Първоначално изпратено от marandi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеЗамислих се почти огорчен...
Как от едно изречение, написано рано, рано ме нарочихте за циник ...
Пак подчертавам правотата на Тнм- само за лютеници си мисля....
черпя те едно кексче от мойте.
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеИли ти си много циничен или аз съм с мръсно подсъзнание
Добрутро чичовото!
Аз писах за какво си помислих..- рози и пафюми.....
Ти за какво си мислиш не знам.....
А за Тнм, нямам никакво предположение.....При нея само "визуализации с перо"...
Описва гора, планина и душа в едно...Как да разбера какво си мисли ..?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЯ сподели за подсъзнанието, че нещо се заинтригувах
П.П. 4i40 не е такъв човек - у помислите му има само лютеници и трушии
Та за мен всичко друго е подсъзнанието
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеИли ти си много циничен или аз съм с мръсно подсъзнание
Добрутро чичовото!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеЧе тя се върти със сичките близки и далечни звезди барабар. Излез вечер като е ясно времето навънка и виж !!!
Мааа, ти да не растеш у саксия в ПАРНИК !!!
П.П. Ма, Андромеда и нашата галактика са най-близо и ся кат' се пресекат шъ си пием кафето ментално и на Андромеда по Хермес ли беше там ...?
За ко да ходя някъде? Който има зор шъ дойде сам да'е ....Last edited by marandi; 25.10.2013, 10:31.
Коментар
-
Добрутро чичовото!
П.П. 4i40 не е такъв човек - у помислите му има само лютеници и трушииПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро на всички !
Имам петъчен въпрос :
Ако жената изненадва мъжа с кексчета, с какво изненадва мъжа жената...?
Добрутро чичовото!
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеМа, ас тъ фдянъл утдавна, бря.
П.П. Скоро очаквам и галактиката Андромеда да се завърти около гъза ти, че е най-близката галактика до нашата. Там, ако знаеш колко е ментално ....
Ама, ще те оставя сам стигнеш до там и да си го видиш
Мааа, ти да не растеш у саксия в ПАРНИК !!!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеАааа безТо и жените правят трохи . Просто като стана въпрос за кексчета и тази асоциация направих .
Чела си Хензел и Гретел усещам
Ма, не щем от тях трохи, че баш кекс се води т'ва с пълна програма - хихи
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеСветът е ментален. Още Хермес го е казал, ма ти не си го чел. Освен това аксиомите не се доказват. Другото е презрян обективизъм. В този ред на мисли, което приемеш за неподвижно и другото се върти около него. Не подлежи на доказателство. Приема се. Приетото за истина, се приема на вяра. Приетото на доверие има по голяма тежест от доказаното. Аз, като здраво стъпил на земята субективист приемам за вярно това, което виждам. Виждам, че стоя на земята на едно място, а слънцето се върти около мен. Ся вдяна ли ???
П.П. Скоро очаквам и галактиката Андромеда да се завърти около гъза ти, че е най-близката галактика до нашата. Там, ако знаеш колко е ментално ....
Ама, ще те оставя сам стигнеш до там и да си го видиш
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеАааа безТо и жените правят трохи . Просто като стана въпрос за кексчета и тази асоциация направих .
Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеАми, налЕ ни прекарахте с феминизма и "самотната" майка, що да не ви го върнатТо и жените правят трохи . Просто като стана въпрос за кексчета и тази асоциация направих .
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеИзвинявай, не се досетих за богатия ти житейски опит ...
пп как попадна на форум , дето само рози и парфюми подаряваме на жените си рано сутрин.......?:
Коментар
Коментар