IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
    за целия сезон

За този сезон за колко мача се бе полки.Знаеш, че Стъридж е контузен от 3-4 мача.А и той дойде януари при нас.Правиш статистика както дявола чете Евангилието
    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
      И в колко мача са головете?
      за целия сезон

fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

АРСЕНАЛ е истински класен отбор

за последните 17 години играе всяка пролет в ШЛ

освен АРСЕНАЛ още само 2 отбора имат същите резултати и нито един друг отбор не е английски

а всеки знае с какви футболисти постигаме тези резултати като всяко лято продаваме 2-3 от най-добрите си футболисти и привличаме шамаци, парк-овци и тем подобни

истинска класа
        И защо не си написал колко пъти я спечелихте Шампионската лига?
        Life won't wait for you.

Коментар

поне 4 големи гълтока си ударил преди да напишеш тази глупост

мината година черньо имаше 11 гола, а Жиру имаше 19 гола

тази година черньо е с 9 гола, а Жиру има 10 гола (7 гола в шипЪ и 3 гола в ШЛ)

ко речИ

я пак
          И в колко мача са головете?
          Life won't wait for you.

Коментар

Роджърс даде 12 за Стъридж, който поне 4 пъти по-добър от Жиру.
            поне 4 големи гълтока си ударил преди да напишеш тази глупост

мината година черньо имаше 11 гола, а Жиру имаше 19 гола

тази година черньо е с 9 гола, а Жиру има 10 гола (7 гола в шипЪ и 3 гола в ШЛ)

ко речИ

я пак

Коментар

Абе вия я спечелете тая ШЛ поне веднъж и тогава говорете за нея.Игор Бишчан и Джими Траоре имат повече спечелени еврокупи от цялата история на Арсенал
              АРСЕНАЛ е истински класен отбор

за последните 17 години играе всяка пролет в ШЛ

освен АРСЕНАЛ още само 2 отбора имат същите резултати и нито един друг отбор не е английски

а всеки знае с какви футболисти постигаме тези резултати като всяко лято продаваме 2-3 от най-добрите си футболисти и привличаме шамаци, парк-овци и тем подобни

истинска класа

Коментар

шамак го взехме без пари и го продадохме за 1 млн. това лято

Жиру е перфектен за 12-те милиона които платихме за него ...................... истинска класа ...................... изплати си парите още първия сезон при нас и сега добавя принадена стойност

Роджърс даде 12 за Стъридж, който поне 4 пъти по-добър от Жиру.
                Life won't wait for you.

Коментар

колко години мечтаете за топ 4 и участие в ШЛ???

точно затова никой не иска да играе при вас и суарез ви прави за резил цяло лято
                  Абе вия я спечелете тая ШЛ поне веднъж и тогава говорете за нея.Игор Бишчан и Джими Траоре имат повече спечелени еврокупи от цялата история на Арсенал
                  Life won't wait for you.

Коментар

Е да, виж Жиру и Шамак са нещо велико Втория даже го продадохте веднага
                    шамак го взехме без пари и го продадохме за 1 млн. това лято

Жиру е перфектен за 12-те милиона които платихме за него ...................... истинска класа ...................... изплати си парите още първия сезон при нас и сега добавя принадена стойност

Коментар

Кога съм говорил аз за титла? Аз съм доволен.Още 5-6 точки и си осигуряваме оставането в Шипа.За титлата се борете вие ......
                      колко години мечтаете за топ 4 и участие в ШЛ???

точно затова никой не иска да играе при вас и суарез ви прави за резил цяло лято

Коментар

средна ръка играчи .................... такива подобни с лопата да ги ринеш

ти верно си прекалил с рома днес

оставям те да си пийваш, че не ми се води диалог с подпийнали лузъри
                        Е да, виж Жиру и Шамак са нещо велико Втория даже го продадохте веднага
                        Life won't wait for you.

Коментар

тя и кюстендилската слива до преди до миналата година гледаше мачовете на манафите като държеше в едната ръка чашата, а в другата ръка държеше хапчетата въпреки, че ФА и майк райли ги тикаха към титлата и това беше ясно на всички
                          Кога съм говорил аз за титла? Аз съм доволен.Още 5-6 точки и си осигуряваме оставането в Шипа.За титлата се борете вие ......
                          Life won't wait for you.

Коментар

Стъридж и Коутиньо пълен шит ...?!?!? Сако, Алън и Моньоле пълен шит ....?!?!?
                            СмЕх.
                            средна ръка играчи .................... такива подобни с лопата да ги ринеш

ти верно си прекалил с рома днес

оставям те да си пийваш, че не ми се води диалог с подпийнали лузъри

Коментар

Много съм спокоен даже.Почти цял ден съм на ром с кола
                              тя и кюстендилската слива до преди до миналата година гледаше мачовете на манафите като държеше в едната ръка чашата, а в другата ръка държеше хапчетата въпреки, че ФА и майк райли ги тикаха към титлата и това беше ясно на всички

Коментар

Ко речи?

кои покупки доказват, че разумно харчел???

че това зайче роджърс действа на принципа "проба-грешка"

всичко което е довел до сега е пълен шит
                                Стъридж и Коутиньо пълен шит ...?!?!? Сако, Алън и Моньоле пълен шит ....?!?!?
                                СмЕх.
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X