IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
    Добро утро на всички !
    Времето сиво, мрачно, ветровито, дъждовно , гадно...Точно като настронето ми....
    Добро утро на всички ! Според мен имаш нужда от слънце и усмивки . При нас слънцето се опитва , но ако при теб няма, гониш мрачното например с това http://www.youtube.com/watch?v=v9MTGNaEXGM Един готин човек ми го показа и при мен винаги действа . Много си го обичам

Коментар

Добро утро на всички !
      Времето сиво, мрачно, ветровито, дъждовно , гадно...Точно като настронето ми....
      За подобряване на настроението имаш нужда от ендорфин
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Другари и другарки. Аз съм си още дома. Току що се появи Витоша... Ъм чи то има сняг

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
          Състоянието мързел е основно човешко състояние и ако не си в това състояние значи има някакъв проблем.Приятен ден на всички дъртонгели.Трябва да сменя няколко цигли на къщата днес ама така ме мързи че не моа да стана от стола.Кво шъ праа не знам
          И аз най-обичам да започвам с ремонтите, когато времето се повреди
          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
            Аз ходя пеша само до кафенето. След като се изпия кафето и се посъбудя, ме обхваща обичайния за мен мързел и се налага един колега да ме вози до работното място
            Състоянието мързел е основно човешко състояние и ако не си в това състояние значи има някакъв проблем.Приятен ден на всички дъртонгели.Трябва да сменя няколко цигли на къщата днес ама така ме мързи че не моа да стана от стола.Кво шъ праа не знам

Коментар

• ДОБРО УТРО ЛЪВОВЕ И ЛЪВИЦИ- УСПЕШЕН ДЕН

Коментар

Добро утро на всички !
                И студено мамка му. Като кафето ми

Коментар

• Добро утро на всички !

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                    Това ми прозвуча като сцена от уестърн (явно още ме държи от снощи). Даже мислено си я и продължих сцената в съзнанието. Всичко се разви за секунди, и ти пак си седна на любимото място, само че вместо кафе тоя път си поръча друго. А барманът след като ти го донесе, се зае с разчистването на трупа

Хубав да е деня ти!
                    Мечо

Коментар

• http://milom.blog.bg/

Коментар

Отидох да си изпия кафето, както всяка сутрин от години, и какво виждат очите ми - цялото кафене празно, а един нахален индивид се цопнал точно на моето място
                        Мразя да си променям навиците!
                        Това ми прозвуча като сцена от уестърн (явно още ме държи от снощи). Даже мислено си я и продължих сцената в съзнанието. Всичко се разви за секунди, и ти пак си седна на любимото място, само че вместо кафе тоя път си поръча друго. А барманът след като ти го донесе, се зае с разчистването на трупа

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                          НАГЛЕЦ !!!
                          А бе, мани! Пълна липса на уважение към традициите, обичаите и ритуалите ми(
                          Дай сега да извием по едно кафе, че да се успокоя!

Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                            Добро утро tnm
                            Добро утро чета

Вал, ти требе да си АЦКИ закостеняла. Филмите не са за да внушават приятелство, мъжество, а за да са готини и гледаеми. И в това няма нищо лошо. И какво означава думата мъжество ??? МЪЖЕСТВОто, някакво качество, което обхваща и двата пола ли е ??? Щото ако касае само мъжете, би следвало да съществува и дума ЖЕНСТВО, а такава няма. Давам пример. Думата МЪЖЕСТВЕНОСТ не е гнъсна, защото съществува думата ЖЕНСТВЕНОСТ. Ти вероятно обаче нямаш предвид това, а имаш предвид нещо като глуповата смелост и глуповата наивност. Какво му е хубавото на "мъжеството" в такъв случай ???
                            какво значи-"мъжка постъпка","мъж на място" и т.н.
                            обясни си първо думата мъж-и после е лесно
                            http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                              МанЕ, добре че ходиш пеш. Иначе шофЕра на автобуса щеше да бере грижи
                              Добрутро!
                              Аз ходя пеша само до кафенето. След като се изпия кафето и се посъбудя, ме обхваща обичайния за мен мързел и се налага един колега да ме вози до работното място
                              Мечо

Коментар

Добро утро, Мечо!
                                Добро утро, тайфата!

Отидох да си изпия кафето, както всяка сутрин от години, и какво виждат очите ми - цялото кафене празно, а един нахален индивид се цопнал точно на моето място
                                Мразя да си променям навиците!

Приятен ден на младежите и девойките!
                                НАГЛЕЦ !!!
                                Баба ме научи на много неща.
                                tnm

Коментар

Working...
                                X