If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Веднъж, един решил да извърши комбинирано самоубийство. Идеята му била да се обеси, отрови и застреля едновременно. И така, той застанал на ръба на една скала. Надянал си примката на врата и завързал другия край за някакъв жилав храст. Погълнал отровата. Хвърлил се от скалата. И вече във въздуха - стрелял към главата си без да допира плътно пистолета към нея. И какво се получило на практика? Куршумът не ударил главата му, а въжето над нея и го скъсал. Оня паднал в морето. И от съприкосновението със студената вода - неволно повърнал отровата. Така, че въпреки тройното подсигуряване останал жив. Доплувал до брега, изтръскал се като куче и промърморил: - Ебаси и бесенето, замалко да се удавя .....
Жена ми предложи да назовем по 5 души, с които бихме спали, ако ни се удаде възможност.
Тя:
Кристиано Роналдо, Джейсън Момоа, Брад Пит, Малума
(и аз не знам кой е), Джони Деп на младини...
Аз:
Сестра ѝ, готината колежка от нейния офис, най-добрата ѝ приятелка, класната на малката, касиерката от супера (оная с големите пъпеши, нищо, че не била естествено руса)!
Втора седмица жена ми не ми говори и съска като змия, НООО сестра ѝ не е стъпвала у нас, не се налага постоянно да я взимам от работата, води и взима малката от училище, пазарува сама и не е вечно на кафе с най-добрата си приятелка "щот била к*рва" ...
Коментар