчийки в Монако...

Коментар

• Коментар

• На изпит по "Пари и банки" отива студентът-отличник, напълно уверен в знанията си, защото е учил денонощно през целия семестър и цялата сесия.
                        - Професоре, всичко изучих за парите и банките. Няма нещо, което да не знам. Този изпит ще бъде песен за мен.
                        Професорът го погледнал снизходително и му рекъл:
                        - Колега, парите и банките са сложна материя. Не е възможно човек да научи всичко за тях. Не бъдете чак толкова самоуверен!
                        - Професоре, но аз наистина всичко научих. Моля Ви, изпитайте ме!
                        - Добре, Колега. Ако депозитите са нараснали с 67 млн. лв., с колко са нараснали кредитите?
                        - Професоре, кредитите са нараснали с 90% от тази сума, защото банките ще задържат 10% за минимални задължителни резерви. -казал доволно и уверено студентът.
                        -Грешите, Колега! Депозитите са нараснали с 67 млн. лв., но Васил Божков е изтеглил сумата в брой, затова няма да има пари за нови кредити.
                        - Професоре, моля Ви, дайте ми още един шанс. Изпитайте ме отново!
                        - Добре, Колега. Ако депозитите са нараснали с 67 млн. лв., с колко са нараснали кредитите?
                        - Професоре, кредитите няма да нараснат, защото Васил Божков е изтеглил парите в брой. - изстрелял като картечница студентът отново самоуверено.
                        - Отново грешите, Колега!
                        - Но нали Вие преди малко така казахте?- шокирал се студентът.
                        - Да, Васил Божков е изтеглил 67 млн.лв. в брой, но хората продължават да търкат билетчета и нови 67 млн. лв. влизат в банките като депозити. Затова кредитите са нараснали с 90% от тази сума, защото банките ще задържат 10% за минимални задължителни резерви.
                        - Професоре, моля Ви, изпитайте ме отново. За последен път!
                        - Добре, Колега, за последен път. Ако депозитите са нараснали с 67 млн. лв., с колко са нараснали кредитите?
                        - Ама стига с тези депозити! Защо по дяволите депозитите трябва да нарастват? Лихвите отрицателни, икономиката в колапс, рецесия, безработица, а те - депозити. Защо хората не изхарчат тези пари за пури, пътувания, ритони и каквото там си решат?
                        - Е точно това, Колега, никой не може да разбере. Сега разбирате ли защо Парите и банките са сложна материя?

Коментар

• А защо не продължат и зимния сезон в Банско до август. Какъв е проблемът? Защо го спират изобщо....
                          Last edited by maki; 17.06.2020, 13:23.

Коментар

• Първоначално изпратено от forman777 Разгледай мнение
                            Дай още малко, поне до Коледа..
                            Коледа коя година?
                            И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Тя е с ботуши, а трябваше да е с бански
                              Това е в края на летния сезон, някъде след октомври...

Коментар

Working...
                              X