Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнение[h=5]......]
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеКризата в Англия придобива чудовищни размери, разграбват магазините
INFORMATIVNO.EU
Кризата в Англия придобива чудовищни размери, разграбват магазините – Informativno.EU
- 5 Харесвания
Коментар
-
Кризата в Англия придобива чудовищни размери, разграбват магазините
INFORMATIVNO.EU
Кризата в Англия придобива чудовищни размери, разграбват магазините – Informativno.EU
Коментар
-
Група американски бизнесмени почиват на Таити. Виждат един туземец да лежи под бананови палми и да яде банани. Един от бизнесмените се обърнал към него:
- Господине, аз съм търговец на банани. Милионер съм и мога да ти дам един добър съвет. Вместо да лежиш така, занеси от тези банани на пазара и ги продай!
Човекът отговорил:
- Е и?
- Като продаваш банани, след известно време ще си купиш велосипед.
- Е и? - отново попитал туземецът.
- С велосипеда ще караш повече банани и, като натрупаш пари, ще можеш да си купиш кола.
- Е и? - пак се почудил мъжът.
- С колата ще караш бананите на пазара в града, където са по-скъпи и така ще натрупаш повече пари.
- Е и? - почесал се по главата местният.
- Когато спечелиш повече пари, няма да има нужда да правиш нищо - други ще отглеждат бананите, а ти само ще си лежиш и ще си ядеш.
Таитянинът отвърнал:
- Че аз сега какво правя?!
- 9 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнениеВ България, гласуваш за президент, получаваш комик!
В Украйна, гласуваш за комик, получаваш президент!
- 5 Харесвания
Коментар
Коментар